Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

תאר לעצמך בית חולים שמגיש למשתמשים שלו אלכוהול וסיגריות, כי זה מה שרובם רוצים.

77hct7.jpg

• מצחיק 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

מה זה משנה בכלל מה אחוז הנהגים? זה, שוב, כמו לטעון שאם יש רוב למעשנים אז אסור לקדם מדיניות שמנסה לצמצם עישון.

לא מאמין שאתם עדיין ממשיכים בזה.

לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

תאר לעצמך בית חולים שמגיש למשתמשים שלו אלכוהול וסיגריות, כי זה מה שרובם רוצים.

בדיוק

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

היא אומרת שמבחינה סטטיסטית רוב הילדים שנפגעים, נפגעים במסגרת המשפחה. לא בדקתי, אבל נראה לי שזה לא רחוק מהמציאות.

זה לא מה שהיא אמרה. היא אמרה שהמשפחה הגרעינית היא המקום הכי מסוכן לילדים ושגברים שולטים באמצעותה בנשים. לכן צריך להפקיע מידי המשפחה הגרעינית את האפוטרופסות.

בבקשה, תפסיק להמציא ותלך תשמע בעצמך.

לפני 49 דקות, פינדר כתב:

והיא מבהירה פה שאין לה שום כוונה שהמדינה תקבע מי יגדל ילד ואיפה.

ובנגביר הבהיר שהוא דמוקרט ולא תומך ״במעשי דוקטור גולדשטיין״

אז הבהיר.

אני מעדיף את מעוז, מהבחינה הזו שלפחות אני יודע לצבוע אותו בצבע הנכון, כי לפחות הוא לא מעמיד פני ליברל.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בישראל, כבר כיום, יש הרבה יותר רכבים מכביש. זה לפני שלוקחים בחשבון את קצב גידול האוכלוסיה (==רכבים). כל מי שמתלונן על נת״צים או תחב״צ פשוט לא מסוגל להכיל את המציאות. למציאות לא באמת אכפת שפלוני מתבכיין בפורום, היא המציאות, היא פשוט... קיימת.

מבחינת סט אילוצים קיים, ההסכמה החברתית צריכה להיות: להעביר מקסימום בני אדם לשעת נסיעה. ברור מאליו שבמקום צפוף תחב״צ יכולה לשנע יותר בני אדם מאשר רכבים פרטיים.

מבחינת סט שיפורים עתידי, אז בלי שבונים גיגה-כבישים (בואו, בקושי רכבת קלה מצליחים לבנות על פני חצי עשור...) אז כנראה שהעתיד התחבורתי נמצא בתחב״צ + אגרות גודש. האחרונות סופר שנואות על תושבי ישראל, ולא במקרה, כבר כעת עושקים להם את הצורה במיסוי יתר על רכבים ודלק :( 

מי שמסתכל על הכבישים ומתבאס שמפנים יותר שטח לתחבצ, פשוט לא מפנים את המקום בו הוא חי, והאילוצים המגיעים איתו. מחזיר אתכם לגרף הילודה, ושואל: מה אתם חושבים שיקרה כשכמות הרכבים האלו יתווספו לכמות הכבישים? כבר כעת המצב נמצא איפשהו על גבול הבלתי נסבל, אז כשהכמות תוכפל זה יהיה.... סבבה?

לא מבין את זה.

**מיזוג**

לפני 29 דקות, falou כתב:

היא אמרה שהמשפחה הגרעינית היא המקום הכי מסוכן לילדים ושגברים שולטים באמצעותה בנשים. לכן צריך להפקיע מידי המשפחה הגרעינית את האפוטרופסות.

בבקשה, תפסיק להמציא ותלך תשמע בעצמך.

בהינתן שלפני הודעות ספורות ניתן כאן לינק שממש עונה ל״תלך ותשמע בעצמך״

ובהינתן שהיא אומרת את ההיפך ממה שאתה טוען שהיא אומרת, וגם ממש מסבירה באריכות שהפרשנות שלך (ושל אחרים) אינה תואמת את הטענות שלה - אז אולי שווה ליישם את העצה שנתת.

אמ;לצ: הטענה שלה, לפי מה שהיא עצמה אומרת, היא שצריך להסכים על איזשהו מודל הורי משותף. היא חוזרת על הטענה שזה לא מובן מאליו לטעון שצריך לדאוג לילדים או לא לנטוש את הילדים (...), ושלדעתה המובן מאליו אינו מוגדר היטב - היות ופעם היו אנשים מתרעמים על זה שאוסרים עליהם להרביץ לילדים שלהם, או לאנוס את נשותיהם, ואותו מובן מאליו השתנה. לכן לדעתה צריך להגדיר ״מובן מאליו״ (או: סטנדרט) להורות. פער אדיר בין הדעה שלה - כפי שהיא עצמה אומרת - ובין הפרשנות את הדעה שלה כפי שאתה מעיד עליה כאן בפורום.

כשרינה טוענת 1:1 את מה שאתה טוען, היא אומרת שזו חד משמעית לא דעתה והדברים הוצאו מהקשרם. 

בציטוט מהראיון המקורי לא היה משהו שאפשר להסיק ממנו את ״צריך להפקיע מידי המשפחה הגרעינית את האפוטרופסות״, אולי זה הופיע בחלקים שלא צוטטו בתשדיר הנ״ל, אבל מההבהרות שלה ניכר כי זו אינה משנתה ומה שאתה מפיץ אינו אמת (ברמה הפרשנית). אתה יכול לבחור לטעון שבראיון עם מצליח היא פשוט משקרת ושהפרשנות שלך היא-היא האמת האבסולוטית של מה שעובר בראש של מיכאלי למרות שהיא אומרת שזה לא המצב, אבל come on, you're not that guy.

(לא שזה משנה, אבל אני רחוק מלהיות תומך של המשנה הכלליות או הפרסונה של מירב מיכאלי - אבל אני גם סבור שלסובב מילים של אנשים זה מעשה די מאעפן. יש די והותר דברים מטומטמים שהיא עושה, לא צריך להמציא דברים יש מאין)

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 28 דקות, oryo כתב:

בהינתן שלפני הודעות ספורות ניתן כאן לינק שממש עונה ל״תלך ותשמע בעצמך״

נו, באמת.

ברור שרב הפגיעות הם במשפחה כמו שרב תאונות הדרכים הם בכביש.

הנתון שאחד מכל חמישה ילדים נפגע זה כמו שאחת מכל חמש נשים נאנסה - זה לא נכון. זה שקר. זה פייק ניוז. אין נתון כזה. היא אמרה את מה שהיא מכחישה שאמרה. היא יכולה להגיד שהיא לא אמרה את זה - זה לא נכון. היא שקרנית.

הדברים לא הוצאו מהקשרם, הם נשמעים היטב מאוד בהקשר שלהם.

בפועל, ילדים בטוחים יותר במשפחה הגרעינית מבפנימיה או משפחת אומנה או משפחה חד הורית או משפחה בה אחד ההורים אינו ההורי הביולוגי. ועדיין, אנחנו רחוקים מהנתון המונפץ של אחד לחמישה...

• אהבתי 1

פורסם

i stand corrected :D 

**

חיפוש זריז בגוגל מסקרנות:

image.png.a3149675522cbacfa014277450724821.png

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה בדקת מה זה אומר בכלל?!

אין לנתון הזה שום קשר לדברים של מיכאלי. הם לא מתייחסים לאותו הדבר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

תאר לעצמך בית חולים שמגיש למשתמשים שלו אלכוהול וסיגריות, כי זה מה שרובם רוצים

יש כזה, נקרא הוספיס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

היא אמרה בראיון איתה (זה שלא ברור לי האם ראית בכלל) שהיא מדברת על ילדים שעברו איזושהי התעללות.

אם אתה מתייחס לכך שהיא דיברה על משפחה גרעינית, יאללה נכנסתי ללינק הראשון וביצעתי אריתמטיקה:

image.thumb.png.4f36d98ac9765c867a9ebbcad9f201bf.png

מה שהיא אומרת לא נשמע תלוש מהמציאות לפי חיפוש סופר רדוד בגוגל, הטענה שלך שהנתונים מומצאים לחלוטין אינה מחזיקה מים (לא יודע על מה בדיוק היא הסתמכה, אבל יש נתונים לא מאוד רחוקים ממה שהיא טענה), כמו הטענה שאתה יודע מה עובר לה בתוך הראש ובראיון עם מצליח היא משקרת. 

בהינתן התנגשות המציאות האובייקטיבית עם הפרשנות הסובייקטיבית שלך, לא חושב שיש לנו כאן שפה משותפת. מעצם זה שאני לא בדיוק מעריץ של מיכאלי (בלשון המעטה...) וכן מחבב אותך - אין לי רצון להכנס לזה בכלל. i got no skin in this game. אם אתה שלם עם הדברים שלך אז זה שלך ושיהיה בכיף. לדעתי אינטגריטי >> חוסר-חיבה לישות ציבורית כלשהי, ובמחילה יש יותר מדי סתירות בין מה שאתה אומר ובין מה שראיון מצולם / חיפוש בגוגל מחזירים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

הוספיס זה לא בית חולים. זה מוסד שעוזר לך להעביר את הימים האחרונים במינימום סבל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, oryo כתב:

היא אמרה בראיון איתה (זה שלא ברור לי האם ראית בכלל) שהיא מדברת על ילדים שעברו איזושהי התעללות.

והנתון של ה-CDC מדבר על הזנחה, בעיקר בעקבות עוני. הוא לא מתייחס להתעללות.

מה שכתוב בתמונה שהבאת - שקר.

פורסם
לפני 7 דקות, falou כתב:

מה שכתוב בתמונה שהבאת - שקר.

איך אתה יודע?

(לא מביע עמדה על הנכונות או לא - אף פעם לא קראתי שום דבר על הנושא ואין לי מושג)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בתור התחלה, תגיד לי אתה: אחד מכל ארבעה אנשים שאתה מכיר עבר התעללות מינית בתור ילד?

זה רק מינית... אנחנו לא מדברים על סוגים אחרים של התעללות. וזה רק בתור ילד. 

תוסיף על זה גם שאחת מכל חמש נשים נאנסת, ואנחנו חיים בחברה בה התעללות מינית היא למעשה הנורמה.

זה נראה לך נכון?

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אני חושב שאתה מייצג רק את עצמך כי רוב המגיבים כאן כולם בעלי מכוניות (אולי חוץ מ @David32 שוויתר על המיאטה na שלו ועבר להולנד לרכב על אופניים) ועדיין חושבים שצריך להשקיע בעיקר בתחבורה ציבורית כדי לפתור את הבעיה של התחבורה בישראל. 

אתה טועה. רכבים ישנם כמעט בכל בית בישראל, נדמה לי 1.5 למשפחה. מדובר באנשים שמעדיפם להגיע לעבודה ברכב פרטי כמוני מול אלה שבחרו באוטובוס. 58% מול 17%. גם אני תומך נלהב של השקעות בתח"צ 🙂 

לפני שעה, Night Driver כתב:

תעביר גם אותי מה 58 ל 17 למרות שלא נסעתי באוטובוס בארץ יותר מ 20 שנה. 

ברגע שתהיה תחץ כמו בעיר אירופאית גדולה אשמח להשתמש בה.

אז אתה בדיוק כמוני, כמו שכבר כתבתי כסף בבוקר כסאות בערב 🙂

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מה זה משנה בכלל מה אחוז הנהגים? זה, שוב, כמו לטעון שאם יש רוב למעשנים אז אסור לקדם מדיניות שמנסה לצמצם עישון.

לפני לקפוץ רצוי לדעת על מה מדובר. הזכרתי את אחוז מגיעים לעבודה ברכב פרטי בתגובה ל:

ציטוט

מה לעשות אתה אחד, על הכביש יש מיליונים. לא כל אחד צריך להתאים את עצמו להוד מיקיותו

אז כמו שאתה רואה אני לא לבד. לא התכוונתי בתגובה הזאת לשום דבר אחר.

פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

אתה בדיוק כמוני, כמו שכבר כתבתי כסף בבוקר כסאות בערב

זהו שלא. אני רוצה יותר נתצים כדי שאנשים יעברו לתחץ גם כשלי זה לא מתאים כי זה פחות חניות תפוסות ופחות תנועה מחוץ לצירים הראשיים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...