Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך אחורנית בשרשור בזה ל-2020 או 2021 ותבין למה כוונתי.

ואילו הייתי רוצה לפתור את הבעיות עם איראן הייתי הולך לפוליטיקה. אני מסתפק בטיפול בבעיות שלי ושל המשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

עזוב, יותר פשוט לחייב כל משק בית למכור כליה ואת ההכנסה לתת למשרד האוצר לצורך התעצמות מול איראן. הרי לכל בן משפחה יש 2, כסף על הרצפה.

כמובן שכמו כל הצעה כלכלית שיש לה סיכוי לעבור, גם כאן יש העמסה חסרת פרופורציה על המגזר החילוני שמספר חברי משק הבית בו קטן משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
בתאריך 19.6.2026 בשעה 01:51, yd b-4 כתב:

יש מליון איש במדינת ישראל שמאמינים בכל ליבם (ואני בתוכם), שרדיפת וביזוי לומדי התורה היא זו שגרמה להתהפכות של ידידי ישראל הגדולים ביותר עלינו.

ברוכים הבאים לאמונה התורנית. כל פעם אתם מביאים אמונה אחרת כמו זו כדי להסביר אירועים שונים. אמונה שאתם מצילים את המדינה, אמונה שחוסר בצניעות מביא ל-A, אמונה שמשכב זכר מביא ל-X, אמונה שאי-שמירת שבת מביאה ל-Y. עזבו כבר את כל האמונות הלא מבוססות הללו.

ידידי ישראל הגדולים התהפכו עלינו כי הם מכירים פשוט את דיני המלחמה, וכמה תושבים חוקי פחות או יותר להרוג. ידידי ישראל הגדולים רואים פשוט את הסבל של הפלסטינים ונמאס להם מהסיפור ועוד. צריך פשוט להקשיב למה שהם אומרים. הם לעולם לא אמרו שרדיפת וביזוי לומדי התורה מפריעה להם.

תאמינו בעובדות, יש להן יותר בסיס. שחסרים חיילים, שחיילים ומשפחותיהם תשושים, שכספים מגיעים למשפחות צעירות וחזקות שלכם במקום לחלשים במדינה, הזקנים, החולים ועוד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

לך אחורנית בשרשור בזה ל-2020 או 2021 ותבין למה כוונתי.

ואילו הייתי רוצה לפתור את הבעיות עם איראן הייתי הולך לפוליטיקה. אני מסתפק בטיפול בבעיות שלי ושל המשפחה.

נראה לי שעברנו שואה אחת בין 2020 ל2026 שמשנה קצת את קצב העבודה הנדרש

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, PinkDolphin כתב:

וביבי לא מבין כלום בטכנולוגיה, אז אני מאד מסופק אם הוא אישית זיהה משהו.

ברור שלא. אבל תמיד הוא טוען שהוא הראשון לזהות. זה היה מופנה לכת שלו. נניח שזיהה לפני 6 שנים? איפה הוא היה? הוא לא עשה כלום? למה לא פינה לזה תקציבים? למה לא עקבת שיש התקדמות בפתרון?

לא שזה מפתיע אותי. הוא היה עסוק בעצמו ושוב בעצמו ושוב בעצמו. וגם עכשיו הוא עסוק בעצמו.

פורסם

האירנים פשוט אלופים. הצליחו לפורר את הברית של טראמפ נתניהו ועכשיו הם משחקים על זה בכל הכוח.

image.thumb.png.1490dab366bc92b2d7bace9ec4ff481e.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

ברור שלא. אבל תמיד הוא טוען שהוא הראשון לזהות. זה היה מופנה לכת שלו. נניח שזיהה לפני 6 שנים? איפה הוא היה? הוא לא עשה כלום? למה לא פינה לזה תקציבים? למה לא עקבת שיש התקדמות בפתרון?

לא שזה מפתיע אותי. הוא היה עסוק בעצמו ושוב בעצמו ושוב בעצמו. וגם עכשיו הוא עסוק בעצמו.

אין לך שום ויכוח איתי על כל הנושאים שהוא טוען שהוא זיהה.
ולגבי תוכניות הפלישה של חמאס, לא מזמן עשיתי מחקרונצ׳יק היסטורי על התבטאויות נתניהו בנושא. הכל מתועד:

בשנת 2013-2014, לפני ובמהלך צוק איתן: בדיונים סגורים של הקבינט ובפגישות עם ראשי רשויות בעוטף עזה, תיאר נתניהו כי חמאס בנה את מערך המנהרות במטרה לבצע פלישה סימולטנית של מאות מחבלים. התוכנית שתיאר כללה חדירה בו-זמנית ליישובים, ביצוע טבח המוני באזרחים וחטיפת ישראלים לתוך הרצועה כדי למוטט את המורל הלאומי. ספציפית, בדיון (אז חסוי, פורסם לאחר שואת נתניהו) בקבינט ביולי 2014: נתניהו הציג לשרים את "תוכנית הפתע" של חמאס. בדיונים אלו הוא הדגיש כי המטרה האסטרטגית של חמאס בבניית המנהרות לא הייתה רק ירי רקטות, אלא הוצאת מתקפה משולבת שמטרתה: -- חדירה בו-זמנית של מאות מחבלים לעשרות נקודות בשטח ישראל. -- כיבוש זמני של יישובים סמוכי גדר. -- ביצוע מסע הרג המוני ואסטרטגיית חטיפה נרחבת של אזרחים כדי ליצור "הלם לאומי".

בינואר 2017, בדיון חסוי בועדה לביקורת המדינה בכנסת: נתניהו הציג לחברי הוועדה באופן מצמרר ומדויק את האסטרטגיה של חמאס. הוא אמר אז מפורשות: "חמאס תכנן מתקפת פתע רב-ממדית. היא כללה ירי טילים מסיבי, חדירה של אלף מחבלים או יותר באמצעות מצנחי רחיפה, פשיטה ימית ופריצה דרך המנהרות כדי לתפוס יישובים ולחטוף אזרחים, דבר שיהווה מכה מורלית קשה"

במאי 2021, אחרי סיום מבצע ״שומר חומות״: נתניהו הסביר כי בניית המכשול התת-קרקעי בגבול עזה (שעלותו הגיעה למיליארדי שקלים) נועדה לבלום את "תוכנית הדגל" של חמאס – פלישה קרקעית המונית דרך מנהרות אל תוך קיבוצי ומוצבי העוטף לצורך הרג וחטיפה. הוא טען אז כי המכשול והמבצע סיכלו את היכולת של חמאס לממש את התוכנית הזו.

ביוני 2023, ארבעה חודשים לפני שואת נתניהו, הוא נשא נאום באזכרה הממלכתית בהר הרצל לחללי צוק איתן והזכיר לציבור בדיוק מה היה האיום המקורי של חמאס: "ערב היציאה למבצע ההוא [צוק איתן] כבר ידענו על תוכניות להעביר מאות מחבלים. להיכנס ליישובינו, להיכנס לגני הילדים, לקיבוצים ולערים, לחטוף חיילים ואזרחים... להרוג ולחמוק בחזרה.״

אם נתניהו, באופן חוזר ונשנה (ולא משנה אם בהצהרות ציבוריות או דיונים חסויים), חשב שאלה מטרות החמאס שהוא לא מוותר עליהן ושמספיק חשוב לחזור על בתוכניות בכ״כ הרבה פורומים שונים, מה גרם לו להסיק ש״החמאס מורתע״? מזוודות הדולרים שהעביר לו בין נובמבר 2018 למאי 2021 (אז הפסיקה את זה ממשלת השינוי) ללא שום פיקוח? או מעל למיליארד הדולרים שהועברו ע״י קטאר בין 2012 ל-2018 לחשבונות בנק, לא במזומן, לכאורה לשיקום התשתית האזרחית (ואנחנו יודעים מה נעשה בכסף הזה)? 

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

האירנים פשוט אלופים. הצליחו לפורר את הברית של טראמפ נתניהו ועכשיו הם משחקים על זה בכל הכוח.

image.thumb.png.1490dab366bc92b2d7bace9ec4ff481e.png

אתה לא מבין כלום, זה אנחנו שתקפנו בלבנון וגרמנו להם לסגור את המיצר שוב. עכשיו אנחנו נקבל גם 300 ביליון דולר עבור הבטחה שנפסיק לתקוף בלבנון.

• מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מה זה 300 מיליארד לממשלה שלנו,בקושי תקציב לרבעון..

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התכוונת תקציב לחרדים

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

בשביל שלא תגידו "אבל אתה לא נותן את הדרישות שצריך לבצע"

זה קצת דיון עקר, במיוחד אחרי ששיתפת את הבחור ההוא שמרגיש לי כמו ניסיון לעידן ארץ 2 (שגם אותו אני יודע שאתה מחבב) אבל בוא נתחיל:

1. השקעה בלואו טק - השקעה מסיבית בתחום הרכב, בתי מלאכה קטנים - CNC וכו'. עם אופציה להפוך את אותם בתי מלאכה לדו שימושיות בעת הצורך - מפעלי נשק, מפעלי חלקים וכו'.

אני לא חושב שיש לישראל בעיה של ייצור נשק, רק צריך להרחיב אותו, ואיך להרחיב אני מתאר לעצמי שיש אנשים שיודעים, רק צריך להחליט.

2. רפורמת עומק רצינית בתחום הלימודים - צמצום הכוח של ועדי עובדים (שלא יהיה להם אפשרות לשבות כל שני וחמישי), מעבר לשיטת השוברים [בעלות של ההשקעה שיש כעת במגזר הערבי],

מה זה משנה? ורפורמה תשפיע המון שנים קדימה, זה לעתיד הממש רחוק.

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

מעבר לשיטת תארים שתואמים לאירופה

זה כדי שיהיה יותר קל לאנשים להגר לאירופה?

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

הגיע הזמן להתקדם ולעשות לכל בעל עסק את החיים קלים ולדאוג להקים מרכזים שיהיו בכל עיר גדולה שכל מי שרוצה לפתוח עסק ניגש אליהם והם דואגים לעזור לו להקים את העסק.

נשמע מאוד מוזר. להקל מבחינת דברים זה עוד מילא, אבל מה זה מרכזים לפתיחת עסק?

בכול אופן, מלבד מפעלים מה מזה יעזור למלחמה נגד איראן/גרורות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עונה לך בשמחה על השאלות ששאלת

לפני 8 דקות, David32 כתב:

מה זה משנה?

העתיד מתחיל עם החינוך של דור העתיד, אי אפשר להתרפק על אלו שהקימו את המדינה או אלו שמנהלים אותה כעת, צריך לדאוג שיהיה מי שירצה לגור פה וגם שלא נרד עוד מתחת לרמת הלימודים שגם ככה מאוד נמוכה וברמה בזויה ביותר כבר עכשיו, ורואים את הרמה שיש היום.

לפני 10 דקות, David32 כתב:

זה כדי שיהיה יותר קל לאנשים להגר לאירופה?

ההפך, בשביל שנוכל להביא לפה אנשים. אתה מצליח להביא לפה אנשים אבל לא מצליח להשאיר אותם כי הם לא מצליחים להשתלב. אם תפתור את הבעיה הקטנה הזו. תוכל אולי להחזיק אותם עוד כמה שנים. כעת הם עולים ארצה ואז עוזבים אותה. יעני הם לא מחזירים את ההשקעה אלא אם היגרו ממדינות שבהם יש להם סכנת מוות או הם משדרגים את עצמם מבחינת איכות חיים.

לפני 13 דקות, David32 כתב:

אבל מה זה מרכזים לפתיחת עסק?

במינימום האפשרי אתה צריך לעבור דרך 3 רשויות - בט"ל, מס הכנסה ומע"מ וזה מבלי להיות נדרש לכל מיני אישורים שונים מגורמי אכיפה אחרים.

אם תכניס את כולם לתוך בניין אחד, אולי זה יעזור לאנשים להקים פה עסקים?

https://www.kolzchut.org.il/he/עסקים_קטנים

הקמת עסקים קטנים ובשאיפה שהם יצמחו לעסקים גדולים, זה אומר שהם יכניסו למדינה הכנסות ממיסים. בשביל להקים כמה משרדים כאלו? יש כבר כמה פרויקטים כאלו פשוט צריך לאחד אותם לכדי משהו יותר קוהרנטי וברור.

זה אמור להיות win win.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

אתה מצליח להביא לפה אנשים אבל לא מצליח להשאיר אותם כי הם לא מצליחים להשתלב. אם תפתור את הבעיה הקטנה הזו. תוכל אולי להחזיק אותם עוד כמה שנים

מי בדיוק מהגר לישראל ונופל על המרה של התעודה שלו?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

מי בדיוק מהגר לישראל ונופל על המרה של התעודה שלו?

אומנם יש מיעוט קטן אבל זה יעזור לבצע המרה נאותה וגם יאפשר לעוד כמה אנשים ללמוד באירופה ולהתקבל בישראל לעבוד בתור רופאים.

בסוף המטרה שאנשים ירצו להישאר בישראל ולא לברוח אחרי כמה שנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

כל עוד מדובר רק ברשויות המס יש לך מאות מרכזים כאלה - קוראים להם משרדי רואי חשבון ומשרדי יועצי מס. תמורת תשלום לא גדול הם יסגרו לך את הפינה ובצורה מקצועית.

הבעיה היא כשצריך להתחיל רישוי - הרשות המקומית, אולי ועדות תכנון, כב״ה ושאר רשויות, זה כבר ״חבילה הגיעה״, ואני לא בטוח שיצירת מרכזים כאלה תהיה מעשית.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...