Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עורך הדין האישי נבחר למבקר המדינה. בהליך בחירות של משפחת פשע.

בינתיים שרה מראיינת את המועמדים לתפקיד המזכיר הצבאי, שפונה על ידי גופמן.

ואנשים פה עוד חושבים שיש עתיד למדינה הזו.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

עוד הוכחה שהליכוד זו לא מפלגה ציונית. על החרדים אין בכלל מה לדבר כמובן. וכנראה שגם השותפים הטבעיים האחרים.

אין מה להגיד ממה שלא נאמר כבר. אפשר להתנחם בזה שזה יתפרק בקרוב. לא משנה מה יקרה. בסופו של דבר גם נתניהו יפרוש מתישהו, בהנחה שכמובן ישאר עוד ממה לפרוש.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

(ובחיאת לביבי היה עוזר בבחירות לשווק השמדה טוטאלית של חמאס)

הוא שיווק את זה מאז ומתמיד רק שלא התכוון לקיים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בחיי שבמדינה מתוקנת השב"כ היה עוצר את כל מי שהצטלם עם הפתק שבו הוא בחר.

וראש הממשלה היה מוצא לנבצרות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

עורך הדין האישי נבחר למבקר המדינה. בהליך בחירות של משפחת פשע.

קונסיליירי.

בושה.

ולחשוב שאלרון היה בכלל מועמד חברי הכנסת של הקואליציה. שופט אולטרה שמרן.

גועל נפש. קבורת חמור לעקרון של ביקורת המדינה. מבקר המדינה הוא עורך דין שהועסק כל הקריירה המקצועית שלו במשרד של בן הדוד של ראש הממשלה, שהוא, כמו ראש הממשלה, חשוד בפרשת הצוללות.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

בהינתן המצב שלפני ה7 באוקטובר לא יכלת להילחם באמת בחמאס חוץ מפעולות סמליות כי הברקס מהעולם היה מיידי.

איזה סמים אתה לוקח? לפני השביעי היו סבבי לחימה מולם ומול הגיאהד האיסלמי. הפעולות הסמליות הללו שאתה מדבר עליהן זה כי הדרג המדיני החליט ככה.

אם ביבי רוצה אז הוא שולח את החיילים להילחם. זה פשוט לא נוח לאף אחד. ואף אחד לא יכול להכיל את זה פיזית או נפשית.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

הבחירה במילה "סמליות" אולי לא נכונה

אבל זה נכון ששום פעולה שהיינו יכולים לעשות לא הייתה מתקרבת למה שעשינו לאחרונה בפועל בעקבות 7/10. חלון הלגטימיציה לפעולה קרקעית נפתח לזמן קצר רק אחרי הטבח והוא לא היה קיים לפני כן אפילו אצל תומכי ישראל.

פעולות אוויריות... נו, כולנו יודעים לאן זה מוביל. כלום.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

סף תמורת שקט והתנהלות מול גוף אחד זו היתה הברירה היחידה

בקיצור, אתה מודה שאפשר היה גם להציב קוף כראש הממשלה. אתה באמת אדם עם מוסר מאוד גבולי ובעיקר אפס ביקורת עצמית. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, hans כתב:

הבחירה במילה "סמליות" אולי לא נכונה

אבל זה נכון ששום פעולה שהיינו יכולים לעשות לא הייתה מתקרבת למה שעשינו לאחרונה בפועל בעקבות 7/10. חלון הלגטימיציה לפעולה קרקעית נפתח לזמן קצר רק אחרי הטבח והוא לא היה קיים לפני כן אפילו אצל תומכי ישראל.

פעולות אוויריות... נו, כולנו יודעים לאן זה מוביל. כלום.

וזה כן טוב מה שעשינו עכשיו?

אל תענה לי. אני גם לא יודע.

נחזור עוד 5 שנים. נראה.

חלון הלגיטימציה לפעולה קרקעית נפתח בכל פעם שירו עלינו טילים או הפריחו בלונים. מבחינת הממשלה שלנו האויב הוגדר נכס.

גם בצפון, אותו הדבר. למה לא הגבנו על פיגוע במגידו? על אוהל בשטחנו? היינו צריכים עוד לגיטימציה ממישהו?

לא.

כל הלגיטימציה הייתה.

אבל לממשלה היתה הפיכה משטרית לקדם, וזה היה גבוה יותר בפריוריטי.

פורסם

עזוב טוב לא טוב, זאת לא הנקודה.

לגיטימציה לכיבוש מחדש של הרצועה לא הייתה מעולם ברמה העולמית, זה פשוט לא נכון (או נסכים שלא להסכים)

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, BeBest כתב:

תחזור אחורה בזמן ל2019, מבצע "חגורה שחורה", מבצע שהחל בחיסול של בכיר כלשהו.

אז להגיד שהוא "הראשון מזו תקופה ארוכה", איך נגיד בעדינות, לא בדיוק האמת.

מבצע שהתחיל ונגמר בחיסול של בכיר אחד. האסקלציה שבאה אחריו לא היתה חלק מהמבצע. קשה ממש לקרוא לזה מבצע, יותר נכון חיסול של אדם בודד. עובדתית ממשל נתניהו התאפיין בהבלגה חסרת גבולות, וחוסר ביוזמה צבאית (בסדר, חוץ מחיסול אחד ב-2019). בניגוד לממשלת השינוי כאמור (צריך לזכור שוב שהיתה לה תקופה קצרה מאוד לפעול).

אבל באמת שאין לי עניין להיכנס איתך להתנצחות על סמנטיקה. עזוב רגע את הסעיף הזה שאתה מתעקש להתעכב עליו (סמנטית) כל כך. פירטתי לא מעט אספקטים שבהם ממשלת השינוי הצטיינה, לא התייחסת לאף אחד מהם. מעניין למה.

ואני עדיין מחכה לשמוע על הנזק הקטסטרופלי שנגרם מהתמיכה שקיבלה הממשלה מרע"ם. הרי זה החטא הגדול של בנט, לא? משום מה גם בנושא הזה אתה נשאר דומם.

• אהבתי 4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, hans כתב:

לגיטימציה לכיבוש מחדש של הרצועה לא הייתה מעולם ברמה העולמית, זה פשוט לא נכון 

נכון שלא היתה לגיטימציה לכיבוש הרצועה והריסה של כל המבנים שם, כי לפלסטינים יש pr מעולה בניגוד אלינו, למרות שחלק גדול מזה בזכותנו. הרי אנחנו במו ידינו נירמלנו ירי רקטות על בתי אזרחים, עם תגובות רופסות ובלבולי מח על כיפת ברזל, עד שהpr הפלסטיני טען שזה לא הוגן שלנו יש כיפת ברזל ולהם אין. תוסיף על זה את הפחד ממלחמה ומהותר לפרסום, וקיבלנו מה שקיבלנו.

אבל מצד שני, למה היתה לגיטימציה להעביר לחמאס טונות של כסף ולהעלים עין כשהם בונים מנהרות, מתרגלים על הגדר ומפתחים רקטות שמגיעות עד חיפה? אם החלטתם לא להילחם, למה בנוסף אתם מחזקים את האויב?

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

עורך הדין האישי נבחר למבקר המדינה

כבר אין בכלל בושה יותר. זה סימנים של אס"ק. Going out in a blaze of glory.

רק צריך לקוות שהנזק יהיה הפיך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, hans כתב:

עזוב טוב לא טוב, זאת לא הנקודה.

לגיטימציה לכיבוש מחדש של הרצועה לא הייתה מעולם ברמה העולמית, זה פשוט לא נכון (או נסכים שלא להסכים)

אבל לא זה לא היה הטיעון שלך.

כתבת שלא הייתה לגיטימציה לפעולה קרקעית.

ואני טוען שזה לא נכון. היתה לגיטימציה.

לכיבוש מוחלט של הרצועה, השמדה מוחלטת וגירוש כלל האוכלוסיה - שזה דבר אחר - לזה אני מסכים שלא הייתה לגיטימציה.

אבל בוא נודה על האמת, גם לא היה שום רצון, כוונה ומטרה לעשות את זה - למעט קבוצה שהייתה אז שולית ביותר (והיום קצת פחות), שרוצה לחזור להתיישב שם ומעוניינת בטיהור אתני מלא.

פורסם (נערך)

אפשר לומר שהטעות הקדמונית הייתה בהבלגה על הרקטה הראשונה, אי שם לפני... עשור? יותר?

אבל זאת קצת חכמת הבדיעבד. אני לא זוכר מה היה האקלים הפוליטי ביריית הרקטה הראשונה - אולי מישהו זוכר - מעניין לבדוק במסגרת פנטזיית "אילו ואילו ואילו" האם כניסה קרקעית הייתה מתקבלת אז בהסכמה גורפת מבית (אני באמת ובכנות לא זוכר) ו/או בתמיכה מחוץ.

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם (נערך)

אז מה, יש פה אנשים שמאמינים שהחרדים מהערב הולכים לחטוף על ה "הפגנה" "מול" הבית של סולברג?

____

הכניסה הקרקעית גם לא מתקבלת בסבבה עכשיו, בטח אחרי ההצהרה האחרונה של ביבי על ה 70%.

האם היא השיגה את מה שרצינו? אני חושב שהתשובה על זה מאוד סובייקטיבית.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...