Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

והם יתמכו בו. אבל אך ורק לצורך העברת ההסכם. וביבי מודע לכך טוב מאוד.

כמו שכולם יודעים עם עסקה כזאת יש לו רצון עז לצאת לבחירות בהקדם הכי אפשרי

לפני 1 דקה, madmaxx כתב:

קטאר "רכשה" כמה משפיענים עם מיליוני עוקבים וצופים רק בחודשים האחרונים וזה רק קצה המזלג לעומת כל הארגונים שהיא מחזיקה ותומכת בהם בארה"ב ואירופה, האקדמיה של ארה"ב ועכשיו אפילו את הנשיא עצמו. 

אבל היא לא התחילה את התכנית הזאת בחודשים האחרונים. אני לא מומחה לנושא אבל לא יפתיע אותי אם הם מבצעים תוכנית שהתחילה כבר לפני עשור

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 שעות, MiniMiz3r כתב:

אם ההסכם יתבצע כלשונו (סיכוי נמוך) הוא יתמוטט לבד.

הלוואי. 

לפני 10 שעות, MiniMiz3r כתב:

אני לא בטוח בכלל, לראיה החיבוק החם של כל מדינות ערב לתכנית טראמפ שהסיכוי שתצא ממנה מדינה פלשתינית גבוה מהסיכוי שחזירים יעופו.

הסיכוי לפתרון שתי מדינות הוא אכן נמוך כרגע מהסיכוי שחזירים יעופו.

מה יהיה עם מדינות ערב והעולם? לא יודע. חלקן מתנות נורמליזציה עם ישראל בקידום תהליך שלום. 

אולי חלק - ואני בספק רב - יצטרפו עכשיו להסכמי אברהם.

בכל מקרה, אני חושב שאם יש משהו שהשנתיים האחרונות לימדו אותנו, אז שזה לא משנה עם כמה מדינות מוסלמיות או ערביות ישראל חותמת על הסכמי שלום - זה כשלעצמו לא משפיע בשיט על הפלסטינאים וכמה אפשר להתעלם מהם. אלא אם בונים איכשהו על זה שהעולם המוסלמי שיפוייס עם ישראל יחליף את המערב, כולל ארה"ב. אבל לא חושב שמישהו בונה על זה. ובכלל, גם הסכמי אברהם כנראה יקרסו ביום שישראל תנסה לספח את יוש.

שתי מדינות, כאמור, זה רחוק כמו הירח. אבל זה היה נכון גם בימי אוסלו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, madmaxx כתב:

צריך משהו ברמה של מדינה כדי להתמודד עם זה, יכל להיות אם ביבי לא היה מפרק כל דבר שאין לו עליו שליטה מוחלטת. לתת למישהו אחר להיות זה שמחזיק בכוח תקשורתי כזה גדול עבור ביב, שרה ויאיר זה לא אחד גדול

גם יוזמה כזאת הם כבר ריסקו עוד לפני שהיא קמה בכך שהם מריצים חזק את השקר שכל מי שמתבטא בעד ישראל מקבל 7000 דולר לפוסט.

זה 1:1 שיטה של גבלס, להאשים את האויב במה שאתה עושה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

בוא נדייק יש לנו יכולת אבל היא מועטה מאוד וכמעט לא מורגשת 

אם אתה היחיד היא לא מורגשת אבל אם 2 מיליון איש עושים את זה אז היא כן.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

אבל היא לא התחילה את התכנית הזאת בחודשים האחרונים. אני לא מומחה לנושא אבל לא יפתיע אותי אם הם מבצעים תוכנית שהתחילה כבר לפני עשור

בהחלט. כבר מעל ל-20 שנה למעשה. מה שהתחיל עם הקמת אל-ג'זירה המשיך לרכישה של כל דבר שזז בערך, אקדמיה, אומנות, כדור רגל ועוד כך שהם יצרו מצב של "חייבים להם" או שפשוט כדאי לעבוד איתם כי הם משלמים טוב. הדוגמאות האחרונות שנתתי היא פשוט רכישה של אנשים משפיעים כמו טאקר קרלסון באמצעות מימון המשכורת שלהם. אבל ראבק, הם הגיעו "כמדינה מורכבת" עד ללשכת ראש הממשלה שלנו אז לא קשה לדמיין כמה עמוק הם בממשלים שונים בעולם, במיוחד שיש כעת בבית הלבן נשיא שכל מה שמעניין אותו זה כסף ופרס נובל לשלום. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

2 מליון שעושים מה בדיוק? מתווכחים עם מעריצים של טאקר קטארלסון בטוויטר ורבים עם אנשים בתגובות לסרטונים של פירס מורגן ביוטיוב?

אין לזה שום משמעות חוץ מלייצר להם עוד טראפיק ולהפוך את התוכן של קטאר ליותר ויראלי.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אם אתה היחיד היא לא מורגשת אבל אם 2 מיליון איש עושים את זה אז היא כן.

• אהבתי 1

פורסם

זה הגאון מקהלת שניסח את ה״רפורמה״ המשפטית של שמחה רוטמן. מאוד מקווה שהוא כבר לא מייצג את הציבור הדתי-חרדי לאומי.

1. אנחנו אוהבים להגיד שלחמאס אין בעיה להקריב ילדים נשים ואזרחים, למען ״המטרה״. וזה בדיוק מה שהוא מציע. חמאס יהודי.

2. הכשל הלוגי-פילוסופי שעלה גם פה בדיונים, כאילו יש איזה גורל דטרמיניסטי וברגע שעשינו עסקה, החטיפה הבאה היא בלתי נמנעת ולא משהו שצריך וחובה למנוע (וכמובן שזה גם אפשרי בהחלט). אני מניח שהדטרמיניזם הזה גם מאפשר לו ולשכמותו לסלוח לנתניהו, כי הרי גם החטיפה הזו לא היתה באשמתו, אלא גורל בלתי נמנע בגלל, אוסלו ההתנתקות ואלטלנה.

image.thumb.png.7ba35025f27f6482dd4ebb369813e564.png

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

כמו שכולם יודעים עם עסקה כזאת יש לו רצון עז לצאת לבחירות בהקדם הכי אפשרי

כולם? באמת? עשית סקר? אני למשל לא יודע, אבל נניח שאתה צודק, אז איפה הבעיה?

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

זה הגאון מקהלת שניסח את ה״רפורמה״ המשפטית של שמחה רוטמן. מאוד מקווה שהוא כבר לא מייצג את הציבור הדתי-חרדי לאומי.

1. אנחנו אוהבים להגיד שלחמאס אין בעיה להקריב ילדים נשים ואזרחים, למען ״המטרה״. וזה בדיוק מה שהוא מציע. חמאס יהודי.

2. הכשל הלוגי-פילוסופי שעלה גם פה בדיונים, כאילו יש איזה גורל דטרמיניסטי וברגע שעשינו עסקה, החטיפה הבאה היא בלתי נמנעת ולא משהו שצריך וחובה למנוע (וכמובן שזה גם אפשרי בהחלט). אני מניח שהדטרמיניזם הזה גם מאפשר לו ולשכמותו לסלוח לנתניהו, כי הרי גם החטיפה הזו לא היתה באשמתו, אלא גורל בלתי נמנע בגלל, אוסלו ההתנתקות ואלטלנה.

image.thumb.png.7ba35025f27f6482dd4ebb369813e564.png

באמת אפשר למנוע לגמרי כל איום חטיפה?

אין הבדל בין חטוף אחד, עשר, עשרים,  חמישים או מאתיים חמישים 

ואנחנו בהחלט מקריבים אנשים,  נשים וילדים אין מה להציע את זה

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

באמת אפשר למנוע לגמרי כל איום חטיפה?

אתה חושב שאי אפשר היה למנוע את ה7.10?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 48 דקות, mikyl כתב:

כולם? באמת? עשית סקר? אני למשל לא יודע, אבל נניח שאתה צודק, אז איפה הבעיה?

אני חושב שזאת מוסכמה בלתי ניתנת לערעור. 

גם פה אמרו שאם היו עכשיו בחירות ביבי היה מחזיר את החטופים. 

בכל מקרה החזרת החטופים זה לא דבר ראילי

פורסם
Just now, עדי-אל כתב:

ם פה אמרו שאם היו עכשיו בחירות ביבי היה מחזיר את החטופים. 

מכיוון שגם אני טענתי את זה, אמלא את מקומו של ליאור.

שתי הטענות הבאות אינן שקולות:

יש בחירות => החזרת החטופים

חטופים חוזרים => יש בחירות

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר למנוע לגמרי, נכון. אבל אפשר לעשות שזה יהיה הרבה יותר קשה ולא משתלם.

למשל בתור התחלה, לא לזלזל בארגון טרור שיושב על הגבול ובונה מנהרות בטענה שאם נזרוק להם מזומנים ונתן להם עוד אישורי עבודה הם יעדיפו לשבת בשקט ולא יחטפו אף אחד.

אם המטרה בחטיפה זה שחרור מחבלים עם דם על הידיים, למה לא לנקות את בתי הסוהר מהם? אם באמת היו רוצים לעשות את זה מזמן היו עושים, גם בלי כל הפרובוקציות המפגרות של בנגביר.

פורסם

בציוץ שהבאתי, הגאון קובע שיהיה אירוע חטיפה יותר גדול מה7.10. בלתי נמנע!

חטיפה של אדם אחד היא מצערת מאוד. היא לא תוביל לאירוע טראגי בקנה מידה אפי,כמו שקיבלנו. וגם חטיפה של אדם אחד אי אפשר למנוע לחלוטין, אבל אפשר למזער את הסיכון להיות אפסי.

לכל פעולה והחלטה שאתה עושה יום יום, יש סיכון מסויים. אם אתה לא מסוגל להבטיח ב100% שהילדים שלך לא ימותו בתאונת דרכים, אתה נמנע מלהעלות אותם על רכב?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...