Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

אבל מה שהחל כמערכה צודקת להשגת ביטחון ולשחרור החטופים, הפך כיום על ידי הממשלה הכושלת הזו למלחמה ללא תכלית ביטחונית או לאומית.  מה שאנחנו רואים עכשיו בעזה זה לא תמרון לשחרור חטופים - 
כי אפשר היה מזמן לשחרר את כל החטופים בעסקה אחת כוללת 
ולהחזירם הביתה. זה גם לא מערכה למיטוט חמאס -  כי כדי למוטט את חמאס אפשר היה מזמן.

כלומר הוא תומך בתמרון רחב כדי למוטט את חמאס? 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

מצד אחד אתה יכול לטעון שנגרם נזק אבל מצד שני אם הוא ישתוק אז כולנו תומכים בסמוט, בן גביר ותומכיהם שקוראים בדיוק למה שהוא יוצא נגדו.

שנינו יודעים שאפשר להגיד דברים ואפשר להגיד דברים. 

זה תלוי בדברים ותלוי באיך הם נאמרים. 

לפיד למשל מדבר על "אלו ששרים "שיישרף לכם הכפר" ".

אמירה אומללה כמו שיצאה לגולן מהפה, מחרידה בכל קנה מידה מבחינת הנזק לנו.

אם היא שיקרית (כן) או לא, זה ממש לא משנה בעיני אף אחד מאלו שמסתכלים עלינו. "הנה הוכחה הוא אמר" ולך תוכיח שאין לך אחות. 

• משעמם 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינת ביבי החלום המתוק זה לחתום עסקה כוללת ולדעת שחמאס יפר אותה.

כל מה שכתבת נכון חוץ מהמשפט הזה.

ביבי חרד מעסקה כוללת שתביא לסיום המלחמה.

ביבי רועד מפחד להיות במצב שהחטופים כולם חזרו הביתה וחמאס יורה רקטה לכיוון שדרות. אוי לא, צריך להחליט מה לעשות! איך מגיבים לכזה דבר?!

ביבי לא רוצה הכרעה בשום מצב.

ביבי לא הכריע את חיזבלה, הוא פגע בהם קשות אבל נתן להם להישאר בחיים.

ביבי משחק מסירות עם החותים כי זה מצטלם יפה לפוסטים בטוויטר, לא כי זה עוזר במשהו.

ביבי בלבל במח על הגרעין האיראני בכל תקופת כהונתו אבל מעבר לזה לא עשה שום דבר שאנחנו יודעים עליו.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וחמאס נישאר לשלוט בעזה?

ממש לא יכול ללכת לישון בשקט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 52 דקות, SlowRide כתב:

כל מה שכתבת נכון חוץ מהמשפט הזה.

ביבי חרד מעסקה כוללת שתביא לסיום המלחמה.

ביבי רועד מפחד להיות במצב שהחטופים כולם חזרו הביתה וחמאס יורה רקטה לכיוון שדרות. אוי לא, צריך להחליט מה לעשות! איך מגיבים לכזה דבר?!

ביבי לא רוצה הכרעה בשום מצב.

ביבי לא הכריע את חיזבלה, הוא פגע בהם קשות אבל נתן להם להישאר בחיים.

ביבי משחק מסירות עם החותים כי זה מצטלם יפה לפוסטים בטוויטר, לא כי זה עוזר במשהו.

ביבי בלבל במח על הגרעין האיראני בכל תקופת כהונתו אבל מעבר לזה לא עשה שום דבר שאנחנו יודעים עליו.

לא הבנת אותי.

אתה יכול מחר לחתום עם חמאס על חוזה שהם מקבלים 2000 מחבלים על חטוף, צהל יוצא מעזה ומתפרק מנשקו, וביבי נכנס לכלא בפריז, ועדיין אני בטוח ב1000 אחוז שאחרי 20-30 חטופיפ הם יפרו את ההסכם כי הם ערבים טיפשים שלא יכולים לחשוב קדימה.

וככה בקלות ביבי יכול לייצר לגיטימיציה בינלאומית להמשך המלחמה אבל הוא טיפש כמו חמאס ופחדן כמו צ'יוואואה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, עדי-אל כתב:

רק אני חושב שאם המלחמה מסתיימת וכל החטופים חוזרים ביבי יכול ללכת לישון ולקום אחרי הבחירות כראש ממשלה?

גם אני חשבתי ככה לפני חצי שנה בערך, אבל זה נראה שהוא עושה הכל כדי שהמצב הנוכחי ישמר. כנראה שהיועצים שלו מאמינים שלהסכים לעצירת המלחמה והוצאת צה"ל מעזה בתמורה לכל החטופים יתפרש אצל הבייס ככישלון. כאילו שה7.10 לא מספיק כישלון.

פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

רק אני חושב שאם המלחמה מסתיימת וכל החטופים חוזרים ביבי יכול ללכת לישון ולקום אחרי הבחירות כראש ממשלה?

כן.

בעצם לא מחייב - זה תלוי בטיפשים של המחנה השני כמו גולן ואולמרט. אם הם יסתמו הוא הולך הביתה.

• מצחיק 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

אני בטוח ב1000 אחוז שאחרי 20-30 חטופים הם יפרו את ההסכם

לא חושב שזה נכון, הם לא רוצים להילחם. הם רוצים הפסקת אש ארוכה של כמה שנים לפחות כדי להשתקם ולגדל ביצים חדשות.

הם יודעים שהפרת הסכם כזה שהם מקבלים בו כל מה שרצו יקח מהם את כל הסימפטיה והתמיכה מהמערב ולא יהיה מה שיעצור את ישראל, במיוחד אם לא יהיה ביבי וחרדים בשלטון.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

אני די בטוח שביבי לא חושב ככה.

לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

כאילו שה7.10 לא מספיק כישלון

הבייס חושב שזה כישלון ענק.

של רונן בר, הרצי הלוי, היועמ״שית, הקפלנוחבות וכו וכו׳…

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה את מי הוא יאשים בכישלון הבא.

את טראמפ?

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

כנראה שהיועצים שלו מאמינים שלהסכים לעצירת המלחמה והוצאת צה"ל מעזה בתמורה לכל החטופים יתפרש אצל הבייס ככישלון. כאילו שה7.10 לא מספיק כישלון.

מה זא היועצים? אתה צריך יועץ בשביל לתרגם לך את הלך הרוח הימנואידי? תזכיר לי, מי מאיתנו לא בישראל..? 😅 

הימין רוצה את ה"נצחון המוחלט" שהבטיחו לו, שזה בגדול פלסטינים כורעים על הברכיים קורעים את החולצה מבקשים סליחה על השביעי מוסרים את הנשק ומבטיחים כנאפה חינם לשנתיים. פלוס אם הם מפירים את זה אז בום פצצת אטום על עזה 🙌

הימין רוצה "הכרעה" ו"הרתעה", או בתכלס "החראה והרתאה" - כי הוא לא באמת יודע מה הוא רוצה, כמו ילד קטן בטנטרום שמסבירים לו שאין, אין פיצה במקדולנדס, בלתי אפשרי - אבל הוא לא יכול להכיל את זה כרגע 🥹

עכשיו עקרונית, אפשר לציין שבמשך שנים מאביסים את הימני המצוי בסיפורים על איך הימין האמיתי לא נוסה אף פעם, ואם רק אם תתנו לימין ימין מלא מלא למשול בום הכל נפתר. אם זה עבד לקומוניסטים למה שלא יעבוד כאן? אז ניסו, ועבד. 

בפועל כמובן שלמציאות לא אכפת וכמובן שלעולם לא אכפת, וכפי שנכתב - לקחו את המלחמה הכי מוצדקת שיש והפכו אותה לכישלון מהדהד, לא כי אאולם אנטישמי אלא כי ממשלת ישראל מונהגת ע"י אמבצילים אימפוטנטים שעסוקים בג'ובים וקמפיין בחירות ולא בזוטות כמו חיי אדם הנהגת מדינה או חתירה לפתרון. משמידים את עזה ללא מטרה סבירה ומייצרים להם את כל הנרטיב שצריך בשביל להוכיח לעולם מי הקורבן ומי הקלגס, כי ממשלת ישראל מכרה לאלקטורט שלה סיפורים על טרנספר והשמדה, ולעולם מכרה סיפורים על דמוקרטיה מערבית עם 2 מדינות. אופסי 😅

ועמישראל אוכל את זה, מה אוכל את זה? אוכל, מעלה גירה, ובולע שוב. לכן היחידים שמנצחים במלחמה הזו הם ביבי סמוטגביר וחמאס, בסדר הזה. בתי הקברות מתמלאים בבשר תותחים, והנחמה היא ששלהם פי עשרים+ יותר עמוסים משלנו. אז איך הניצחון מרגיש? מוחלט? 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

לא חושב שזה נכון, הם לא רוצים להילחם. הם רוצים הפסקת אש ארוכה של כמה שנים לפחות כדי להשתקם ולגדל ביצים חדשות.

זה אמנם מדוייק, אבל.

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

הם יודעים שהפרת הסכם כזה שהם מקבלים בו כל מה שרצו יקח מהם את כל הסימפטיה והתמיכה מהמערב ולא יהיה מה שיעצור את ישראל, במיוחד אם לא יהיה ביבי וחרדים בשלטון.

נו, ו? 

פלוס, באופן אירוני, לא נכון. סימפתיה מהמערב תמיד תהיה להם, משום מה ואיך שהוא. 

עכשיו, לגבי האבל:

לא חסר אפשרויות של "נלחץ לי הכפתור שיגור בטעות", "ברק הפעיל את הטיל שהיה במקרה מכוון לישראל" וכדומה, בלי אחריות רשמית של חמאס או ארגון אחר. היה לנו כאלו כבר. אתה באמת סומך על הממשלה שתחזור ללחימה עצימה (קרי, מלחמה חדשה) בעקבות שיגור מסכן יחיד? אני איבדתי כל שביב של אמון בממשלה ובהנהגה שיש [אין] לנו ואלו שיהיו בהמשך. 

בואו נתעורר ונכיר באמת- חמאס יישאר בעזה. המלחמה תסתיים כשהם עוד שם. איך, למה, פרטים- לא יודע. אבל את החמאס לא נצליח להעלים. זו תחושתי החזקה מאד, בעקבות הבנתי את הממשלה הנוכחית ואת אלו שרוצים להחליפה ושמבקשים הסכם במקום השמדה.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

השאלה את מי הוא יאשים בכישלון הבא.

את טראמפ?

את כל! מי! שהוא! רק! יכול. 

מבחינתו, גם את אייזק אסימוב ופו הדוב (טפי פו ה0מולNי הזה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, ברווז כתב:

אתה באמת סומך על הממשלה שתחזור ללחימה עצימה (קרי, מלחמה חדשה) בעקבות שיגור מסכן יחיד?

על הממשלה הזאת אני לא סומך גם אם יגידו לי שעכשיו 10:16 בבוקר. אני אציץ בשעון.

על מה שיהיה פה בעתיד? לא יודע. לא נביא.

לפני 7 דקות, oryo כתב:

מה זא היועצים?

נו אתה מכיר אותם, אחת חובבת אלכוהול יוקרתי והשני פארטי בוי ממיאמי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

על מה שיהיה פה בעתיד? לא יודע. לא נביא.

זו הבעייה בדיוק. 

אנחנו אלו שצריכים להביא את העתיד. אם לא אנחנו נביא אותו, מי שכן עלול להיות דלביוב מדופלם...

• תוכן חדש...