Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, elibaba כתב:

תגידו, אנחנו בסדר עם זה שקטאר העבירה עשרות מיליוני דולרים במזומן לראש ממשלת ישראל , לכאורה?

זה לא בגידה מטורפת ?

https://news.walla.co.il/item/3675078

מותר לקבל מתנות ממדינות אויב.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 12 דקות, elibaba כתב:

זה לא בגידה מטורפת ?

בסופו של דבר זה תלוי מאיזה צד אתה ואיפה הגבול שלך עובר.

אני בטוח במיליון אחוז שיש אנשים שגם אם זה יתברר כנכון יגידו 'כמה מזוודות' כמו שאומרים על סיגרים, חמגשיות, שמפניה וכו'

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

לא יודע לאן זה יתפתח.

אין פה מספיק ראיות עדיין. זה שהם כתבו הוראה, לא אומר שהוא קיבל בפועל כסף.

מצד שני גם אם הוא רק קיבל הצעת שוחד ולא לקח אותה, אבל לא דיווח על זה, זה בעייתי מאוד.

הרבה סימני שאלה.

אפילו נתניהו לא מספיק טיפש כדי לקבל 50 מיליון דולר במזומן כפי שנטען בכתבה.

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

בסופו של דבר זה תלוי מאיזה צד אתה ואיפה הגבול שלך עובר.

אני בטוח במיליון אחוז שיש אנשים שגם אם זה יתברר כנכון יגידו 'כמה מזוודות' כמו שאומרים על סיגרים, חמגשיות, שמפניה וכו'

עזוב, אני בטוח שביבי עקץ גם אותם.

• מצחיק 1

פורסם

מתנחבלים קטנים מהגבעות תקפו חיילים בפינוי איזה מאחז לא חוקי.

בעיה, לא בסדר, כי זה כבר לא פלסטינאים או פעילי שמאל, נכון?

לא נכון.

דממה מצידם של ביבי, גלנט, מלך הפיתות והמשילות והשאר. 

במקביל שמחה רוטמן מנסה לקדם חוק שיאסור על מעצר מנהלי של ישראלים. 

ואחכ עוד מתווכחים איתי כשאני אומר שמדובר בלא ציוניים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

היה תריך לירות בהם כפי שהנציגים שלהם אמרו שצריך לעשות למי שזורק אבנים על כוחות הביטחון.

• אהבתי 1

פורסם

יצא לי היום לנהוג ברכב לא שלי כך שנאלצתי להסתפק ברדיו, שומע אקטואליה ואיזו שיחה עם רוטמן, חוץ מבג"ץ בג"ץ בג"ץ לא שמעתי מהמטורף הזה שום דבר אחר. כמובן שזה נוח לא להזכיר שבג"ץ פועל לפי סט החוקים שהכנסת חוקקה והאמנות עליהן חתומה מדינת ישראל. הזכירו בשיחה (לא רוטמן) את זה שבג"ץ מתערב במה יאכלו האסירים, מוזמת מדינת ישראל לשנות את החוק, לצאת מאמנה זו או זו והנה, לבג"ץ אין כלים לקבוע משהו בנושא. 

פורסם (נערך)

כן כן, שמענו כבר את התירוצים של הביביסטים. חוץ מתירוצים יש לימין משהו אחר להציע על האפסיות שלהם? על הבאת מדינת ישראל לפי התהום? 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 17 שעות, Supertigre כתב:

לא נכונה בשום סיטואציה! נכונה רק לאפסים שאין להם מושג מה לעשות עם הסיטואציה. אף אחד לא היה כאן יותר שנים מול עזה בראשות חמאס כמו ביבי, היה לו את כל הזמן לחשוב מה עושים, בחר לחזק את חמאס וקיבלנו את מה שקיבלנו. ביביסטים זה כמו ילדים בני 5, אבל זה וההוא... אין זה וההוא, היה כאן אחד ויחיד והוא האחראי האחד והיחיד. מילא עוד היה שותק לאורך כל השנים והיה אומר "אני עושה מה שממליצים לי" אבל הוא טען שהוא יודע מה לעשות, שהוא היחיד שיכול לעשות את זה וכל אחד אחר הוא סכנה. 

מאז סירובה של הרשות הפלסטינית להמשיך בתשלומים למנגנוני החיים ברצועה במרץ ,2019 ומדיניות הסגר של מדינת ישראל על הרצועה, אין למעשה להנהגת חמאס ולאוכלוסייה הפלסטינית בעזה שום דרך לקיים אורח חיים בסיסי. הפתרון נמצא בדמות מזוודות הדולרים של קטאר, על הפתרון המקורי חתום איש אחד – בנימין נתניהו.

לפני 4 שעות, elibaba כתב:

תגידו, אנחנו בסדר עם זה שקטאר העבירה עשרות מיליוני דולרים במזומן לראש ממשלת ישראל , לכאורה?

זה לא בגידה מטורפת ?

https://news.walla.co.il/item/3675078

https://www.memri.org/reports/more-qatari-documents-regarding-funds-qatar-israeli-prime-minister-binyamin-netanyahu

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לחמאס היו עוד מקורות הכנסה. למשל יש את התביעה שמתנהלת בארה"ב ומראה את השיטה של אונר"א להעביר כסף לחמאס העברת דולרים לתושבי עזה (ולא בשקלים) על מנת שילכו לצ'יינג'ים בשליטת חמאס שגובים אפילו 25% עמלה.

התובעים טוענים שבעוד שאונר"א פועלת בעוד מדינות ובכל מדינה שכזו היא משלמת במטבע מקומי, רק בעזה הם השתמשו בדולרים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אולי סוכנויות אחרות של האום. אונרא זה גוף שמטפל רק בפליטים פלסטיניים במזרח הקרוב (ישראל והסביבה).

וזה שיש =לחמאס עוד מקורות הכנסה לא אומר שאנחנו צריכים  לתת לו עוד.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, zaf כתב:

הקטע שזה חשיפה של ממרי. ארגון שהימין והביביסטים אוהבים מאוד לצטט כשהוא מביא חומר נגד פלסטינים. לא ארגון שהם יכולים לנפנף בטענות שהוא ארגון של סמולנים  רלביסטים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אונרא זה ארגון טרור וכבר הוכיחו מספר פעמים איך חמאס משתמש במתקנים שלהם ואיך אנשים מהארגון החזיקו חטופים. מה זה כבר העברת כספים בשבילם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...