Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני לא יודע מה צריכה להיות התגובה או האי תגובה המושלמת לתקיפה האירנית.

אני כן יודע שחבורת המטומטמים שיושבים בממשלה, בראשות מאחז העיניים הראשי, הם לא אלו שיש להם חשיבה שקולה וראייה אסטרטגית, שרואה את טובת המדינה לפני האינטרסים האישיים והחלומות המשיחיים שלהם. לחשוב שהם אחראים על מצב של סף כניסה למלחמה אזורית כוללת, זה פשוט מפחיד יותר מכל טיל איראני.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אני לא יודע מה צריכה להיות התגובה או האי תגובה המושלמת לתקיפה האירנית.

איך זה שאתה מתלונן שביבי לא מסוגל להתחייב לכלום  😂 

מה שבטוח, לא משנה מה הממשלה תחליט, לא אופתע אם תגיד שהיה צריך לעשות ההיפך.

תחכה לפרשנים בטמבלוויזיה שיגידו לך איך לחשוב.

• אהבתי 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 7 שעות, Coro כתב:

אז מה נסגר עם תקיפת הEMP שאיימו בה לפני שבוע-שבועיים?

בטיפול של האטיופים

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Coro כתב:

איך זה שאתה מתלונן שביבי לא מסוגל להתחייב לכלום  😂 

מה שבטוח, לא משנה מה הממשלה תחליט, לא אופתע אם תגיד שהיה צריך לעשות ההיפך.

תחכה לפרשנים בטמבלוויזיה שיגידו לך איך לחשוב.

בול.

יוצאים למבצע - פירומנים, מבצע שומרי מנדטים.

לא יוצאים - הפקרת ביטחון ישראל, לא יכולים להחליט, משלמים דמי שתיקה לטרור (אני מסכים עם החלק הזה אגב).

לא משנה מה יעשו הם יצאו נגד, אפס אובייקטיביות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Coro כתב:

איך זה שאתה מתלונן שביבי לא מסוגל להתחייב לכלום

יש לי את הדיעה שלי. לדעתי אין לנו את היכולת להילחם בעוד חזית. רק שלי אין את כל הנתונים שיש לממשלה, אז יכול להיות שאני טועה.

מצד שני, בדבר אחד אני לא טועה, אין לממשלה הזו מנדט מוסרי לפתוח במלחמה ואין בה אמון. אם אתה עדיין סומך על ביבי וחבורת הפשיסטים המשיחיים שלו,  זו בעיה קשה. יש עמותת שמסייעות לאנשים לצאת מכתות.

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

נכון. אני לא אובייקטיבי לגבי הממשלה הזו. היא לא לגיטימית בעיני. אין לה מנדט להקים ועדת קישוט, בטח לא להכריז על מלחמה איזורית כוללת.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

נכון. אני לא אובייקטיבי לגבי הממשלה הזו. היא לא לגיטימית בעיני. אין לה מנדט להקים ועדת קישוט, בטח לא להכריז על מלחמה איזורית כוללת.

אז כל הדיון איתך רלוונטי כמו דיון עם ביביסט.

• אהבתי 2
פורסם

סין לגמרי בחרה צד והוא הצד האירני, איבדנו אותם לגמרי. הם אפילו לא מנסים להסתיר את זה. מדברים רק על איך אירן נוהגת באיפוק ובאחריות ומזכירים רק את התקיפה בדמשק ולא מתייחסים לתקיפה שלהם את ישראל.

Screenshot_2024-04-16-05-35-26-251_com.android.chrome.thumb.jpg.1e60fcf41083b061876854b429a7a1b9.jpg

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

בול.

יוצאים למבצע - פירומנים, מבצע שומרי מנדטים.

לא יוצאים - הפקרת ביטחון ישראל, לא יכולים להחליט, משלמים דמי שתיקה לטרור (אני מסכים עם החלק הזה אגב).

לא נכון בכלל.

אין אדם בישראל שטען שהיציאה למלחמה בעזה אינה במקום. הקולות נגד הם בגלל חוסר ההחלטיות, ההתנהלות המזעזעת של הממשלה, הקיפאון, האסון הכלכלי ועוד.

הקולות לגבי החיסול שבוצע הם (בצדק) בגלל שעוד פעם, אין סוף מעשה במחשבה תחילה. יש שליפות מהמותן, וככה מתנהלים פירומנים. קודם לירות, אח"כ לחשוב.

לא אומר לא לירות. אומר לחשוב ואז לירות.

כשאתה יוצא לפעולה כלשהי או שאתה עושה את ההחלטות מראש ומתחייב להן, או שוואלה, עדיף שלא תעשה. 

זו הביקורת של כולם נגד האפס הסגול וחבורת הפירומנים נטולי התאים האפורים שלו, והיא מוצדקת לחלוטין.

לגבי סין- מישהו חשב שנם בצד שלנו אי פעם? טעות. מישהו חשב שהם בצד של איראן? טעות.

סין  בצד של סין, ובצד הזה בלבד. הם יחברו באותו הרגע עם מי שמשרת את האינטרס שלהם ולא רואים מטר מעבר לזה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 13 דקות, Pika007 כתב:

לא נכון בכלל.

אין אדם בישראל שטען שהיציאה למלחמה בעזה אינה במקום. הקולות נגד הם בגלל חוסר ההחלטיות, ההתנהלות המזעזעת של הממשלה, הקיפאון, האסון הכלכלי ועוד.

אבל פינדר רשם בפירוש - "נכון. אני לא אובייקטיבי לגבי הממשלה הזו.".

זה כמו שסינוואר וחמאס אמרו "אנחנו נתקוף את ישראל ונחטוף עוד 1000 גלעד שליט בשביל לרוקן את בתי הכלא" ופירשו את זה כמו כ"חמאס מורתע בואו נכניס עזתים". שחור על גבי לבן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל פינדר רשם בפירוש - "נכון. אני לא אובייקטיבי לגבי הממשלה הזו.".

תגיד, יש לך משפט חשוב מאוד שיקבע רבות לגבי העתיד שלך. היית הולך למשפט עם עורך דין שאתה יודע שיש לו אינטרסים מנוגדים משלך ושנצחון שלך הוא כנראה לא בראש סדר העדיפויות שלו? או שהיית אומר אני אלך איתו ואשפוט את מעשיו באופן אובייקטיבי?

לביבי יש אינטרסים שלא בהכרח מתיישרים עם האינטרסים של המדינה. והוא כבר הוכיח שכשיש לו ניגוד אינטרסים הוא הולך עם אלו שלו.

חבורת המשיחיים שסובבת אותו כבר הוכיחה שמבחינתם "ה' לצידנו" זו תוכנית עבודה לגיטימית בכלכלה ובביטחון.

השאלה היא לא למה אני לא סומך על הממשלה הזו ועל העומד בראשה, אלא מה גורם לך לחשוב שזה רעיון טוב להפקיד בידיהם את עתיד המדינה בהחלטה כל כך חשובה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אבל זאת דוגמא לא רלוונטית. אתה יכול להביא אותה בבחירות הבאות.

הדוגמא שלך צריכה להיות "אתה בחור עני, הסתבכת בפלילים, קיבלת עורך דין מהסניגוריה הציבורית". 

עכשיו תבחר אם אתה הולך איתו ושופט אותו בצורה אובייקטיבית או שבא לך להגיד לו "שמע אני אסתדר לבד ביי".

פורסם

יובל, אתה יכול גם לצפות שהממשלה תתפטר.

וכן, כמעט כל דבר שביבי יעשה, אני אשאל למה לא את ההפך. לא כי אני כזה ביביהייטר, אלא כי הוא נכשל במבחן התוצאה בכל מה שעושה. ואני לא נכנס אפילו לענייני אינטרסים. נניח שהכל טהור.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל זאת דוגמא לא רלוונטית. אתה יכול להביא אותה בבחירות הבאות.

הדוגמא שלך צריכה להיות "אתה בחור עני, הסתבכת בפלילים, קיבלת עורך דין מהסניגוריה הציבורית". 

עכשיו תבחר אם אתה הולך איתו ושופט אותו בצורה אובייקטיבית או שבא לך להגיד לו "שמע אני אסתדר לבד ביי".

יש מקרים שעורך הדין שקיבלת הוא כזה שתגיד אני אסתדר לבד.

קרה לי לא פעם עם בעלי מקצוע שעצרתי אותם באמצע לפני שגרמו יותר נזק והמשכתי לבד. רק לפני קצת יותר משנה עשיתי את זה עם מחרטה שקניתי והיצרן לא צהליח להתגבר על בעיה שהיתה בה עד שהרמתי ידיים, סגרנו על פיצוי מוסכם ויומיים אחר כך עשיתי את השינויים הדרושים והיא עובדת פיקס.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי מצליח למנות 5 החלטות טובות שהממשלה הזו קיבלה, שהביאו תוצאות חיוביות?

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...