Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדינות המזרח התיכון סובלות מחלוקה לא הגיונית של השטח שנעשתה על ידי המעצמות בצורה חצי שרירותית וחצי מתוך אינטרסים שלהן (נעשה בעוד כמה מקומות וגם שם סובלים). 

לכן המצב הקבוע פה הוא מלחמה עם קצת הפוגות בין לבין. 

בלי התערבות המעצמות, כולל חלוקה מחדש של השטח ואוכלוסיות שנודדות, לא יהיה שקט במזרח התיכון. 

או שנסבול מלחמות מאות שנים עד שתקופת האיסלם הקיצוני תסתיים ונקבל איסלם רגוע יותר. 

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני כשעה, 98civic כתב:

אז מה הפתרון? לעבור מדינה כי לא יהיה פה פתרון?

למי שישאר פה - לחיות על החרב.
מי שזה לא מתאים לו (ואני לחלוטין יכול להבין למה) כן יכול להגר.

הרשות לא יכולה לשלוט בעזה לא בגללנו. אנחנו לצערנו נהיה השליט שם, אולי לא נהיה הפנים של השליט אבל מאחורי הקלעים ננהל את העסק, כמו ביו"ש.
בהנחה שאי אפשר להעיף אותם עם אוניות לטורקיה כולי תקווה שנשכיל לנהל את העסק בצורה קרה ועניינית כמה שיותר כדי שבעוד 20 שנה אולי נצליח לגרום למסה מספיק גדולה של אנשים שם להתעניין בדברים אחרים פרט ללשחוט יהודים.

גם אצלנו דברים חייבים להשתנות.
בטווח המידי ידרש טיפול בחיזבאללה אחרת אף אחד לא יחזור לגור בצפון. זה סדר גודל אחר של עימות.
היו אשליות שאפשר לסגור את הצבא - הצבא הולך לגדול, השירות לא יקוצר ולא, לא נוכל להגן על כל מאחז של הזויים ביו"ש.
יהיה לזה מחיר. אם לא נפסיק לתת לחרדים לעשות פה הפרד ומשל לא נוכל כלכלית לשרוד את זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 58 דקות, יבגניפ כתב:

עברו 15 שנה מאז שהאהודים עזבו את השלטון. מדינת ישראל היתה יכולה לעשות כל מיני דברים בזמן הזה.

והיה שינוי טקטוני אצל הפלסטינים מאז?

מדינת ישראל עשתה כל מיני דברים מאז, כמו הסכמי אברהם והיינו על סף חתימה עם סעודיה. הפיכת הסוגייה הפלסטינית לשולי בעולם הערבי, זה מהלך אסטרטגי. זה שבמקביל לא דאגו לביטחון על הגבולות וריסון החמאס בעזה, זה עניין אחר.

לפני 59 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מתעלם משום דבר. רעיון שתי המדינות מת. יכול להיות שלא היה לו סיכוי אף פעם. אין לי איך לדעת מה היה קורה אם ישראל לא היתה מנהלת מומ דווקא עם אשף וערפאת הפסיכופט. זה מימלא לא משנה. אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים. אבל לשמוע עכשיו את הימין, שעשה כל מה שיכל כדי למנוע כל סיכוי להסדר או פתרון אחר, מתבכיין על השמאל, אחרי 15 שנים רצופות בשלטון, זה מופרך. ולא רק שזה מופרך. זה מפחיד. כי מה שמכתיב את הטון ואת ההחלטות בימין מלא על מלא זה לא פרגמטיות של סיכוי כזה או אחר להסדר, אלא מה אלוקים רוצה או לא רוצה. 

אני מסכים להכל, אבל כרגע גנץ מוביל בסקרים, לא סמוצ׳י.

אולי כשלפלסטינים יהיה פטרון שישים להם מסמך על השולחן ויגיד להם לחתום, כנהוג בעדות המאפיונרים, ייכפה הסדר. בשביל זה צריך לסגור עם סעודיה ולנטרל את קטאר. 

דרך אגב, בשטחים אנחנו פועלים בדיוק שמראה שיש לנו עם מי לעבוד שם, לפחות טקטית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

אם זה בהקשר של יאיר גולן, אז יש לו "קצת" יותר נסיון מניהול מכולת...

אבל בעיקר - אפשר לסמוך על אדם כזה שיקיף את עצמו באנשי מקצוע שמתאימים לתפקידם

ולא בעסקנים נבחנים ומלחכי פנכה.

וכן - בהחלט יש רבים וטובים עם כשרונות ניהול מוכחים בשוק הפרטי

שישמחו לתרום למען המדינה בשירות הציבורי.  תראה את התארגנויות המתנדבים בכל מיני תחומים.

מרימים אופרציות מורכבות בזמן שיא ומיד מתפקדים בשטח.

לא נעלמים להם ללשכותיהם המפוארות וממלמלים תירוצים והאשמות וממשיכים עם הספינים.

זה לא נאמר ספציפית לגבי מישהו (ואני מאוד מעריך את יאיר גולן. לא תמיד מסכים איתו אבל מעריך אותו).

לגבי האנשים הטובים אין ספק שיש הרבה כאלה אבל מי שמסוגל להרים אופרציות כאלה נמצא ברמות מאוד גבוהות ועם שכר ותנאים בהתאם. אין לו שום סיבה לצאת להרפתקאה של הקמת מפלגה, 4 שנות טירונות בכנסת ואחר כך אולי יצליח להגיע לראשות הממשלה ולקבל תנאים פחותלים ממה שיש לו.

וכל זה מעבר לזה שרובם לא רוצים להיות אנשי ציבור ואוהבים את האנונימיות שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 42 דקות, falou כתב:

הפיכת הסוגייה הפלסטינית לשולי בעולם הערבי, זה מהלך אסטרטגי.

זה בדיוק ההבדל בין ימין מלא ל״שמאל״. המחשבה שאפשר לטאטא את הפלסטינים מהתודעה והם יעלמו מהכותרות.

ב7 לאוקטובר האסטרטגיה הזו נתקלה במציאות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 56 דקות, Night Driver כתב:

לגבי האנשים הטובים אין ספק שיש הרבה כאלה אבל מי שמסוגל להרים אופרציות כאלה נמצא ברמות מאוד גבוהות ועם שכר ותנאים בהתאם. אין לו שום סיבה לצאת

להרפתקאה של הקמת מפלגה, 4 שנות טירונות בכנסת ואחר כך אולי יצליח להגיע לראשות הממשלה ולקבל תנאים פחותלים ממה שיש לו.

וכל זה מעבר לזה שרובם לא רוצים להיות אנשי ציבור ואוהבים את האנונימיות שלהם.

לגבי החלק הראשון - חולק עליך. 

אנשים כאלו כבר עשו את המכה, כנראה בהייטק, לפעמים בעסקים. 

כסף כבר לא מדאיג אותם.

בנט, דוגמא לעניין הזה. 

בנודע לחלק השני, מסכים. 

החומר האנושי הזה מעדיף פרופיל חשיפה נמוך. 

עדיין אני בטוח שיש מספיק שיכולים וירצו. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

זה בדיוק ההבדל בין ימין מלא ל״שמאל״. המחשבה שאפשר לטאטא את הפלסטינים מהתודעה והם יעלמו מהכותרות.

העניין הוא שכן, אפשר לעשות בדיוק את זה, רק צריך להיות עירניים ולהגן על הגבול כמו שצריך, לא רק עם גדר וכמה מצלמות.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

קודם כל, זה התהליך. עשינו טעות אסטרטגית באוסלו שהחזרנו את אשפ למרכז המפה והפכנו אותו לנציג הלגיטימי של תושבי השטחים. דבר שני, האסטרטגיה נתקלה בתנועת נגד. הטעות היא שלא טיפלנו בה קודם. שים לב שתנועת הנגד הזו יצאה מעזה, לא מהשטחים, ובניגוד לנבואות הזעם של בריק, גם לא בקרב ערביי ישראל. נהפוכו.

אחרי הבסת החמאס, זו בדיק האסטרטגיה. לסדר לפלסטינים פטרון שייכפה עליהם הסדר שאנחנו יכולים לחיות איתו.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כותרת: ישראל לווה מליארדי דולרים בריביות גבוהות, כדי לממן את המלחמה.

צ״ל: ישראל לווה מליארדי דולרים ברביות גבוהות כדי לממן את הקואליציה המטורפת שלה ולנסות לשמר את השלטון של הממשלה הכושלת.

https://www.ft.com/content/90cb26d2-fff5-43d7-a847-d61a751478fa

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

נו באמת דוד נראה לך שאני תולה תקווה שהעבירו להם בנזין במקום דיזל?!  ביחיאת כמה סתום אני נחשב אצלך?

חס וחלילה. ממש לא.

לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

אין לך שליטה על מה שקורה אז עדיף לקבל את זה בטוב אחרת תסבול יותר ממה שצריך. מה סובייטי בזה? 

אבל יותר קל להמשיך בשגרת החיים בלי להתעסק כל היום בכמה חרא המצב והממשלה שלנו.

בדיוק זה...

סוג של שילוב של קבלת חוסר היכולת להשפיע פלוס תבוסתנות. 

ומחר יקרה עוד משהו ותגיד "בסדר נו מה אפשר לצפות מהם" ותמשיך עם סדר היום שלך, כי ככה יותר קל. ואתה צודק, זה יותר קל. אבל זה לא מביא לתוצאות טובות. אגב, לא יודע בדיוק מה כן מביא לתוצאות טובות. [חשבתי שכמו שההולנדים נלחמו על בטיחות בדרכים לילדים שלהם, ועוד כמה דברים, ככה הם גם ילחמו על מערכת הבריאות המוזרה שלהם, אבל הם מציגים את אותו הדבר - it is what it is] | אז לא יודע. באמת. אבל בטוח לא קבלה של המצב כ "זה מה יש"

לפני 5 שעות, sperial כתב:

כמה כסף בזבז על 4 מערכות בחירות מיותרות? כל מערכת כזו היא כמה מיליארדי שקלים - רק לטובתו, לא לטובת בתי חולים, בתי ספר או תחנות משטרה. 

זה לא הוא ביזבז על 4 מערכות בחירות. זה כך יצא בגלל שהוא עדיין בפוליטיקה.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

הפיתרון הוא להשאיר אותם על אש קטנה ולדכא באלימות קשה כל התנגדות וניצני טרור,

זה לא עובד. די.

הם מתרבים, ומהר. אין אצלהם אש קטנה. לפני 15 שנה היו רק משהו כמו מיליון, עכשיו יש 2 מיליון. עוד עשר שנים תחשב לבד. ככול שהם מתרבים, הבעיה מתעצמת. על אש קטנה? no such thing.

ככול שהם יתרבו יותר, ככה המצב שלהם יהיה יותר ויותר גרוע. לא לא, לחכות לא עובד. 

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

אנחנו לצערנו נהיה השליט שם

אנחנו לא יכולים להיות השליטים שם כי אנחנו בקושי השליטים במדינת ישראל. המשילות קיימת אך ורק על האוכלוסיה שקל לשלוט עליה - כול השאר בבלאגן. והעזתים לא יהיו אוכלוסיה שקל לשלוט עליה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

הפיכת הסוגייה הפלסטינית לשולי בעולם הערבי, זה מהלך אסטרטגי. זה שבמקביל לא דאגו לביטחון על הגבולות וריסון החמאס בעזה, זה עניין אחר.

חשבתי שזה מה שקורה גם. היום אני כבר לא בטוח. אני כן חושב שאולי זה עדיין אפשרי, וגם בלי הקמת מדינה פלסטינאית, ועם נוכחות צבאית כלשהי, ישראל יכולה לדאוג לעצמה לגבולות שהם ברי הגנה, תוך ריסון החמאס וכו'. אבל אני לא בטוח, לצערי, שישראל כמדינה בוחרת בכיוון כזה.

לפני שעתיים, falou כתב:

אני מסכים להכל, אבל כרגע גנץ מוביל בסקרים, לא סמוצ׳י.

אולי כשלפלסטינים יהיה פטרון שישים להם מסמך על השולחן ויגיד להם לחתום, כנהוג בעדות המאפיונרים, ייכפה הסדר. בשביל זה צריך לסגור עם סעודיה ולנטרל את קטאר. 

כן, מקווה שגנץ יוביל למקום יותר בטוח בשביל כולנו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אנחנו לא יכולים להיות השליטים שם כי אנחנו בקושי השליטים במדינת ישראל.

הרזולוציה שנצטרך לרדת אליה בשליטה על עזה לא דומה לשליטה בישראל.
מה שחשוב זה שצוות ימ"מ יוכל להכנס עם ג'יפ ללב עזה לקחת/להרוג שם את מי שהוא רוצה וזה לכל היותר ייצר כותרת בעיתון.
מעבר לזה צריך לנהל שם מבצע שיקום עם גורמים פרגמטים (לא קטאר) ולדאוג שהמשאבים באמת הולכים לאן שהם צריכים.
כל הנושא של שליטה אזרחית/משטרה פחות מעניין בשביל זה צריך קבלן ביצוע. אנחנו מסתדרים לא רע עם קבלן ביצוע די חרא ביו"ש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

מעבר לזה צריך לנהל שם מבצע שיקום עם גורמים פרגמטים (לא קטאר) ולדאוג שהמשאבים באמת הולכים לאן שהם צריכים.

את הרצועה הרי צריך לבנות מאפס (וטוב שכך). זו ההזדמנות להציב תנאים בשיקום שיאפשרו לנו לפעול בנוחות עם צירים שרק"מ עובר בהם בקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החבר'ה האלה ידרשו הפרדה בין גברים לנשים (כניסות נפרדות לאגפים ייעודיים), כך שתאלץ להכין את תשתשת התת קרקע על חשבון הברון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

ומחר יקרה עוד משהו ותגיד "בסדר נו מה אפשר לצפות מהם" ותמשיך עם סדר היום שלך, כי ככה יותר קל. ואתה צודק, זה יותר קל. אבל זה לא מביא לתוצאות טובות. אגב, לא יודע בדיוק מה כן מביא לתוצאות טובות.

אתה יודע מה מביא לתוצאות טובות? להתמקד במה שאתה יכול לעשות טוב ולא בדברים שאין לך ההשפעה עליהם. וזה לא יותר קל, להפך. הרבה יותר קל זה להגיד שיט סטורם אין עתיד כולנו מסכנים והכל רע, ולא לעשות שום דבר כי בתכלס אין מה לעשות. 

כרגע הדבר הכי טוב שאזרח יכול לעשות אם הוא לא במילואים זה לעבוד ולשמור על השגרה. אם יש לו אפשרות, גם להתנדב איפה שצריך.

לפני 14 דקות, David32 כתב:

בדיוק זה...

סוג של שילוב של קבלת חוסר היכולת להשפיע פלוס תבוסתנות

תבוסתנות זה להתפלש בחוסר היכולת שלך להשפיע ולהפוך את זה לtheme של החיים שלך.

לפני 22 דקות, David32 כתב:

זה לא עובד. די.

הם מתרבים, ומהר. אין אצלהם אש קטנה. לפני 15 שנה היו רק משהו כמו מיליון, עכשיו יש 2 מיליון. עוד עשר שנים תחשב לבד. ככול שהם מתרבים, הבעיה מתעצמת. על אש קטנה? no such thing.

ככול שהם יתרבו יותר, ככה המצב שלהם יהיה יותר ויותר גרוע. לא לא, לחכות לא עובד

זה עובד לא רע בשטחים, ואם לא היו שם מאחזים וליצנים שמחממים את השטח זה היה עובד אפילו יותר טוב. פשוט לא טרחו ליישם את זה בעזה. במקום לדכא התנגדויות חשבו שאפשר לקנות שקט בכסף ולא הקפדנו לשמור על הגבולות. ראינו לאן זה הוביל.

זה גם לא קשור לצפיפות האוכלוסייה בכלל.

יכולים לחיות שם גם 4 מליון באיכות חיים גבוהה, הם בוחרים לחיות בחרא ולהשקיע כל מאמץ אפשרי וסיוע שנתנו להם בטרור במקום באיכות חיים. הם ימשיכו להתמודד עם התוצאות של ההחלטות האלה כמו שאנחנו מתמודדים עכשיו עם ההחלטות השגויות שלנו. אני מקווה שמספיק אנשים למדו את הלקח ויפסיקו להצביע לכל מיני מחלקי ג'ובים וקיצונים חסרי תועלת.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...