Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, RK כתב:

מעניין אם יש כאלה. אבל בוא נניח שיש - איזה אינטרס אנחנו משיגים בזה שדופקים אותם ומרעים להם את התנאים? :)

עזתים שבורחים מעזה. צבי יחזקאלי. (לצפות בסרטון של ערוץ 13).

https://www.inn.co.il/news/614483

צבי יחזקאלי: צעירי רצועת עזה עוזבים בהמוניהם, נמאס להם מחמאס

הפרשן לענייני ערבים מסביר שלצעירים בעזה נמאס. "זה די מזכיר את איראן, זה דור שלא קונה את האידאולוגיה של חמאס".

• רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

נראה שהליכוד הפכה למפלגה שחברים בה נאו-נאצים והליכוד גאה בהם. לתשומת לב מצביעי המפלגה.

או זה או שפשוט לאיציק זרקא הזה יש תמונות של כולם שם שוכבים עם ילדים קטנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נאום ביבי- די מסך עשן, לא חידש הרבה מדי.

דוגמא אחת למסך עשן- הבינה המלאכותית: פגישה מתוזמנת עם איילון מאסק, לקיחת קרדיט עודף כמובן על חזון וחדשנות (עשיה די בינונית שלו בפועל בנושא  זה עד עכשיו), הרבה מיתוג ומיצוב , "עסקי אויר" כמו שהוא אוהב .

דבר נוסף, אני קורא את כל המסרים בתקשורת על זה שהחל בימים האחרונים מסרים מאסיביים לגבי התקדמות עם הפלשתינאים שחייב להיות חלק מההסכם בכך שהנושא הגרעין שמסרים עליו הוחלפו בתקשורת בחודשים הקודמים ועכשיו הרבה פחות, בכך שהתקבל בו מאחורי הקלעים ויתור מהותי על ידי ישראל לדרישות הסעודים... 

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם
לפני 18 שעות, פריג'י כתב:

חינך את יאיר נתניהו.

אפשר לומר עליו הרבה דברים רעים, אבל בזה לא נראה לי שאפשר להאשים אותו.

זה התחום של הקיסרית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 18 דקות, yb כתב:

דוגמא אחת למסך עשן- הבינה המלאכותית: פגישה מתוזמנת עם איילון מאסק, לקיחת קרדיט עודף כמובן על חזון וחדשנות (עשיה די בינונית שלו בפועל בנושא  זה עד עכשיו), הרבה מיתוג ומיצוב , "עסקי אויר" כמו שהוא אוהב .

קראתי לפני כמה ימים:

image.thumb.png.8057d05962c9cf8a6ad0e009fb10d578.png

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן, זה שביבי הקים את ההייטק פה, זה שקר שהביביסטים אוהבים לפמפם.

...

אהבתי לראות הבוקר את כל הדתיים בפיד שלי בפייסבוק כועסים על עיריית תל אביב ובית המשפט, שלא אישרו לגוף מסיונרי לארגן תפילה בהפרדה בכיכר דיזנגוף.

אותם האנשים שחודשים מפמפמים מכל במה אפשרית שכל החלטה שלטונית היא לגיטימית אם יש לה תמיכה של הרוב, פתאום כועסים על חולדאי שעושה בדיוק את מה שנבחר בשבילו: שומר על תל אביב כמעוז היחידי בערך של ליברליזם חילוני בישראל. ופתאום בית המשפט לא בסדר, כי הוא לא מתערב.

וגם בלי זה, איש מהם לא מסוגל לשום ביקורת פנימית. ולא מסוגל לבוא ולהגיד "ואללה, אולי הגזמנו. אולי יש איזה בעיה בלשלוח מסיונרים הומופובים לאונן אחד לשני על קירוב לבבות מזויף במרכז ת"א, כי וואללה, אולי האווירה הציבורית שם לא בדיוק תומכת בזה". וזה לא משנה אם זה מצביעי בנט ושקד או חרדלים או כל גוון אחר של דתיים בישראל. מבחינתם, כל מעשה שמרסן באיזו שהיא צורה משהו שדתיים עושים, זה "ליל הבדולח", "אנטישמיות", "צביעות של הליברלים" ועוד. מייאש. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

אהבתי לראות הבוקר את כל הדתיים בפיד שלי בפייסבוק כועסים על עיריית תל אביב ובית המשפט, שלא אישרו לגוף מסיונרי לארגן תפילה בהפרדה בכיכר דיזנגוף.

אני חייב להגיד בכנות שזה סיפור יותר בעייתי ממה שאתה מציג אותו. העיריה לא מאשרת הפרדה פיזית במרחב הציבורי? סבבה, לגיטימי ונכון ומקובל.

אבל אם זאת ההחלטה של העיריה, היא לא יכולה להפעיל אכיפה בררנית - למוסלמים מותר וליהודים אסור. לא יכול להיות שיש אירוע המוני של הקהילה המוסלמית שמתקיים בהפרדה פיזית וחודשיים אחרי העיריה אוסרת על קיום אירוע זהה של יהודים.

ומילא אם לעיריה היה נימוק הגיוני, אבל התשובה שהיא סיפקה היא באמת מביכה - "המוסלמים בכלל לא ביקשו אישור ולכן ברור שלא אישרנו להם".

פורסם
לפני 8 שעות, falou כתב:

אין שיוויון בין פלסטינים לישראלים, כמעט בשום פרמטר. אתה לא יכול לנתק את ההתנהלות בבתי הכלא מכלל המציאות, מאינטרסים מדיניים ואחרים.

ברוח הזמן אני רוצה קצת להתנצל וקצת להבהיר על זה שאני ״עולה עליך״ בעניין בנגביר. באמת אין כוונתי לעקוץ או להתחכם, כפי שנהוג בויכוחים, וזה קצת לא הוגן מצידי, בהתחשב בזה שאתה כמעט נציג בודד של ״הצד השני״.

אני גם קצת מוציא עליך דברים שיש לי עם אנשים אחרים, אנשים טובים, הגונים, לא טיפשים בכלל, שהצביעו בנגביר כי ״יעשה סדר״.

אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר היה לחשוב שמי שעשה קריירה מחתרנות (במקרה הטוב), יכול ״לעשות סדר״. זה לפני הבעיה המוסרית של העמדות האמיתיות שלו, כפי שמשתקפות ממעשיו ולא מדיבוריו, שהן גזעניות ופאשיסטיות פר אקסלנס.

אבל באמת לא כתבתי את כל אלו בכדי להעליב. גם אני חשבתי כשלפיד לקח את האוצר (והצבעתי לו): איזה אידיוט... חבל שהצבעתי לו, חשבתי שהוא יותר נבון.

ואני עדיין חושב שזו הייתה טעות מצידו ללכת על משרד שאין לו את הרקע המתאים להוביל.

אני גם, אולי, הייתי מבין את החיפוש אחר המילטריזם דמיקולו של בנגביר, אם היה כאוס חברתי ומרחץ דמים ברחובות, כמו שהביא את הגרמנים לבחור בהיטלר בהמוניהם.

אבל אנחנו לא שם. 

הרי כל מי שיש לו טיפה הבנה באיך דברים עובדים יודע שאת המשילות בנגב, לדוגמא, לא מחזירים רק בכוח. מחזירים גם ע״י החזרת הבדואים לזרועות הממסד של המדינה. אי אפשר לעבוד רק עם מקל, בטח עם אזרחים. תרבות פשע משגשגת צומחת איפה שהממסד חסר.

אז איך אפשר להעלות על הדעת שגזען יצליח במהלך כזה?

איך אנשים שלא באים מהקיצוניות שלו בכלל העלו על הדעת שהוא שווה משהו?

את זה, אני לא מבין.

אבל זה לא קשור אליך אישית, אז אניח לזה.

אני יכול להסכים איתך היום על הפוסט הזה למעט דבר אחד - אני לא "הצד השני", אני מישהו שרוצה להעביר את הזמן בשקט בלי לשמוע יותר מדי פוליטיקאים מושחתים.

בגלל זה יש דברים שאני עם הצד שלך, ויש דברים שאני עם הצד השני.  יכול להסכים גם עם חרדי מניח תפילין וגם עם חילוני אוכל שרימפס.

פורסם
Just now, MiniMiz3r כתב:

אני חייב להגיד בכנות שזה סיפור יותר בעייתי ממה שאתה מציג אותו. העיריה לא מאשרת הפרדה פיזית במרחב הציבורי? סבבה, לגיטימי ונכון ומקובל.

אבל אם זאת ההחלטה של העיריה, היא לא יכולה להפעיל אכיפה בררנית - למוסלמים מותר וליהודים אסור. לא יכול להיות שיש אירוע המוני של הקהילה המוסלמית שמתקיים בהפרדה פיזית וחודשיים אחרי העיריה אוסרת על קיום אירוע זהה של יהודים.

ומילא אם לעיריה היה נימוק הגיוני, אבל התשובה שהיא סיפקה היא באמת מביכה - "המוסלמים בכלל לא ביקשו אישור ולכן ברור שלא אישרנו להם".

אתה צודק. אני אחלק את זה לשניים. ברמה המאוד עקרונית, לא איכפת לי לא מזה ולא מזה, ולא היה מפריע לי לא זה ולא זה.

ברמה הפרקטית, ארגונים דתיים, שבאים לתל אביב להחזיר את כולם בתשובה או לשנות את פני העיר למשהו דתי יותר, הם איום די רציני על אורח החיים שלי ומה שאני ואחרים מאמינים בו, ומצביעים לו בהתאם. הייתי מעדיף, תכלס, לשמוע את חולדאי או מישהו אחר מהעיריה אומר בקול רם שפשוט אין מקום בתל אביב לארגונים מחזירים בתשובה וכל דבר שהם מארגנים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

הייתי מעדיף, תכלס, לשמוע את חולדאי או מישהו אחר מהעיריה אומר בקול רם שפשוט אין מקום בתל אביב לארגונים מחזירים בתשובה וכל דבר שהם מארגנים.

הוא לא יכול להגיד דבר כזה. תל אביב היא לא העיר הפרטית שלו והוא לא יכול להחליט שלאדם X הוא מרשה לעשות משהו ולאדם Y לא. לרוע מזלו הוא לא שר ולכן הוא גם מחויב לפי חוק לפעול בסבירות וגם כפוף לביקורת שיפוטית.

פורסם
לפני 8 דקות, MiniMiz3r כתב:

הוא לא יכול להגיד דבר כזה. תל אביב היא לא העיר הפרטית שלו והוא לא יכול להחליט שלאדם X הוא מרשה לעשות משהו ולאדם Y לא. לרוע מזלו הוא לא שר ולכן הוא גם מחויב לפי חוק לפעול בסבירות וגם כפוף לביקורת שיפוטית.

נכון, אז הוא עשה את מה שתיארת שהוא עשה. ומבחינתי, השיג את המטרה. ואני לא ככ עוקב ולא זוכר מה קרה עם הישיבה של המסיונרים, אבל מקווה שגם שם, ימצאו דרך לגרש אותם מהעיר.

ושוב, להבהיר: ברור שיש כאן פער עקרוני, ברור שזה לא ככ ליברלי לא לאפשר לאנשים להתפלל איך שבא להם וכו'. אבל אנחנו לחלוטין במלחמה. וברור לי שאם הצד שלהם ינצח, כל הדברים הטובים שקרו כאן בשנים האחרונות - נעים בסופש \ סבבוס, מגוון עסקים פתוחים בשבת ולא כשרים, מצעדי גאווה והתיירות שהם מביאים וכו' - פשוט יעלמו. ולכן אסור לוותר להם.

פורסם
לפני 18 שעות, RK כתב:

מעניין אם יש כאלה. אבל בוא נניח שיש - איזה אינטרס אנחנו משיגים בזה שדופקים אותם ומרעים להם את התנאים? :)

אתה חושב שזו הרעת תנאים בכך שהוא נכנס לכלא הישראלי? אם כך תתפלא אבל לחלק זה שידרוג שחבל על הזמן.

אחרי שביררתי זה כמעט ולא קורה שהם מוכנסים ישר לכלא אלא הם עוברים תהליך של חקירה ואז מחליטים אם להגיש או לא כתב אישום. אם מגישים כתב אישום, בית המשפט מחליט כמה זמן בכלא.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

אבל אם זאת ההחלטה של העיריה, היא לא יכולה להפעיל אכיפה בררנית - למוסלמים מותר וליהודים אסור

וואלה..

אלו שמייללים אנטישמיות, הם בעד שמצעד הגאווה יעבור במאה שערים? או שאז הם יקראו לזה פרובוקציה?

התפילה המופרדת ביפו, תושבי יפו התנגדו לזה?

ברמת העיקרון, אני נגד אירועים בהפרדה במרחב הציבורי.

ברמה המעשית, תפילה מוסלמית ביפו היא לא פרובוקציה נגדי או נגד תושבי תל אביב.

תפילה בהפרדה בלב תל אביב, היא נגדי (גם אם אני לא גר בתל אביב). זה עוד צעד בכיבוש טריטוריה של כפייה דתית. של דחיפת דת בגרון לציבור חילוני.

וההיסטוריה מראה שהפרובוקציה של היום היא הסטטוס קוו של מחר. בגלל זה צריך להלחם על כל צעד ועל כל פריצת גבול.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

וואלה..

אלו שמייללים אנטישמיות, הם בעד שמצעד הגאווה יעבור במאה שערים? או שאז הם יקראו לזה פרובוקציה?

התפילה המופרדת ביפו, תושבי יפו התנגדו לזה?

א) לא יודע, תשאל אותם.

ב) זה נראה קצת כמו וואטאבאוטיזם ביביסטי

ג) יכולת לחסוך את שאר ההודעה שלך ולכתוב שאתה בעד פגיעה בזכויות של אנשים שאתה לא מסכים עם דעותיהם וזהו. אין לי עם זה שום בעיה, אבל אל תתפלא שאנשים אחרים מרגישים אותו דבר כלפיך.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...