Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכלל פרזיט. אני לוקח את הרכב ליסינג להפגנה. אלנטרה. דופק את המדינה לגמרי. נצלן שכמוני.

גם מקבל כסף על ההפגנה... חחח

בארהב הייתי עם בית בפרבר איכותי, קרוואן, בית קיט, כמו חבר שלי בתפקיד זהה שהצליח להעביר את עצמו לארהב עוד לפני כל הקורונה.

פה אני עם משכנתא ודירת 5.5 חדרים, ועם דבשת של טפילים שאני מממן כי אנחנו מדינת רווחה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה משלמים פר הפגנה?

100 שקל לשעה, אבל אתה חייב לשכור דגל ישראל בעלות 50 שקל לשעה, שלט ב50 שקל לשעה ובנוסף חובה להזמין לפחות 50 סטיקרים דרך האתר של אהוד ברק במחיר מבצע של 20 ש"ח לחבילה לא כולל משלוח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, רוןS כתב:

חוץ ממך אף אחד לא מתלונן.

תשמע, אני אולי פראייר אבל לא מטומטם.

ובינתיים עולם כמנהגו נוהג.

https://www.mako.co.il/news-politics/2023_q3/Article-78eb5be5ece7a81026.htm?utm_source=Facebook&utm_medium=NewsChannelPage&partner=NewsChannelFacebook

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וברצינות, קצת לפני הבחירות, ראיתי חבורה שעושה רעש על תמיכה באיזה מפלגת ימין בצומת. לא זוכר איזה מפלגה. הם לא נראו מתאימים למפלגה.

שעה אחרי עברתי שם שוב, הפעם בלי רכב.

ניגשתי בשקט לבחור המרכזי, שאלתי מי גייס אותם לעבודה, הסתבר שהם שם בתשלום לגמרי.

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

הלכתי לקיצון בכוונה כמו שהתגובה שלך הלכה לקיצון.

אפשר לא לאהוב את המנהיגים הדתיים (חרדים וכיפות סרוגות ביחד, כי שניהם יוצאים מטומטמים), אפשר גם לא לאהוב את הדתיים עצמם, אבל בחייאת, אנשים פה צריכים להרגע (משני הצדדים).

התגובה שלי לא הלכה לקיצון. הצד שלך כל הזמן מזכיר, בצדק, שיש בחירות בישראל, בהן אזרחים יכולים לתת ביטוי לעמדות הפוליטיות שלהם.

הדתיים בישראל עשו עם זה כמה דברים: 1) זרקו לפח את בנט, למרות שהיה ראש ממשלה; 2) בחרו בסמורטיץ', רוטמן ובן גביר במקום. ועוד כמה מיוחדים גם בליכוד.

יש איזו נטיה אצל רובינו, כנראה באמת באשמת השמאל שדי הפך את זה לאומנות, לראות בהסקה סטטיסטית סבירה "גזענות", או משהו בסגנון. זה לא עובד ככה.

אה ראיתי עכשיו גם את עמית סגל הממלכתי מסביר שהוא נגד נסיגה גם אם את הפלסטינאים יחליפו שבדים, ויהיה שלום, כי זה ארץ האבות או משהו.

לפחות הוא מודה שאין שום קשר בין הנתחלויות לביטחון. התרשמתי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה את התגובות שהיו על התאונה בגבעתיים באתר של ערוץ 14, או בכלל תגובות בכתבות על פיגועים בתל אביב.

אבל זה לא משהו חדש, האינטרנט פשוט מציף את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה משלמים פר הפגנה?

תגיד, אתה חושב שיש פה פראיירים ?     

קודם תופיע להפגנות, תסתכן  בדריסה (בטעות),  אחרי שתוכיח את עצמך אפשר לדבר.

עריכה אחרונה על ידי רוןS
הצעת עבודה

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני כשעה, yuvalganim כתב:

הבעיה שיש פה גם בפורום המון מוסת עם קצף על השפתיים שחושב שהוא מגן על הדמוקרטיה אבל ברגע שהוא רואה כיפה הוא נהיה פאשיסט גזען מהזן הנחות ביותר.

מה קרה לכם? השנאה העבירה אתכם על דעתכם?

לפני 53 דקות, yuvalganim כתב:

הגזמתי? אני קורא פה את התגובות.

תשמע יש פה הזיות שלא חשבתי שאראה פה.

שנאה? את ביבי שמעת? אמסלם? מירי רגב? גלית דיסטל? טלי גוטליב? שלמה קרעי? סרטון הטייסים של בן גביר ראית? להמשיך? לא סטם יועצו ומקורבו של ביבי נתן אשל אמר בזמנו: "השנאה הזאת היא מה שמאחד את המחנה שלנו". 

טל קורה מבין עיניך.

פורסם

איך זה סותר את מה שכתבתי?

איזה קורה אתה רוצה שאטול?

אני מתרעם כנגד "שומרי הדמוקרטיה" שאפילו לא מסתכלים במראה.

לא תמצא אצלי מילה אחת להגן על הדיסטלים והגוטליבים

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

כמה משלמים פר הפגנה?

דווקא יש תנאים: לפעמים מביאים אותך במרצדס להפגנה (אבל זה תלוי איזה אוטובוס בדיוק מגיע...)

פורסם
לפני שעתיים, MZN כתב:

לא ידעתי איך להמשיך משם 😅

לדרוש את חלקך, מה זאת אומרת איך להמשיך. דפקו אותך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

100 שקל לשעה, אבל אתה חייב לשכור דגל ישראל בעלות 50 שקל לשעה, שלט ב50 שקל לשעה ובנוסף חובה להזמין לפחות 50 סטיקרים דרך האתר של אהוד ברק במחיר מבצע של 20 ש"ח לחבילה לא כולל משלוח.

אם זה סטיקרים עם התמונה של אהוד ברח אני בפנים.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

תשמע, אני אולי פראייר אבל לא מטומטם.

ובינתיים עולם כמנהגו נוהג.

https://www.mako.co.il/news-politics/2023_q3/Article-78eb5be5ece7a81026.htm?utm_source=Facebook&utm_medium=NewsChannelPage&partner=NewsChannelFacebook

התגובה של בוארון ממחישה את מה שאמרתי.

"מגנה אבל תראו את השמאל". 

(דרך אגב מי שהעלה את זה צריך לקבל 5 שנים עבודות שירות ביד ושם)

לפני 28 דקות, yb כתב:

דווקא יש תנאים: לפעמים מביאים אותך במרצדס להפגנה (אבל זה תלוי איזה אוטובוס בדיוק מגיע...)

איזה מרצדס היום הכל גולדן דרגון

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

התגובה שלי לא הלכה לקיצון. הצד שלך כל הזמן מזכיר, בצדק, שיש בחירות בישראל, בהן אזרחים יכולים לתת ביטוי לעמדות הפוליטיות שלהם.

הדתיים בישראל עשו עם זה כמה דברים: 1) זרקו לפח את בנט, למרות שהיה ראש ממשלה; 2) בחרו בסמורטיץ', רוטמן ובן גביר במקום. ועוד כמה מיוחדים גם בליכוד.

יש איזו נטיה אצל רובינו, כנראה באמת באשמת השמאל שדי הפך את זה לאומנות, לראות בהסקה סטטיסטית סבירה "גזענות", או משהו בסגנון. זה לא עובד ככה.

אה ראיתי עכשיו גם את עמית סגל הממלכתי מסביר שהוא נגד נסיגה גם אם את הפלסטינאים יחליפו שבדים, ויהיה שלום, כי זה ארץ האבות או משהו.

לפחות הוא מודה שאין שום קשר בין הנתחלויות לביטחון. התרשמתי.

יש בחירות כדי שתוכל לתת את הקול שלך למי ששיקר הכי יפה. זהו.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

יש בחירות כדי שתוכל לתת את הקול שלך למי ששיקר הכי יפה. זהו.

מצטער, הצורך להכחיש את קיומו של מחנה פוליטי מובהק בישראל (או בכל מקום אחר בעולם) מוזר לי. לפי הגישה שלך הכל אקראי, אין בייס לליכוד, אין בייס ליש עתיד, אין בייס לדמוקרטים באמריקה, ללייבור באנגליה וכו'. אבל יש.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...