Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

@GREEN. - אני מקווה שאתה מבין איזה מחיר אתה, יחד עם כל אחד מאיתנו, עומד לשלם תמורת תמיכה במנהיג שקרן שלא רואה אותך, ואף אזרח אחר, ממטר.

1. לא תומך בביבי ולא באף אליל, ולא מאמין באף פוליטיקאי ולא באף שופט! שמענו מספיק סיפורים על כולם.

2. אני רק יודע שהמצב הנתון הוא לא הגיוני, שחבורת שופטים שממנה את עצמה ללא איזון הוא דבר מסוכן שסבלנו סובלים ונסבול ממנו מספיק.

כולנו יודעים שיש הרבה מאוד כיווני חשיבה ודעות שונות על נושאי דת/בטחון/כלכלה ולא תמיד שייך בהם צודק ולא צודק אלא אלו ערכים מובילים יותר! ולכן צריכים מגוון שופטים רחב עם ערכים שונים.

3. לגבי הטענה שתהיה פה מדינה דיקטטורית א) כרגע הרבה מאוד טוענים אותה טענה על המציאות כיום, הפוליטיקאים רק משחקים בנדמה לי, ומי שמנהל הינם רק השופטים. ב) מי שלומד את הרפורמה באופן יסודי, יודע ומבין שגם אחרי הרפורמה לא תהיה דיקטטורה,

• רעיון גרוע 4
  • רעיון טוב! 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, GREEN. כתב:

מי שלומד את הרפורמה באופן יסודי, יודע ומבין שגם אחרי הרפורמה לא תהיה דיקטטורה

טוב אחי 😂
גם הוגה הרפורמה הודה שאחריה תהיה דיקטטורה, יריב לוין בכבודו ובעצמו.
מזהיר את חברי חבל על האנרגיות של לנסות להסביר, עזבו... זה מעבר למילים. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

@GREEN. בקיצור, אתה מהדהד את התעמולה של נתניהו.

אין לך מושג ירוק (pun unintended) כיצד נבחרים שופטים ואין לך מושג מה הרף להתערבות בית המשפט.

לך לחזור קצת על שיעורי האזרחות, אם תרצה תקבל עזרה.

אהה… כנס עכשיו ל-N12, בכותרת השלישית מסבירים לך מהי מה שאתה קורא ״דיקטטורה של השופטים״. אתה צריך לנשק את אצבעות רגליהם על ההגנה שהם נותנים לך.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, RK כתב:

בול מה ש @falou כתב.

מתנגדי הרפורמה יוצאים כנגד הרפורמה, תומכי הרפורמה יוצאים כנגד מתנגדי הרפורמה.

מ.ש.ל.

הבעיה שאני לא תומך רפורמה, אז כל התיאוריה שלך ושל פאלו נופלת פה.

הרפורמה לא מעניינת אותי, מה שמעניין אותי זה שהחברה בישראל תישאר סוג של מאוחדת.

זה שאזרחים תוקפים שוטרים מטריד אותי, זה שהתקשורת שותה להם את הדם מטריד, זה שהורה מושיב את התינוקת שלו על הכביש באמצע הפגנה מטריד אותי.

זה שאנשים חוסמים כביש באמצע הלילה כי מתאים להם לחסום עכשיו ועוצרים אזרחים מלחזור לבית אמור להטריד גם אותך, גם אם אתה תומך במטרה שלהם. 

בעמודים האחרונים פתחו פה על המשטרה, הוכחתי לך שלא. העובדה היא שאתה הבאת מקרה אחר לא קשור כדי להראות לי ש"הנה כל השוטרים רעים", על מקרה שאפילו לא היה בכוונה. אז מי פה יוצא נגד אנשים באופן ספציפי?

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

כתבתי את זה מלא פעמים, לא ברור איך פגיעה באזרחים אחרים אמורה לגרום להם לתמוך במפגינים ובנושא ההפגנה.

אם מישהו היה שם אותי בפקק במשך 5 שעות עם ילד קטן באוטו בגלל הפגנה נגד הדיקטטורה, זה ממש לא היה גורם לי לצאת לרחוב ולהפגין יחד איתו. 

אין לי שמץ.

"אתה בעדי?"

"לא!"

"אז בוא אני אתן לך מעדר לראש זה יגרום לך לתמוך בי!"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

כנס עכשיו ל-N12, בכותרת השלישית מסבירים לך מהי מה שאתה קורא ״דיקטטורה של השופטים״. אתה צריך לנשק את אצבעות רגליהם על ההגנה שהם נותנים לך

בוא לא נגזים, לא צריך לנשק רגל של אף אחד, וחבל לבזבז את הזמן באתרי תעמולה, אבל ההיגיון העקום שאומר "השופטים טועים ולכן צריך לקחת מהם את הסמכות" זה כמו לומר "הפנסים באוטו לא מאירים מספיק טוב, בוא נוריד אותם כדי לחסוך במשקל".

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

הרפורמה לא מעניינת אותי

אז אתה טומן את הראש בחול, שזה שוב מחזיר אותנו לנושא של רוסיה, שבה מיליארדי אנשים שלא מאמינים בכוחם הפוליטי נתנו לה להגיע למצבה דהיום.

המחאה הנוכחית נתנה לי הרבה תקווה בעניין המדינה. לא כולם בוטים, לא כולם שטופי מוח. זה באמת דבר גדול.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פיגורטיבי לגבי התערבויות (נדירות) של בית המשפט בהחלטות ממשלה.

אם רוצים לקחת מבית משפט את סמכויות הבקרה על הכנסת חיוני לבנות מנגנון חלופי עצמאי, בעל סמכות  ולא נתון למרות הפוליטיקאים. חוקה משוריינת ורחבה, בית נבחרים דו לשכתי שאחד מבתיו (לפחות) עצמאי לחלוטין מהממשלה, בין משפט לענייני חוקה - מנגנון שיוכל לתת ברקס לממשלה בעת הצורך. עד שזה יקרה צריך לדאוג לבתי משפט, ובמיוחד העליון, עצמאיים ובעלי סמכות רחבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

זה שאזרחים תוקפים שוטרים מטריד אותי, זה שהתקשורת שותה להם את הדם מטריד, זה שהורה מושיב את התינוקת שלו על הכביש באמצע הפגנה מטריד אותי.

זה שאנשים חוסמים כביש באמצע הלילה כי מתאים להם לחסום עכשיו ועוצרים אזרחים מלחזור לבית אמור להטריד גם אותך, גם אם אתה תומך במטרה שלהם. 

אתה מוטרד מהמיקרו לא מהמאקרו, ואתה לא צריך לדאוג לתינוקות זרים.
כן אנשים סובלים מכבישים חסומים ביג דיל.
יש ברוסיה המון כבישים ריקים זה עוזר למישהו?

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מספר קטן בצד הימני, מספר עצום בצד השמאלי.

אתה כנראה צעיר ולא זכר את ימית. אולי גם לא את ההתנתקות.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שנוער הגבעות ולה פמיליה לא יצאו לשרוף את איילון כשזה עלה.

הם רק עשו לינץ' לאיזה נהג מונית ערבי בבת ים ושרפו את חווארה. בלי להזכיר את המחתרת היהודית, מקור השראה של בן גביר ברוך גולדשטיין ושאר טרוריסטים רוצחים מימין.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

יופי.

אז אם תפגע הכלכלה בצורה משמעותית, אם מוכנות צהל תיפגע (כמו שהתלהבו אנשי הסייבר במכתב האחרון), אם המדינה תתפרק לגמרי - אל תאשימו את ביבי.

רק ביבי, כי הוא הדליק את המדורה.

לפני כשעה, לב טוב כתב:

כי להם יש את שר הביטחון שעוצר אותם מנהלית, כך שזה לא משנה הרבה אם בר לב גם יקבל סמכות.

גלנט משלנו? 🤣🤣🤣

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

הרפורמה לא מעניינת אותי

היא צריכה לעניין אותך מאוד. היא צריכה לעניין כל אדם בוגר שעבר שיעורי אזרחות בבית ספר. היא צריכה לעניין כל אדם שמבין ש- "כוח נוטה להשחית, וכוח מוחלט משחית באופן מוחלט". לא מדובר בעוד קצת שחיתות, עוד קצת חוסר יכולת או שלטון מנותק. מדובר בשינוי עמוק מאוד, שרק המחשבה עליו מדירה שינה ממאות אלפי אנשים (כנראה גם יותר).

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

הרפורמה לא מעניינת אותי, מה שמעניין אותי זה שהחברה בישראל תישאר סוג של מאוחדת.

אתה מבין שהמשפט הזה חסר הגיון?

אתה כמו הבעל שלא מעניין אותו איך הזבל מגיע לפח, אבל העיקר שאשתו לא תהיה עצבנית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

הם רק עשו לינץ' לאיזה נהג מונית ערבי בבת ים ושרפו את חווארה. בלי להזכיר את המחתרת היהודית, מקור השראה של בן גביר ברוך גולדשטיין ושאר טרוריסטים רוצחים מימין.

הלינץ היה בירושלים אם כבר, וזה היה בהפגנות עכשיו, לא בתקופת בר לב.

שריפת חווארה הגיע אחרי (עוד) פיגוע, שממנו אתה מתעלם באלגנטיות.

מ.ש.ל?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

איך אמרת? מ.ש.ל?

זה לא ביג דיל ביחס לאלטרנטיבה. שוב אני אומר אתה רוצה כבישים ריקים כמו במוסקבה?
אני לא ממש מבין מה אתה מציע? שיעמדו על המדרכה בטוקסידו עם שלטים שכתוב עליהם "יריב אוהבים אותך בבקשה לא"?
עכשיו אל תבוא לי בנאום של "אני רוצה ששני הצדדים יפסיקו להיות מטומטמים ונישאר מאוחדים, אחים אנחנו" חלומות זה נחמד.
זה מה יש וזה טיפה בים.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

שריפת חווארה הגיע אחרי (עוד) פיגוע, שממנו אתה מתעלם באלגנטיות.

מה משנה הפיגוע לפרעות? היה פיגוע אז הפרעות הם בסדר?
רגע ואם לא היה פיגוע והיו פרעות זה היה יותר גרוע כאילו?
מה זה רלוונטי בכלל?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

היא צריכה לעניין אותך מאוד. היא צריכה לעניין כל אדם בוגר שעבר שיעורי אזרחות בבית ספר. היא צריכה לעניין כל אדם שמבין ש- "כוח נוטה להשחית, וכוח מוחלט משחית באופן מוחלט". לא מדובר בעוד קצת שחיתות, עוד קצת חוסר יכולת או שלטון מנותק. מדובר בשינוי עמוק מאוד, שרק המחשבה עליו מדירה שינה ממאות אלפי אנשים (כנראה גם יותר).

Just now, falou כתב:

אתה מבין שהמשפט הזה חסר הגיון?

אתה כמו הבעל שלא מעניין אותו איך הזבל מגיע לפח, אבל העיקר שאשתו לא תהיה עצבנית...

היא לא מעניינת אותי בקטע של "וואי חייבים להעביר אותה חרא על השמאלנים"
שפוליטיקאים יריבו עליה

Just now, farkash7 כתב:

אני לא ממש מבין מה אתה מציע? שיעמדו על המדרכה בטוקסידו עם שלטים שכתוב עליהם "יריב אוהבים אותך בבקשה לא"?

הצבעת ללפיד לא?

אתה יכול להפגין בכנסת, מול משרדי ממשלה, אפילו מול בית רוה"מ, מה הקשר לחסום כביש בצומת אל על בחייאת? בן אדם שבא לעבודה זאת הכתובת שלך?

• תוכן חדש...