Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

אז בעצם אתה קורא לחיילי צה"ל לוזרים?

ברור לך שלא אמרתי כזה דבר, נכון?

והיה פה מישהו (הוא מחק את זה) שכתב מוקדם יותר על ההרוג בג'נין משהו כמו - שלא ילכו לגור בהתנחלויות ואז להתלונן שהם קוברים את הבנים שלהם - מחפיר !

בלי קשר למה שאתה חושב אמור להיות לך מינימום הערכה וכבוד למישהו שמת - מת! בשבילך.

אני אומר את זה למי שכתב ככה למרות שהוא מחק כי אני מאמין שהוא לא באמת חזר בו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7471

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

מה שנקרא באנגלית it's not even wrong

הגיע הזמן שתלמד את כתבי גרנדמייזר.

קוראם לזה "כלכלה יהודית"

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, sperial כתב:

פה כבר חסרים נתונים על רמת ההכנסה של אותם 66%, רמת המיסוי שלהם ורמת תשלומי ההעברה והתמיכה שהם מקבלים. נשארנו באוויר.

אם בן אדם עובד, אתה לא יכול להתלונן שמשכורת שלו נמוכה. תמיד רציתי לשלם 50% מס הכנסה 😀

לפני 5 שעות, Shmulik_Miata כתב:

אני כבר מתחיל להאמין שהחברה החרדים שמגיבים כאן לא באמת מעוניינים להבין את הנקודות שלנו והם סתם נהנים להטריל כאן. אני עוקב אחר התגובות ואני באמת ובתמים שואל את עצמי, את מי אנחנו מנסים לשכנע כאן? 

באמת חשבת שהם מעוניינים להבין את הנקודות שלנו? משום מה בכל השפות שאני מכיר למילה "אמונה" יש אותה משמעות.

לפני 3 שעות, נקודה טובה כתב:

רוצים עוד שאלה - למה כל החללי צה"ל שאני שומע איכשהוא מדובר בדת"לים וכדומה? האם ייתכן שהפיקוד הנמוך בצבא (זה שבתכל'ס משלם בחייו) ומרבית הכוחות בשטח הם בכלל בעלי השתייכות דת"לית - ימנית?

יש לך נתונים סטטיסטיים שמאשרים מה שאתה אומר? במחלקה שלי על +/- 20 איש היו רק 2 עם הכיפה. אחד שכל הזמן התבכיין כי לא משחררים אותו ממסדרי בוקר להתפלל, התלונן על הכשרות בחדר אוכל ומנסה לברוח לפני כולם כאשר יצאנו הביתה בשישי. שני קם לפני כולם בבוקר, מחזיק סכו"ם משלו ופעם כאשר נכנסה שבת ירד מהאוטובוס והלך 30 ק"מ ברגל. תנחש את מי היו מכבדים ואת מי לא. ב-3 שנים ראיתי רק קצין אחד בפלוגה עם הכיפה. 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
בתאריך 4.7.2023 בשעה 09:30, mikyl כתב:

ושלך מימי בית המקדש השני. צבא שלנו חמוש בנשק מערבי. אנחנו מקיימים תמרונים ביחד עם צבאות המערב. כלכלה שלנו משולבת/מקושרת בכלכלה מערבית. גם הדיפלומטיה. ספורטאים שלנו משתתפים באליפויות של אירופאים. זה על רגל אחד. אז אם אתה רוצה להתנהג "כמו באזור" תצטרך לוותר על כל השאר ותקבל יחס של סורים. 

בתאריך 4.7.2023 בשעה 09:39, SlowRide כתב:

מה זה חשיבה מערבית? יש פה 2 אופציות, או להתקדם ולהיות חברה חופשית שמקבלת את כולם ובמקביל מגנה על עצמה מאיומים, או ללכת אחורה ולהיות חברה מפולגת של שבטים פרימיטיביים שוויתרו על חופש אישי בשביל להתמודד עם איזה איום שנופח מעבר לכל פרופורציה.

אתה מבין שאנחנו לא מכניסים מהגרים, האנשים האלה נולדו פה בדיוק כמונו. בהנחה והם לא רוצים לחיות כמונו, אנחנו צריכים לחתוך מהם, לא לנסות לשלוט בהם.

בתאריך 4.7.2023 בשעה 10:11, Night Driver כתב:

לא, החשיבה שלך קולוניאליסטית מידי.

אני לא רוצה לעשות את זה כי אני לא רוצה להיות מיעוט בבית שלי. אתה לא מבין שהם לא ייעלמו ולא יאהבו אותך ושאי אפשר להחזיק אותם לאורך זמן בצורה כזו בלי שזה יתפוצץ. ניסו את זה בכל העולם ובכל המקומות זה נכשל.

https://fb.watch/lDhV3_5kG3/?mibextid=Nif5oz

הנה התשובה שלכם. 

פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

אם בן אדם עובד, אתה לא יכול להתלונן שמשכורת שלו נמוכה. תמיד רציתי לשלם 50% מס הכנסה 😀

אתה מדבר ברמת הפרט. אני מדבר ברמת האוכלוסיה. לכן אני מצפה שאחוז המהנדסים, הרופאים וגם מטאטאי הרחובות החרדים יהיה דומה לזה שבאוכלוסיה הכללית. אבל אם יש שם רק רבנים ומלמדים יש בעיה, התוצר שלהם יהיה נמוך וכך גם התרומה לכלכלת המדינה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הנה התשובה שלכם

זאת הסיבה למה צריך לתת להם מדינה נפרדת וביי ביי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

https://fb.watch/lDhV3_5kG3/?mibextid=Nif5oz

הנה התשובה שלכם. 

ומה בכלל הקשר? מישהו דיבר על להפוך את הערבים לאירופיים? ציוניים? אתה אומר הם כולם כאלה? זה כמו להיכנס למחנה פליטים או בני ברק/מאה שערים. איזה שטויות. 

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הנה התשובה שלכם. 

אני אחסוך את הויכוח על המצב באירופה, שמימלא לא יוביל לשום מקום, ואשאל שתי שאלות, ברשותך:

1. ההבדל בין האחים המוסלמים מהתחקירים של יחזקאלי, לאחים היהודים של כהנא ותלמידיו בכנסת ומחוצה לה הוא...?

2. איך העמקת האחיזה ביהודה ושומרון, והליכה לכיוון סיפוח, ומדינה אחת דה פאקטו מהים עד לירדן, תעזור לך בפחד שלך ממה שהמוסלמים עושים או יעשו?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

1. לספח את יהודה ושומרון ולבצע טרנספר לערבים  - כבר לא אפשרי מבחינה מדינית (בדגש על טרנספר).

2. לספח  כולל האזרחים שם - ממש לא כדאי.

3. להיפרד לשתי מדינות - האופציה הפחות גרועה מבין השתיים העליונות.

4. להישאר במצב הנוכחי ללא אופק ופתרון לערבים - אפשרי, אבל צריך להבין שתהיה שחיקה במורל, בפטריוטיות (בטח כשיש עוד משתנים אנדוגנים בעיקר), הגירה שלילית בתחום הכלכלי, משק העבודה ובכלל.

יותר מפעם, מדינת ישראל נמצאת במלכוד ולאט לאט היא נדחקת לפינה עד שיווצר כאן מצב שיתפוצץ. 

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 42 דקות, Shmulik_Miata כתב:

להישאר במצב הנוכחי ללא אופק ופתרון לערבים - אפשרי, אבל צריך להבין שתהיה שחיקה במורל, בפטריוטיות (בטח כשיש עוד משתנים אנדוגנים בעיקר), הגירה שלילית בתחום הכלכלי, משק העבודה ובכלל.

ישנו עוד דבר אחד, ערבים של פעם הם לא ערבים של היום. הייתי בג'נין ביום האדמה הראשון, אז היספיקה חריקת צמיגים והם היו בורחים לפני שקפצנו מהרכב. כמעט כמו היום ... וזה רק יהיה יותר גרוע. 

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

אני אחסוך את הויכוח על המצב באירופה, שמימלא לא יוביל לשום מקום, ואשאל שתי שאלות, ברשותך:

1. ההבדל בין האחים המוסלמים מהתחקירים של יחזקאלי, לאחים היהודים של כהנא ותלמידיו בכנסת ומחוצה לה הוא...?

2. איך העמקת האחיזה ביהודה ושומרון, והליכה לכיוון סיפוח, ומדינה אחת דה פאקטו מהים עד לירדן, תעזור לך בפחד שלך ממה שהמוסלמים עושים או יעשו?

נפרדת. הכל טוב ויפה.

עוד שנתיים אחמד רוצה לעבור לישראל כי יש הייטק, לא תכניס  אותו? אתה גזען כי הוא פלסטינאי?

אחמד נכנס, חודשיים אחרי בן דודו מוחמד מגיע גם. 

מוסטפה מכפר קאסם מתחתן עם פאטמה מג'נין, לא תיתן לאזרח ישראלי להביא את אשתו? למה כי הוא ערבי? פאשיסט!

הבנת את הכוונה ואת התהליך שהם מכוונים אליו? 

אם זה קרה באירופה זה יכול לקרות גם פה, בגלל זה אמרתי שצריך מנטליות של המזרח התיכון והבנה שתמיד תהיה פה מלחמה.

דרך אגב, פירסמו סרטונים של מאות ערבים מתקדמים לעבר רועי צאן ישראלים (אני אישית ראיתי בטלגרם של הצל), ממליץ לכם לראות לפני שמישהו יהפוך את זה לרועי צאן ישראלים תוקפים פלסטינאים תמימים. 

כמו שתמיד אמרתי - הם לא תמימים והם יודעים מה הם עושים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

נפרדת. הכל טוב ויפה.

עוד שנתיים אחמד רוצה לעבור לישראל כי יש הייטק, לא תכניס  אותו? אתה גזען כי הוא פלסטינאי?

אחמד נכנס, חודשיים אחרי בן דודו מוחמד מגיע גם. 

מוסטפה מכפר קאסם מתחתן עם פאטמה מג'נין, לא תיתן לאזרח ישראלי להביא את אשתו? למה כי הוא ערבי? פאשיסט!

הבנת את הכוונה ואת התהליך שהם מכוונים אליו? 

אם זה קרה באירופה זה יכול לקרות גם פה, בגלל זה אמרתי שצריך מנטליות של המזרח התיכון והבנה שתמיד תהיה פה מלחמה.

אתה לוקח מקרים בודדים ומציג אותם כאילו חצי מהאוכלוסיה תהיה כזו.

נפרדנו. הכל טו ויפה.

עוד שנתיים אחמד רוצה לעבור לישראל כי יש הייטק. לא נכניס אותו? שימצא מעסיק שיתן לו visa sponsership ונכניס אותו. בדיוק כמו יפן או בדומה לשיטת ויזות העבודה בארה"ב.

סתם ככה? לא, לא נכניס אותו בדיוק כמו שלא מכניסים סתם אנשים שמגיעים לפה ללא מטרה מעבר לויזת תייר.

יגיעו 100,000 אחמדים כאלו? אהלן וסהלן, יתרמו למדינה. אתה יודע למה אני לא מודאג מזה?

כי אחמד של ההייטק הוא כנראה לא בדיוק אחמד שזורק אבנים, מגדל משפחה של 10 ילדים על 0 שקלים וכו' וכו'.

מחמוד לא נכנס אם הוא לא עובד בהייטק ולא מוצא מעסיק שיתן ספונסרשיפ.

מוסטפה מתחתן עם פאטמה? מזל טוב, שיהיו לשניים חיים מאושרים. רשויות ההגירה יעקבו ויוודאו שלא מדובר בנישואי חרטא. כמו בארה"ב.

באירופה נתנו כמעט לכל אחד פאס חופשי, קבלת אשרת שהיה ואזרחות הייתה קלה בצורה בלתי נסבלת, וזו הסיבה למצב הנוכחי.

קצת בקרה (באמת שקצת, אפילו לא דרקונית) תדאג שלא יהיה לך נהר של מהגרים חסרי מטרה.

"הכוונה והתהליך שהם מכוונים אליו"

אני לא אומר את זה בהתרסה- אני באמת מתעניין מאיפה הרעיון הזה בא, כי הוא מופרך לגמרי. הדוגמאות ודרכי הבקרה המאוד מקובלות שציינתי למעלה הן כאלו שמונעות כל אפשרות לשינוי דמוגרפי מהותי, אם אתה מ-מ-ש מפחד אתה יכול אפילו לקבוע מכסות, כי מכסות הן כלפי כולם, לא כלפי מקום אחד. סופר לגיטימי ומקובל בעולם.

ממה שכתבת נשמע לי דווקא שזה יכול להיות אחלה גשר. אחמד רוצה לעבוד בישראל, אחמד לומד קשה, עובד קשה, הופך לאחלה הייטקיסט שבעולם, עובר לישראל ובונה לעצמו חיים טובים. אולי גם שולח כסף למשפחה בבית. ישראל מרוויחה עוד הייטקיסט, משפחה בצד השני מרוויחה רווחה, המוטיבציה של כולם לשנוא את כולם יורדת. באופן כללי הנורמליזציה הזו והאפשרות, רק האפשרות לעבור את הגדר יכולה להיות מוטיבציה מאוד גדולה להפסיק לשנוא.

-אגב, אם אתה מ-מ-ש לא רוצה אף אחד משם פה, כן, אתה יכול לסגור את הגבול בלי להיות פאשיסט ולא שום דבר. הגבול שלנו עם לבנון וסוריה סגור, מישהו קורא לנו פשיסטים? לא. מדינה יכולה לבחור איזה גבול סגור ואיזה פתוח. כמובן שאם מחר נסגור את הגבול לצרפת כנראה ששאר האירופאים יסגרו את הגבול בפנינו, אבל זה לא יהיה עניין של פאשיזם או גזענות, אלא יחסים בין מדינות.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ניתוח חשוב שאמור להיות מוכר.

לדעתי מיסי חברות ודומיהם לא שייכים לניתוח זה, הם לא מיסים אישיים. למעשה גם חלק מהמיסים העקיפים (נניח ציוד ייצור).

אגב, אור, לא מחקר איכותני (qualitalive)    אלא כמותי (quantitative). אבל שיהיה איכותי.

• תוכן חדש...