Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 55 דקות, gadik6 כתב:

אפשר לסכם את כל הדיון בזה - הם הרסו את החוויה לאנשים ששילמו כסף על זה.

גדול אתה.

המדינה על סף מלחמת אזרחים.

הממשלה מלאה באנשים שהם במקרה הטוב חדלי אישים ובמקרה הפחות טוב עבריינים.

אבל גדי הוכיח שהמוחים בניו יורק הרסו לאנשים את חווית השיט. זהו אפשר לקפל את המחאה וללכת הביתה.

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הרבה אוהבים לדבר על סמנטיקה אז איאד היה נער עם צרכים מיוחדים ולא פגוע נפש.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם הם בגילאים צעירים, הם לא מתנדבים, הם משרתים פעילים

אתה משרת מילואים במקרה?

מהסביבה שלי (ג'ובניקים וקרביים) כמעט ללא יוצא מן הכלל, מי שלא רוצה - לא חייב.

כן, הם נקראים "משרתים פעילים", אבל בפועל? מתנדבים על מלא מלא.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני כשעה, falou כתב:

כתבו על המקרה הזה שהוא רצח.

למען הדיוק אציין שהניסוח שלי לקה בחסר, היה עדיף לרשום נהרג במקום נרצח. לרצח יש מודעות וכוונה תחילה ואני לא חושב שהחייל יצא בבוקר מהבית וחיפש ערבי לירות בו, או שהוא ידע בוודאות שמדובר בחף מפשע במצוקה וירה בו - ולכן סביר שהוא לא עונה להגדרה של רוצח ומכאן שלא נכון לומר שאיאד נרצח. 

מנגד, כל מה שקרה סביב המקרה הזה נראה מחריד ודי ברור שהסיפור הזה לא כשר בעליל. לצערי או יותר נכון לצער ישראל, יש חלק אדיר באוכלוסיה שיכשיר כל הרג של ערבי תחת התירוץ ש"ככה זה", גם כשמדובר בנער אוטיסט בחדר זבל שמתחנן על חייו. 

ככה מייצרים חברה ומנטליות במסגרתה כל קטל לגיטימי לפי שיוך אתני. אדישות מוחלטת לשקרים מובהקים כל עוד הם בצד שלנו. תמיכה בכל פעולה על אוטומט ואיבוד כל רצון או יכולת להפעיל חשיבה ביקורתית ולייחס משמעות לאמת. 

היי, את מי זה מזכיר לי..? 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אפשר לסכם את כל הדיון בזה - הם הרסו את החוויה לאנשים ששילמו כסף על זה.

נעזוב את זה שהעובדה שאתה לא מבין למה זה פסול לנסות להפעיל לחץ על הממשלה באמצעות מדינות זרות, מראה על צורת חשיבה עקומה שלך ושל חלק מהמוחים (בוטים שפעלו, כביכול, למען טראמפ לפני הבחירות בארה"ב זה פסול, אבל לייצר לחץ ציבורי או תקשורתי על הממשלה במדינות זרות זה סבבה).

אין שום סיבה שהם יעשו מחאה באטרקציה תיירותית, שאנשים משלמים עליה.

העולם לא סובב סביב המוחים ובעיות הפנים של מדינת ישראל.

רוצים להפגין מול השגרירות בארה"ב, או מול נאום סמוטריץ', או בכל אירוע פוליטי אחר?   ניחא, אבל כאן מדובר על אירוע ועל אנשים שאין להם שום קשר לנושא.

ואני קראתי את הכתבה. זה שהחברה הסכימה לכך לא הופך את זה לבסדר. ארה"ב, ובמיוחד ניו יורק, זה מקומות שבהם הדולר הוא האלוהים. תמורת הסכום הנכון הקפטן היה מסכים לעשות את זה גם אצלו בסלון.

מודגש 1-

צורת החשיבה שלי עקומה? אני מצטער, אבל כל מי שתומך בהסללת מדינה לדיקטטורה ומצפה שכל צורת מחאה תעשה "בנימוס ובלי להפריע לאף אחד" תלוש מהמציאות, משהו שם בקופסה כל כך דפוק שאין לי את המברג הנכון לטפל בזה.

כל הפוסטים שלך מתנקזים לאותו דבר, זעקות שבר על זה שהמוחים לא בסדר, שהמחאה לא בסדר, שימחו אבל למה הם מפריעים?

שימחו אבל למה באטרקציה תיירותית?

שימחו אבל למה ביום רביעי?

שימחו אבל למה מחוץ לבית?

קרא את הכיתוב על הגלולה ובלע אותה ברגע זה: במחאות שמזיזות משהו יש חוסר נעימות.

לא רק שזה לגיטימי, זו גם הדרך שככה זה מתנהל בה בכל מקום על פני הפלנטה. הפרעות בזמן מחאה, לא משנה מאיזה צד, הן כדי לעורר את הרוב השקט- ולא משנה איזה צד יבחר. אין דבר גרוע יותר מלשבת בחיבוק ידיים. אתה לא תקבל את זה בהפגנה מול נאום גרנדמייזר (תכלס הוא גם יגנוב לך את תשומת הלב, הטמטום שעל הבמה הוא שואו מרתק בהרבה מכמה חבר'ה עם שלטים...)

מודגש 2-

כפי שאמר פעם ביבי אחד:

...מה? מה??

אתה אשכרה כתבת הרגע "זה שקיבלת רשות לא אומר שזה בסדר"

המוח שלי לא ממש מצליח לעבד את זה. זה עוד פעם הקטע של "תמחו, אבל בצד ובשקט".

ובאילו תירוצים מפגרים בחרת לפלפל את זה. אני מניח שגם לתיירים האחרים שהיו על השיט שילמו?

...וכמובן בחרת להתעלם מזה שהמוחים בסוף עצרו את המחאה למעט בזמן שהוסכם על כל הצדדים, לטובת שאר התיירים.

בנאדם, יו אר פול אוף שיט. ברמות.

• אהבתי 7
  • מצחיק 2
פורסם

חמותי, אישה בת 60+ שהקדישה את חייה לעבודה עם משפחות שכולות במשרד הבטחון:

ציטוט

אז הערב, בדרכי להפגנה כמידי שבוע עצר לידי נהג מוטרף בג'יפ ב.מ.ו וקרא לי אנרכיסטית מסריחה, מוצצת כספי מדינה, מרויחת מליונים על חשבון הציבור. הבטיח לי שאעלם מהמפה בקרוב.
אז ככה- שמחה להסריח, כספי מיסים דווקא משלמת, לא מרויחה מליונים ואין לי שום כוונות להעלם ממפת המחאה 😀
שבוע מוצלח לכולנו. נמשיך לעצבן ולצאת לרחובות עד שהסיוט הזה יגמר. למען כוווווולם, גם העיוורים

כמה עלוב אתה צריך להיות בשביל לצרוח על אישה מבוגרת ברחוב?

טוב אני מניח שאני צריך להודות שהוא לא היכה או דרס אותה, אבל בעזרת הבןגביר גם לשם זה יגיע. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אבל גדי הוכיח שהמוחים בניו יורק הרסו לאנשים את חווית השיט. זהו אפשר לקפל את המחאה וללכת הביתה.

לדעתי יש בעיה להפגין במקומות מול אנשים בחו"ל שלא מבינים את כל מה שקורה לעומק, בגלל ששומעים רק צד אחד דיקטטורה וקיצונים וכו' (לדעתי מעוות), וחוץ מללכלך על המדינה ולהזיק בכלכלה לא קורה כלום.

אם הרפורמה היתה עוברת בשקט לא היה קורה כלום חוץ מקצת שינוי מעיוות נוטה לשמאל לעיוות נוטה ימין/רוב, אבל בסוף יש זכות לכל אחד להפגין, ופה בארץ מול אנשים שמבינים מה קורה זה בסדר גמור (כמובן עדיף שאנשים ילמדו לבד ללא עזרת התקשורת המעוותת מה זו עילת הסבירות, מתי התחילה, באיזה מינון, ובאלו מקרים הרשו לעצמם השופטים להישתמש בה)

נ.ב. כבר היו מספיק פעמים שאנשים קיצוניים שלא אכפת להם להפוך ולהרוס הכל העיקר להפיל את ביבי הלכו בחו"ל ללכלך (ולהרוס את הכלכלה) העיקר להוציא התבטויות מ'בכירים אמריקאים' נגד ישראל ואז רצו עם זה לכל הערוצים בארץ בפחד... 

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

גדול אתה.

המדינה על סף מלחמת אזרחים.

הממשלה מלאה באנשים שהם במקרה הטוב חדלי אישים ובמקרה הפחות טוב עבריינים.

העולם לא סובב סביב ישראל והבעיות שלה, זה מה שאתם לא מסוגלים להבין.

באפריקה אנשים מתים מדי יום ממלחמות, מחלות, מחסור במי שתייה ועוד, באוקראינה יש מלחמה עם מאות אלפי הרוגים ואפשר להמשיך. 

אתה רואה סיבה שמישהו יגיע למחות על כך במהלך שייט באילת או בלונה פארק בתל אביב?

מרוב שאתם בטוחים בצדקת דרככם ובהגעתו של סוף העולם, איבדתם את הקשר למציאות.

בישראל יש מידה מסוימת של אי יציבות פוליטית והתקוממות של מיעוט רועש.

אין פה משהו חריג או בקנה מידה שלא נראה במדינות מערביות אחרות, דוגמת צרפת, ארה"ב, פולין ועוד, אז קחו רגיעון ותחזרו לפרופורציות.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

פורסם
לפני 3 דקות, GREEN. כתב:

לדעתי יש בעיה להפגין במקומות מול אנשים בחו"ל שלא מבינים את כל מה שקורה לעומק, בגלל ששומעים רק צד אחד דיקטטורה וקיצונים וכו' (לדעתי מעוות), וחוץ מללכלך על המדינה ולהזיק בכלכלה לא קורה כלום.

אם הרפורמה היתה עוברת בשקט לא היה קורה כלום חוץ מקצת שינוי מעיוות נוטה לשמאל לעיוות נוטה ימין/רוב, אבל בסוף יש זכות לכל אחד להפגין, ופה בארץ מול אנשים שמבינים מה קורה זה בסדר גמור (כמובן עדיף שאנשים ילמדו לבד ללא עזרת התקשורת המעוותת מה זו עילת הסבירות, מתי התחילה, באיזה מינון, ובאלו מקרים הרשו לעצמם השופטים להישתמש בה)

נ.ב. כבר היו מספיק פעמים שאנשים קיצוניים שלא אכפת להם להפוך ולהרוס הכל העיקר להפיל את ביבי הלכו בחו"ל ללכלך (ולהרוס את הכלכלה) העיקר להוציא התבטויות מ'בכירים אמריקאים' נגד ישראל ואז רצו עם זה לכל הערוצים בארץ בפחד... 

מצטט את עצמי מהחתימה של דוד32:

"זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס"

על הדרך, הקטע הזה של "רוב"- לרפורמה הזו אין רוב, בכלל. לא משנה כמה יחזרו על השקר הזה, הוא לא יהפוך לאמת. כל סקר שנערך בקרב מצביעי הליכוד הראה שמעל 55% לא רוצים את הרפורמה במתכונת הנוכחית, וכ 25% לא רוצים אותה בכלל.

אני חוזר על מה שאמרתי לגדיק ההזוי:

מחאות עושים בחוץ, ברעש וקול מהומה. לא בבית בשקט עם שמיכה על הראש.

נ.ב- לא צריך להוציא שום התבטאות משום בכיר אמריקאי, גם בלי הפגנות בניו יורק ביידן יודע בדיוק מה קורה, ולכן די משפיל את ביבי עם עיכוב ההזמנה. מאז פולרד אין תקדים כזה ביחסי ישראל-ארה"ב.

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

מודגש 1-

צורת החשיבה שלי עקומה? אני מצטער, אבל כל מי שתומך בהסללת מדינה לדיקטטורה ומצפה שכל צורת מחאה תעשה "בנימוס ובלי להפריע לאף אחד" תלוש מהמציאות, משהו שם בקופסה כל כך דפוק שאין לי את המברג הנכון לטפל בזה.

כל הפוסטים שלך מתנקזים לאותו דבר, זעקות שבר על זה שהמוחים לא בסדר, שהמחאה לא בסדר, שימחו אבל למה הם מפריעים?

שימחו אבל למה באטרקציה תיירותית?

שימחו אבל למה ביום רביעי?

שימחו אבל למה מחוץ לבית?

קרא את הכיתוב על הגלולה ובלע אותה ברגע זה: במחאות שמזיזות משהו יש חוסר נעימות.

לא רק שזה לגיטימי, זו גם הדרך שככה זה מתנהל בה בכל מקום על פני הפלנטה. הפרעות בזמן מחאה, לא משנה מאיזה צד, הן כדי לעורר את הרוב השקט- ולא משנה איזה צד יבחר. אין דבר גרוע יותר מלשבת בחיבוק ידיים. אתה לא תקבל את זה בהפגנה מול נאום גרנדמייזר (תכלס הוא גם יגנוב לך את תשומת הלב, הטמטום שעל הבמה הוא שואו מרתק בהרבה מכמה חבר'ה עם שלטים...)

מודגש 2-

כפי שאמר פעם ביבי אחד:

...מה? מה??

אתה אשכרה כתבת הרגע "זה שקיבלת רשות לא אומר שזה בסדר"

המוח שלי לא ממש מצליח לעבד את זה. זה עוד פעם הקטע של "תמחו, אבל בצד ובשקט".

ובאילו תירוצים מפגרים בחרת לפלפל את זה. אני מניח שגם לתיירים האחרים שהיו על השיט שילמו?

...וכמובן בחרת להתעלם מזה שהמוחים בסוף עצרו את המחאה למעט בזמן שהוסכם על כל הצדדים, לטובת שאר התיירים.

בנאדם, יו אר פול אוף שיט. ברמות.

אין פה שום דיקטטורה או דרך לדיקטטורה יא היסטרי.

כל ההודעות שלי?   אני מגיב פה פעם בשבוע אולי, ועדיין לא הבנתי עדיין מה הקשר בין מחאה בישראל לאטרקציה תיירותית במדינה אחרת.

ולגבי החלק השני שלך - זה תמצית הישראלי המכוער, עם כמה שאתם מנסים לשחק אותה טובים יותר.

אם אתה לא מצליח להבין שהזכות של אחרים להנות מהחופשה שלהם לא פוחתת מהזכות של כמה משועממים למחות על משהו שלא קשור בכלל לסביבה בה הם נמצאים, אז הבעיה אצלך.

ומכיוון שאף אחד לא יודע מה נאמר בשיחה עם החברה שמפעילה את השייט, אני רק יכול לנחש שהמוחים, כמו ישראלים טובים, הסתירו כמה דברים לגבי המחאה שלהם, כי הויכוח עם הקפטן ושאר התיירים לא התחיל סתם ככה.

פורסם
לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

מאז פולרד אין תקדים כזה ביחסי ישראל-ארה"ב.

שו פורלאד? הרצוג "הולך לישון במצבי לחץ" קיבל הזמנה לפני ביבי..

זה פחות או יותר מה שכל אופוזיציונר של ביבי צריך.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 34 דקות, oryo כתב:

דרס אותה, אבל בעזרת הבןגביר גם לשם זה יגיע. 

לצערי זה כבר הגיע לשם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 36 דקות, Pika007 כתב:

על הדרך, הקטע הזה של "רוב"- לרפורמה הזו אין רוב, בכלל. לא משנה כמה יחזרו על השקר הזה, הוא לא יהפוך לאמת. כל סקר שנערך בקרב מצביעי הליכוד הראה שמעל 55% לא רוצים את הרפורמה במתכונת הנוכחית, וכ 25% לא רוצים אותה בכלל.

יכול להיות שאין רוב כי הציבור לא לומד לעומק, רק שומע מה שמדברים בתקשורת.

בסוף הציבור רוצה דמוקרטיה, ואני לא רואה איך זה דמוקרטי לתת לבן אדם בשר ודם להשתמש בעילת הסבירות ללא כללים ברורים אלא רק על פי מה שסביר בעיניו.

גם חלק מהשופטים בעבר אמרו כך, לא רק אני.

לפני 39 דקות, Pika007 כתב:

אני חוזר על מה שאמרתי לגדיק ההזוי:

מחאות עושים בחוץ, ברעש וקול מהומה. לא בבית בשקט עם שמיכה על הראש.

מחאות עושים זה ברור, אבל בחוץ מול אנשים שלא מבינים בדיוק מה נעשה פה זה לא צודק אלא רק משפיע רע על המדינה, זה כמו שהחרדים הקיצונים מלכלים באמריקה אצל הקהילות הקיצוניות שפה בארץ אין ישיבות בגלוי וכל מי שרואים אותו לומד תורה מיד נעצר.

אף אחד בחו"ל לא מבין את הדברים לעומק בקושי פה בארץ יודעים.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, gadik6 כתב:

אין פה שום דיקטטורה או דרך לדיקטטורה יא היסטרי.

בדיקת עיניים על חשבוני, בחר את האופטומטריסט המועדף עליך. אם זה לא יעזור- לא נותרו לי דרכים. תרגיש חופשי להתעלם מהפוסטים שלי.

לפני 41 דקות, gadik6 כתב:

כל ההודעות שלי?   אני מגיב פה פעם בשבוע אולי, ועדיין לא הבנתי עדיין מה הקשר בין מחאה בישראל לאטרקציה תיירותית במדינה אחרת.

ולגבי החלק השני שלך - זה תמצית הישראלי המכוער, עם כמה שאתם מנסים לשחק אותה טובים יותר.

אם אתה לא מצליח להבין שהזכות של אחרים להנות מהחופשה שלהם לא פוחתת מהזכות של כמה משועממים למחות על משהו שלא קשור בכלל לסביבה בה הם נמצאים, אז הבעיה אצלך.

ומכיוון שאף אחד לא יודע מה נאמר בשיחה עם החברה שמפעילה את השייט, אני רק יכול לנחש שהמוחים, כמו ישראלים טובים, הסתירו כמה דברים לגבי המחאה שלהם, כי הויכוח עם הקפטן ושאר התיירים לא התחיל סתם ככה.

אני יכול להגיב באריכות, אבל באמת שאין טעם. אסכם ב 2 דברים:

1- התחלת בקשקשת וסיימת בספקולציות. באותה מידה אני יכול לומר "כל התומכים ברפורמה הם למעשה בוטים של ביבי", זה יהיה נכון באותה מידה. מצחיק אותי כמה שחשובה לך "הזכות של אחרים להינות מהחופשה שלהם", נעלבת ממש עמוקות בשביל אותם תיירים שחסמו להם למשך כמהד דקות את התמונה עד שהמוחים ישבו. ממש שוד ושבר.

2- בכל הטררם של 2 הצדדים, אני רואה כל פעם את אותו דבר:

מי שמתנגד לרפורמה- טוען כנגד הרפורמה.

מי שתומך ברפורמה- טוען ומתלונן על המתנגדים לרפורמה, מחפש בציציות מה הם עשו לא בסדר, ולמה הם צבועים (יש לקצת אנשים פה אובססיה עם הקטע הזה של צביעות)

בכל עשרות העמודים פה אני לא רואה טיעונים משכנעים מדוע הרפורמה הזו דרושה או אפילו טובה. אפילו לא הצליחו להעלות פה טיעון מבוסס מה יאזן אותה, כדי שכולנו, ההיסטריים, נצליח לישון בשקט.

לפני 3 דקות, GREEN. כתב:

, ואני לא רואה איך זה דמוקרטי לתת לבן אדם בשר ודם להשתמש בעילת הסבירות ללא כללים ברורים אלא רק על פי מה שסביר בעיניו.

זו ממש לא עילת הסבירות. השימוש בעילת הסבירות דורש תקדימים משפטיים מוצקים, אם אתה חושב ש "עילת הסבירות" זה שופט שיושב ואומר "וואלה לא יודע, לא נראה לי סביר, אני פוסל את זה"- בבקשה קרא על מה המהומה.

https://he.wikipedia.org/wiki/עילת_הסבירות

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...