Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, arturkopit כתב:

הניתוק שמוצג במה שכתבת פה הוא מדהים. זאת בעצם הודאה בכך שאתה שמח שאתה חלק מקבוצה שסוחטת את המדינה  ובו זמנית אתה קורא לכל השאר נחותים.

אח"כ מופתעים למה שונאים חרדים.

אבדה הבושה.

אם בהתחלה הם היו "צנועים" יותר, היום דיי ברור שהחרדים הרימו גבוה את הראש ואין להם שום בעיה לשים לנו אצבע משולשת מול הפרצוף.

• אהבתי 3

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

הזוי....

אני רק מנסה להבין איך הראש שלך עובד.

נניח ואני אזרח נורמטיבי שומר חוק תורם למדינה וכ'ו וכו'.

1- יש קבוצה שמצליחה לקבל פריבילגיות לא הוגנות בצורה חוקית. אבל הם מ-ר-ג-י-ז-י-ם ומנצלים את האחדות שלהם כנגד חוסר האחדות שלנו, יש להם פרלמנטרים טובים משלנו, והם מצליחים לסחוט אותי. עם אלו אני לא רוצה לבנות את המדינה שלי!!!

2- יש קבוצה אחרת שלא מצליחה לסחוט פריבילגיות על. אמממ בעצם תלוי... דיור למשל "איש הישר בעיניו יעשה". למה לחכות שנים לתב"ע אם אפשר לבנות גם בלי ואף אחד לא יתעסק איתך. או למה להתלונן ולקטר על כך שיזם ממש את זכותו החוקית והמלאה לבנות טורבינות רוח שמרגיזות אותי. אם אפשר פשוט באלימות (כולל ירי חי לעבר תחנת משטרה שכמעט נכבשה) לעצור את העבודות. אבל זה לא משנה הם לא חרדים. איתם אני רוצה לבנות מדינה!

עושה שכל...

קודם כל, אתה צריך להחשף קצת יותר להומור כדי לדעת לזהות אותו.

דבר שני, אני חושב שבמקרה הזה המחאה שלהם סופר מוצדקת. האנשים האלה משרתים את המדינה והיא שמה עליהם ז' ענק בתמורה. אצל הדרוזים והערבים בעלות על קרקע זה משהו ששווה יותר מכסף בבנק, ולהפקיע להם שטח פרטי כדי להרוס אותו לטובת השטות הזאת שלא מועילה לאף אחד זה באמת טימטום גדול שרק פוגע בהם ובסביבה. אם היו סוללים כביש ומשפרים להם תשתיות, לא היו מקימים כזאת מחאה.

תאמין לי שאם המדינה היתה מפקיעה את החצר הפרטית שלך כדי להקים איזה משהו מטומטם שלא משרת אף אחד הייתי תומך גם במחאה שלך, לא משנה אם אתה חרדי. יש גבול כמה אפשר לנצל לרעה כח.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 שעות, יבגניפ כתב:

אתה לא מברה"מ לשעבר? 

אחרי ההזניה המתמשכת של האנטישמיות על ידי החרדים, מגיעה הכחשת שואה ישראלית יהודית כשרה 2023.

נשאר עוד משהו קדוש? כלומר חוץ מאלוהינו שבשמיים וביבי נציגו על הארץ.

מה שעצוב זה שהתעמולה הזו עובדת.

בדיוק השבוע היה לי ויכוח עם המנהל שלי, שהוא כמובן מהנדס בהייטקס. הוא מגיע ממשפחה מסורתית דתית ימנית (ממוצא רוסי או גיאורגי). החתן שלו שגר אצלם, קצין בקבע בחיל הים, רואה רק ערוץ 14, כי "רק שם אומרים את האמת".

אז המנהל שלי מתווכח איתי שערוץ 14 זה כמו 12 או 13, רק לצד השני וש "הם מראים דברים שאתה לא שומע עליהם בערוצים האחרים".

לא הצלחתי לשכנע אותו שמדובר בערוץ של הסתה משופררת.

וזה בן אדם משכיל..

השיחות איתו ועם עובדים אחרים, שהם דתיים ימניים, גורמות לי להבין שאין לי ולילדים שלי עתיד פה.

הבן שלי קיבל שיבוץ לקראת הגיוס, בעוד חודשיים. יחידה שעושה חלק נכבד מהזמן תעסוקה ביו"ש. בא לי ללכת בעצמי ולשרוף את כל ההתנחלויות, כמו שהפוגרומיסטים שם אוהבים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

דבר שני, אני חושב שבמקרה הזה המחאה שלהם סופר מוצדקת. האנשים האלה משרתים את המדינה והיא שמה עליהם ז' ענק בתמורה. אצל הדרוזים והערבים בעלות על קרקע זה משהו ששווה יותר מכסף בבנק, ולהפקיע להם שטח פרטי כדי להרוס אותו לטובת השטות הזאת שלא מועילה לאף אחד זה באמת טימטום גדול שרק פוגע בהם ובסביבה. אם היו סוללים כביש ומשפרים להם תשתיות, לא היו מקימים כזאת מחאה.

תאמין לי שאם המדינה היתה מפקיעה את החצר הפרטית שלך כדי להקים איזה משהו מטומטם שלא משרת אף אחד הייתי תומך גם במחאה שלך, לא משנה אם אתה חרדי. יש גבול כמה אפשר לנצל לרעה כח.

אני רואה שהשטות הזו רצה חזק, כי בכל מקום חוזרים על הלוקש הזה.

אף אחד לא מפקיע להם שום שטח, אלה אדמות פרטיות שלהם ובעלי הקרקע חתמו חוזים שמנים עם החברה היזמית, תאמין לי שאף אחד לא היה מעז לתקוע מסמר(!) באדמות פרטיות של הדרוזים ללא הסכמתם. למעשה מדובר בסכסוך פנימי - אלה שחתמו מול המתנגדים, כנראה עכשיו נבהלו ורוצים לצאת מהעניין. לדעתי הברדק שקורה עכשיו הוא כנראה איזשהו ניסיון לגרום לביטול הפרוייקט מבלי שהם יצטרכו לשלם פיצויים כלשהם על הפרת החוזה. יש הרבה שקורה שם מאחורי הקלעים, וכנראה שיש עוד גורמים שמלבים את האש.

ספציפית לגבי הדרוזים בגולן, ואני אומר זאת כמי שמסתובב בשטח, נראה שיש מדיניות עקבית כבר שנים שמתייחסת לדרוזים בכפפות של משי ומפנקת אותם, וזה די ברור למה. פוטנציאל הנזק הבטחוני שהם עלולים לגרום הוא עצום ולכן מן הסתם המדינה רוצה אותם בצד שלה. במג'דל שמס, למשל, מקדמים עכשיו תב"ע ענקית להרחבה שנקראת ניו מג'דל, על מורדות החרמון ממערב לכפר, בשטח בתולי שהוא אדמות מדינה ועם ערך סביבתי עצום - פורחים שם עשרות מיני פרחים שלא נמצאים בשום מקום אחר בארץ. רק שם. הנזק מהתוכנית הזו עולה בהרבה על נזקי הטורבינות (שמקימים אותן רק בשטחים חקלאיים מופרים), אבל כולם ממלאים פיהם מים. דממה, אף אחד לא מדבר על זה. מעניין למה.

• אהבתי 3
  • מעניין 4

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין מה שאתה אומר. מודה שלא הכרתי את הפרטים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, קורן בן אשר כתב:

אלה אדמות פרטיות שלהם ובעלי הקרקע חתמו חוזים שמנים עם החברה היזמית

זה לא כזה פשוט.

תאר לך שהשכן שלך חותם על חוזה עם חברה יזמית והם תוקעים טורבינה על הקרקע שלו, אבל גובלת בשטח שלך ומשפיעה עליך.

כל ההליך של אישורי הטורבינות האלו עבר בצורה מזורזת ומקלה, לטובת היזם.

לא יודע מה בדיוק הפורעים רוצים, פיצויים או ביטול (נראה לי שההשפעות על הסביבה פחות מעניינות אותם), אבל זה עדיין הליך שנוי במחלוקת מבחינת תועלת מול נזק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

צחקתי בקול רם. כי בדיוק השבוע זה התפרסם. ואם אתה לא יכול לפתוח את הקישור, אז השבוע צילמו בבני ברק בריכה מאולתרת לא חוקית שהוקמה על גג אחד מהבניינים. בכלליות תמונות של בניה לא חוקית מבני ברק מציפות את הרשת כל הזמן.

אתה באמת משווה חריגות בניה בערים חרדיות לבניה חופשית לחלוטין ביישובים בכל גווני המגזר? 

לפני 11 שעות, elibaba כתב:

הבדל זעיר - הקבוצה השניה נלחמת לצידנו שכם אל שכם נגד אויבינו, כולל 432 מתוכם שנפלו על הגנת המדינה.
הקבוצה הראשונה חיה על חשבון משלם המיסים בגדול, לא תורמת משמעותית לכלכלה, לא תורמת להגנה ושולחת אחרים למות בשבילה תוך כדי זה שהיא נכנסת להם לצלחת, למיטה, לבית הספר וכו'.

בכל מקרה אלימות זה לא מקובל וצריך לפעול כנגד זה, אבל ה"אלימות" החרדית יותר גרועה, גם אם אין בה יריות.

ככה זה שהשנאה שולחת את ההיגיון לחל"ת.

תרגיל בדמיון מודרך - אם כל החרדים היו מוחלפים בדרוזים. היה לך כאן x טריטוריות ברמה שהיית צריך דרכון כדי לעבור....

אם כל פעם שמשהו לא מסתדר להם הם עובדים בשיטה "הערבית"  המוכחת של אלימות בלי לדפוק חשבון (גם מול האויבים שלנו ע"ע טיראן שנחטף והם "עזרו" לצה"ל להחזיר אותו בשיטות מהירות ויעילות)

זה היה מתפוצץ לך בפרצוף מתי שהאינטרסים שלך ושלהם היו מנוגדים. 

לפני 9 שעות, arturkopit כתב:

הניתוק שמוצג במה שכתבת פה הוא מדהים. זאת בעצם הודאה בכך שאתה שמח שאתה חלק מקבוצה שסוחטת את המדינה  ובו זמנית אתה קורא לכל השאר נחותים.

אח"כ מופתעים למה שונאים חרדים.

לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

אבדה הבושה.

אם בהתחלה הם היו "צנועים" יותר, היום דיי ברור שהחרדים הרימו גבוה את הראש ואין להם שום בעיה לשים לנו אצבע משולשת מול הפרצוף.

כתבתי את זה מנקודת מבט של @SlowRide כביכול....

פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

אתה באמת משווה חריגות בניה בערים חרדיות לבניה חופשית לחלוטין ביישובים בכל גווני המגזר? 

הבנייה אצלכם גם חופשית לחלוטין.

מוסיפים קומות, מרחיבים בניינים, מסבים חדרי זבל לדירות.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בא נזרום איתך ונניח שכל מה שאמרת נכון ללא ערעור.

אני לא יכול לבנות בניינים ללא אישור כל שכן שכונות שלמות.

עזוב פרטים העיקרון כאן חשוב יותר. 

גם אם ניקח את יבגני או ארתור כאן כקנה מידה לכמה החרדים איומים. האלטרנטיבות גרועות בכמה סדרי גודל בכל פרמטר גם אם ניקח בחשבון את הדרוזים שמשרתים בצה"ל.

פורסם
לפני 24 דקות, yd b-4 כתב:

ערים חרדיות

זו הנקודה. יש ערים חרדיות ומקימים ערים חדשות או שכונות חדשות בערים קיימות.

אין ערים ערביות חדשות. לא הוקמה אחת כזו מאז קום המדינה.

ובערים הקיימות אין אישורי בניה ואין הרחבות ואין שכונות. אז מה נותר?

צריך גם לציין, שאחד החסמים לפיתוח הישובים הערבים הוא הדבקות בקרקע שלהם.

לצורך פיתוח יש צורך להפקיע שטחים בשביל כבישים, מבני ציבור וכו׳ ולהפקיע לערבי קרקע זו ״הכרזת מלחמה״.

---

המציאות פה דפוקה.

אנחנו אוהבים להגיד שאין כזה דבר עם פלסטיני או סורי או לבנוני. שמדובר באוסף של שבטים שאוגדו יחד בגבולות סייקס פיקו.

אבל גם המצב פה לא משהו.

כמו שיבגני אוהב לכתוב, יש פה אוסף של יהודים שנראה שהדבר היחיד שמאחד אותם זה הפחד מהערבים, אבל מעבר לזה אין הרבה משותף.

ואנחנו כלואים במדינה עם אזרחים לא יהודים, שמצד אחד סובלים מאפליה ומצד שני גם הם לא ממש חולקים איתנו ערכים משותפים.

סיר לחץ שמראה סימנים של פיצוץ קרוב מתמיד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, פריג'י כתב:

האמת, כששמעתי על הסיבה לפרעות היום אמרתי כל הכבוד לדרוזים. 

שילכו לעזאזל כל אלו שמקדמים את הטורבינות הארורות האלו. הכל כסף, לובי ופוליטיקה. הופכים את הטבע לתחנות כוח וסוללים קווי מתח גבוה בשטח בתולי בטיעונים "ירוקים", כאילו שאין מחיר סביבתי. 

יש מחיר סביבתי אבל שאלת את עצמך מה האלטרנטיבה?
האלטרנטיבה היא בניה של עוד תחנות כוח רגילות שמשתמשות בדלקים/פחם/גז. יש להן מחיר סביבתי גדול יותר.
אם יש אפשרות לייצר חשמל בצורה אמינה בעזרת אנרגיה מן הטבע יש לעשות זאת.
זו לא אדמה של הדרוזים זו אדמה של המדינה, כמו שמספחים לחקלאים שטח כדי לסלול כבישים אפשר לספח שטח כדי להרים טורבינה.

כל ההתנגדות שלהם היא קשקוש ומונעת מאינטרסים של פלגים קיצוניים. הם דחפו לפרוייקט הזה עד לפני כמה שנים. יקבלו את הפיצוי המוסכם כמו שקורה במקרים דומים אחרים וימשיכו בחייהם עם אוויר יותר נקי וחשמל.
אין קשר לחוק הלאום ולזלזול של המדינה בעדה הדרוזית. אנחנו עדיין מדינת חוק (למרות שבקרוב אולי נפסיק להיות כזו), אנרגיה היא פרוייקט ברמה הלאומית וכל אחד צריך לתרום.
גם תושבי חדרה לא היו רוצים תחנת כוח ליד הבית מישהו שאל אותם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

תרגיל בדמיון מודרך - אם כל החרדים היו מוחלפים בדרוזים. היה לך כאן x טריטוריות ברמה שהיית צריך דרכון כדי לעבור....

אני מסתובב בטריטוריה הזאת (כולל מג'דל שמס ברמה) חופשי לחלוטין ומרגיש שם הרבה יותר נוח מאשר במאה שערים. בטירונות יחד איתנו ישבה סיירת 300 וכאשר בשבתות נשארנו בבסיס הם היה כמו הבית. חברה וטיקים ובינם  גם נגדים קיבלו אותנו טירונים מניאקים שלב "א" כמו אורכי כבוד. את החרדים ראיתי רק לפני פסח כאשר היה לוקחים לנו סירים מהמטבח.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

זה היה מתפוצץ לך בפרצוף מתי שהאינטרסים שלך ושלהם היו מנוגדים. 

עם החרדים זה מזמן התפוצץ בפרצוף. להבדיל מהמגזר שלך הם משרתים בצבא, לא שוחטים את הקופה הציבורית ובעיקר לא נכנסים לי לצלחת. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אין ערים ערביות חדשות. לא הוקמה אחת כזו מאז קום המדינה.

ובערים הקיימות אין אישורי בניה ואין הרחבות ואין שכונות. אז מה נותר?

כבר רשמתי אבל הוא התעלם מזה, כי זה לא נוח.

לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

האלטרנטיבה היא בניה של עוד תחנות כוח רגילות שמשתמשות בדלקים/פחם/גז

גרעין. אבל אני מבין את הבעייתיות.

לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

אנחנו עדיין מדינת חוק

https://youtube.com/shorts/iyWD40X2Fa4?feature=share4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

גרעין. אבל אני מבין את הבעייתיות.

אצלנו זה מאוד בעייתי, אבל לא רק. למרות שלל פיתוחים ובטיחות מאוד מאוד גבוה עם זיהום נמוך מדינות בעולם עדיין נרתעות מאנרגיה גרעינית.

לגבי מדינת חוק, נו טוב, ניסינו. 

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...