Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, MostlyWicked כתב:

חילונית מבחינה חברתית (תחב"צ בשבת, גיוס חרדים, השקעה בחינוך ממלכתי, הגנה על זכויות להט"ב וכו') אבל ימנית מבחינה בטחונית על כל המשתמע.

מה שצריך זה להפריד בין הדת למדינה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/bjv2mlmks#autoplay

זו לגמרי ממשלת "רוצים לחיות במאה ה 21? תאכלו תחת"

חשד לקברים באדמה, השטריימלים של האדמו"רים, הרחבת מעגל הפרזיטיות- כל אלו תופסים עדיפות על דברים ברמה של פרויקטי תשתית לאומיים, צער בעלי חיים וכמובן היתכנות כלכלית של המדינה המתוסבכת הזו.

אני קצת מתקשה להאמין איזו מכירת חיסול על המדינה נתניהו העמיד פה כדי להציל את התחת שלו.

• מבאס 2
פורסם

אוי ואבוי לי. אין לי גבול לאוכלי חינם האלו. ועוד מעט גם את זה יהיה אסור להגיד, כי הם רוצים אשכרה להעביר חוק בנושא. אבל אני מניח שביבי הולך למסמס חצי מזה. והם יצטרכו להתספק רק בעוד כסף, שזה הדבר היחיד שמעניין אותם גם ככה (ושוב, מזל שעדיין אין חוק שאוסר להגיד את זה)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, Pika007 כתב:

חשד לקברים באדמה, השטריימלים של האדמו"רים, הרחבת מעגל הפרזיטיות- כל אלו תופסים עדיפות על דברים ברמה של פרויקטי תשתית לאומיים, צער בעלי חיים וכמובן היתכנות כלכלית של המדינה המתוסבכת הזו.

אני קצת מתקשה להאמין איזו מכירת חיסול על המדינה נתניהו העמיד פה כדי להציל את התחת שלו.

ככל הנראה החדשה העצובה ביותר בטמקא מזה זמן רב.
הקרדיט לתמונה - אפרת פלג

319860319_1539289139905094_361954815375862206_n.jpg

• אהבתי 1
פורסם

יאפ. ואין אף גורם יותר אנטי ציוני במדינה הזו מהמפלגות החרדיות. קשה לתאר במספיק מילים את הנזק שהם מייצרים בכל תחום שהם נוגעים בו. והמדהים הוא שהחרדים בגוש דן נוסעים בתחבורה ציבורית וימשיכו לשלם, כמו כולנו, על חוסר היעילות שלה במהלך השבוע. 

• אהבתי 2
פורסם

מאמר דעה של גלעד שרון, בו הוא טוען שהשרים הנכנסים אינם ראויים - אבל מסיים ב

ציטוט

לא כל הליכודניקים מרוצים מאופן ניהול המשא ומתן הקואליציוני. ובכל זאת, אחרי שכל זה נאמר, צריך לדעת שגם בתחתית יש דרגות, ומחבקי מחבלים, מהללי שאהידים ושאר תומכי טרור, גרועים מאלה בהרבה. שיהיה לממשלה החדשה ולנו בהצלחה

מה שמסכם את הכל בפסקה אחת: החרדה האירציונלית והלא מבוססת ששולטת בחלקים נרחבים בעם הישראלי היא מגש הכסף עליו ניתן השלטון לחבורה של פנאטיים / דתיים / מושחתים (לאו דווקא רק סעיף אחד). 

העם הישראלי בשל לשלטון פנאטי משיחי, אני לא שמח שזה קורה אבל חושב שזה חיובי - עדיף שהמציאות תהיה ברורה ככל הניתן מאשר שזה יקרה במחשכים. 

ושיהיה בהצלחה למיעוט שיצטרך לממן את החגיגה. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
Just now, oryo כתב:

מה שמסכם את הכל בפסקה אחת: החרדה האירציונלית והלא מבוססת ששולטת בחלקים נרחבים בעם הישראלי היא מגש הכסף עליו ניתן השלטון לחבורה של פנאטיים / דתיים / מושחתים (לאו דווקא רק סעיף אחד). 

בתור חובב אנלגיות היסטוריות (סתם, אני לא, הן אף פעם לא באמת מדויקות וכו'), בטח כבר כתבתי את זה פה, אבל אחד התאוריות על איך גרמניה לא הפכה לדמוקרטיה, אלא הלכה לכיוון של דיקטטורה וכו' חוזרת לשלהי המאה ה-19 ולזה שהבורגנים הגרמניים כל כך פחדו מקומוניסטים שהיו מוכנים לוותר על התנהלות דמוקרטית רק כדי למנוע כל סיכוי להשפעה של הקומוניסטים. אז כן. השמאלנים תמיד אשמים.

פורסם (נערך)

אוף. באמת אוף איתם. יכלו לסחוט כל כך, אבל כל כך הרבה יותר. חבל, באמת חבל. כמעט הגענו, אבל זה עוד לא בדיוק שם, למחוזות האבסורד.

נו טוב, נחכה למשפט הבא של ביבס.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לא יהיה לו עוד משפט.

המשפט היחיד שיהיה לו זה אם המון המטומטמים שהולך אחריו התעורר וזה אומר שהמצב יהיה כל כך רע שזה יהיה משפט עם גיליוטינות ברחוב, שלו ושל הרבה אחרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ציטוט

"לפיד שהשאיר לנו מדינה הרוסה בקריסה כלכלית ומדינית, עם איראן שדוהרת לגרעין ללא מענה, עם השתוללות של רצח ואלימות, מטיף לממשלה הבאה בהמצאות שאין להן שום בסיס"

חולה עליו

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

כל הרשימה שהופיע בחדשות וב YNET  ושום דבר שהוזכר שם לא היה לציבור החילוני. אפילו לא חצי משפט.

העיקר שביבי יודע להצהיר שלפיד השאיר לו מדינה הרוסה.

עצוב מה שהולך להיות פה. באמת. 

פורסם

זה היה צפוי. הם הולכים אחריו 4 מערכות בחירות גם כשהם לא סובלים אותו (תשמעו מה סמוטריץ׳ אמר במהלך הבחירות האחרונות). אין מתנות חינם.

הסיבה היחידה שהם עושים את זה היא כי הוא אפס שיעשה הכל בשביל הכיסא ובשביל להימלט מדין. אין שילוב גרוע יותר מאינטרסים של אדם כזה ואנשים כאלו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

יובל, לפי הפרסומים בן גביר פועל לבטל את החוק שאוסר על התמודדות לכנסת לגזענים ומי שפעול כדי שישראל לא תהיה יהודית ודמוקרטית, כדי שעוד חברים יותר ימניים יוכלו להתמודד.

אתה מתרגש? אחרי שתגלה שבן גביר מאכזב אותך אולי תוכל להצביע למרזל או גופשטיין. זה בטוח יהיה ימין.

בקצב כזה גם ישחררו את יגאל עמיר מהכלא וישימו אותו להיות הראש היחידה לאבטחת אישים.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אף אחד לא יכול להפיץ שנאה לחרדים כמו חברי הכנסת שלהם

אף אחד לא מרתיע אותך יותר מלקחת סמים מאשר הנרקומנים עצמם.

האמת - כולי תקווה שהם יקבלו באקפייר מחוק איסור מיסיונריות, והוא יכלול גם את משדלי הנחת תפילין

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

בהמשך לדיון על אלימות של חיילים ושוטרים.

תזכרו שברגע שמשחררים את רסן האלימות, הגבולות הולכים ומתרחבים.

בהתחלה זה בסדר כי מרביצים לערבים. אח״כ זה בסדר כי אלו סמולנים אנרכיסטים שבאו לשטחים בשביל לעצבן ולעשות פרובוקציות.

אח״כ אלו סמולנים אנרכיסטים שמפגינים נגד ראש ממשלה מכהן.

ואז החרדים חוטפים מכות. ומחר גם אתם תחטפו.

אם היו "מפנים" ככה מפגין תל אביבי מבלפור המפכ"ל כבר היה מתנצל והשוטר היה מודח.

על מכתזית עשו כזה רעש. כאשר היא בשימוש יומיומי נגד חרדים בירושלים.

• תוכן חדש...