Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, yd b-4 כתב:

על מכתזית עשו כזה רעש. כאשר היא בשימוש יומיומי נגד חרדים בירושלים.

אם הם היו עובדים אז הם לא היו ברחוב ואז הם לא היו נרטבים מהמכתזית.

אם הם היו " לומדים" בישיבה אז הם לא היו ברחוב ואז הם לא היו נרטבים מהמכתזית.

מכיוון שהם לא עובדים לא  לומדים, אז מגיע להם לקבל שטיפה מהמכתזית.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

המפגינים בבלפור לא שרפו חנויות ולא שלחו אף אחד לבית חולים במצב קשה.

אם היו עושים את זה אז היה צריך לפזר אותם גם עם רימוני גז ואפילו ירי חי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/bjh38qgfs

לחזירות אין שובע. אחד מת להשביע כבר את הממשלה ( שרה כבר רוצה לישון במטוס ובבלפור), ומנגד "השותפים הטבעיים" רואים שהוא נואש וגם אחרי שסיכמו הכל החליטו שלא סחטו מספיק את הציבור החילוני ואת ה"מנהיג מליגה אחרת" שלנו והחליטו לטלטל שוב את הספינה.

ימין על מלא מלא עאלק.

עוד המצאה יפה - "טוב טוב הגמד" ישב בקבינט. זה שלא יודע שיש משבר דיור אבל יש לו אימפריית נדל"ן ודואג שהציבור שלו לא יתגייס לצבא יהיה בקבינט וישלח את הילדים החילוניים למלחמה. כמה פתאטי ואיך החילוניים הימניים עוד לא הבינו שעשו עליהם סיבוב והבדיחה על חשבונם. מילא הציבור של השמאל מרכז שלא הצביע לנוכל וחבורתו, אבל מי שהצביע לנוכל ולחבורתו - הם לא רואים שעושים עליהם סיבוב או שהשנאה לשמאל גורמת לעיוורון?

ואחרי זה שלא יתפלאו למה כל כך שונאים את החרדים.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, yd b-4 כתב:

אם היו "מפנים" ככה מפגין תל אביבי מבלפור המפכ"ל כבר היה מתנצל והשוטר היה מודח.

על מכתזית עשו כזה רעש. כאשר היא בשימוש יומיומי נגד חרדים בירושלים.

המפגינים בבלפור חטפו מכות רצח והגיעו לבתי חולים עם גפיים שבורות לא מעט, אז אני תוהה על מה בדיוק אתה מקשקש.

וזה למרות שכאמור, ההפגנות בבלפור היו כל כך עדינות שבעיני אנשים מסוימים למעשה היה מדובר בבדיחה ובחבורת לפלפים שבאו להפגין בחצאיות ורודות. (הייתה קבוצה שעשתה בדיוק את זה אגב)

הרעש על מכת"זית לא היה על השימוש במכת"זית. הוא היה על שימוש חסר פרופורציה לחלוטין בכוח.

במכת"זית אתה יכול להשתמש כדי לפנות הפגנה אלימה/קהל שמסרב להתפנות מאיפה שאין לו אישור להיות בו תוך כדי הפעלת כוח וסיכון כוחות האכיפה וכו'.

בבלפור השתמשו בו כי "בחייאת המפקד, הסמולנים הלפלפים האלו לא באים לי טוב בעין". על זה הרעש.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, oryo כתב:

מה שמסכם את הכל בפסקה אחת: החרדה האירציונלית והלא מבוססת ששולטת בחלקים נרחבים בעם הישראלי היא מגש הכסף עליו ניתן השלטון לחבורה של פנאטיים / דתיים / מושחתים (לאו דווקא רק סעיף אחד). 

להגיד על המצב במדינה שזה חרדה לא מבוססת מראה כמה אתה מנותק.

ובהרחבה:

בלילה אזרח ישראלי ערבי התקשר למשטרה ודיווח על אלימות, שוטרים באו לסייע לו, בתגובה הוא ירה עליהם ואחר כך גם דרס עד שחוסל.

מה תגובת המשפחה? "יכלו לירות לו ברגל".

ביבי נתן למצב להדרדר בתקופה שלו, אין ספק, אבל הממשלה האחרונה רק החמירה את המצב.

יש אנשים שרוצים קצת ביטחון, שלא ישרפו את השדות או ציוד חקלאי ושלא יפוצצו להם מטען בתחנת אוטובוס לפני שהם מתחילים לדבר על אופציות באמאזון או רילוקיישן בשביל בריכה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • מצחיק 3
פורסם

כמו שכתבתי, כשמרגילים את החיילים והשוטרים והחברה, ששימוש בכח מופרז הוא לגיטימי, הוא נהיה לגיטימי נגד כולם.

השוטרים בסרטון שצירפתי לא אמורים להכות באלות מפגינים חרדים שבורחים מהם.

לגבי המכתזית, ממש לא מזמן היה סרטון אחר שבו שוטרים כיוונו זרנוק על זוג חרדים קשישים שלא היו קשורים להפרות הסדר. סתם ככה כי בא להם.

@yd b-4

אני אגב נתקלתי בהרבה שמאלנים שמגנים אלימות נגד חרדים, אבל מהצד השני אני רואה בעיקר אנשים כמוך שבכלל לא מודעים לאלימות שספגו מפגיני בלפור, מידי המשטרה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

כמו שכתבתי, כשמרגילים את החיילים והשוטרים והחברה, ששימוש בכח מופרז הוא לגיטימי, הוא נהיה לגיטימי נגד כולם.

כבר פרסמתי כאן, אבל אחזור:

"תחילה הם באו ולקחו את הקומוניסטים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי קומוניסט ;

ואז הם באו ולקחו את הסוציאליסטים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי סוציאליסט;

ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי;

ואז הם באו ולקחו את היהודים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי יהודי;

ואז הם באו ולקחו אותי- וכבר לא נותר אדם, לדבר בעדי."

לא השמעתי את קולי/ מרטין נימלר

תומכי בן גביר ושותפיו מסונוורים בשנאה כלפי ערבים והכל שלא ימין קיצוני לא מבינים, שכאשר זה מותר עם שמאלנים מותר עם כל אחד כולל אותם עצמם. כמו גרמנים שהלכו אחרי דמגוגיה פשטנית של היטלר ב-33. שלא יתעוררו בברלין 45.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

ובהרחבה:

בלילה אזרח ישראלי ערבי התקשר למשטרה ודיווח על אלימות, שוטרים באו לסייע לו, בתגובה הוא ירה עליהם ואחר כך גם דרס עד שחוסל.

יש אנשים שרוצים קצת ביטחון, שלא ישרפו את השדות או ציוד חקלאי ושלא יפוצצו להם מטען בתחנת אוטובוס לפני שהם מתחילים לדבר על אופציות באמאזון או רילוקיישן בשביל בריכה.

כל פעם כשאני קורא את הפוסטים שלך אני מתייאש עוד קצת ומצטער שבאמת לא עפתי מפה כשהייתי יותר צעיר.

הבעיה הכי גדולה, מעבר לחוסר היכולת שלך לא להרגיש קורבן (תוצאה של מערכת החינוך אני מניח), היא שאתה לא מבין שיש קשר בין כלכלה לבטחון ושזה בלתי הפיך.

אתה לא תורם לבטחון המדינה עם בן גביר והאחים. די להפך. כי בסוף כדי גם לממן עוד 3000 שוטרים צריך כסף. והוא, מה לעשות, לא יגיע מאוכלי החינם בממשלות הימין.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

ובהרחבה:

אתה כל כך מנותק.

ביבי היה בשלטון 12 שנה!!!!! 12 שנה!!!! כל מה שרואים פה זה השלכות של המשמרת שלו.

מה ציפית שיעשו בממשלה אחרת במשך שנה כשהנוכל הגדול ( שמבקש שיקראו לו ראש הממשלה גם כשהוא כבר לא ראש ממשלה - שיגעון גדלות מסוים הייתי קורא לזה) רק מסית ומדרדר מהיציע?

אבל זאת כבר היסטוריה. עכשיו אותו אחד שלא עשה כלום במשך 12 שנה חוזר ובמצב סחיט כל כך שעכשיו בטוח הוא יצליח. הפעם אני בטוח שהוא יצליח. הוא כבר נתן כל מה שהוא יכל לתת והשותפים הטבעיים שלו גומלים לו בכך שהם לא מוכנים לחתום וכל פעם הם סוחטים ממנו עוד קצת. אז הפעם אני בטוח שהוא יצליח.

אני גם די בטוח שיצליחו להביא הפעם עוד שוטרים כדי לשפר את הבטחון של התושבים כי לבן גביר יש נוסחה איך מביאים עוד כסף למשטרה אחרי שחילקו כל כך הרבה כסף לטפילים. הנוסחה היא - ניקח עוד קצת מאלה שעובדים ומשלמים מיסים כי לא סחטנו אותם עוד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

ובהרחבה:

תגובת המשפחה לא מעניינת וגם זה שהוא ערבי לא מעניין.

מה שמעניין זה שמשטרה הוזעקה לאירוע אלימות האחזור רווי נשק לא חוקי. כשמגיעים למקום כזה מגיעים בהתאם וכשמישהו מהווה איום משתמשים בכל האמצעים.

אשמח לשמוע איך הממשלה הנוכחית החמירה את המצב אחרי השיא של הקודמת בשומר חומות.

האנשים לא רוצים קצת ביטחון אלא ביטחון מוחלט. אף אחד לא צריך לחשוש לא ברחוב ולא לרכושו. רק שהממשלה הנוכחית לא תביא את זה לכלל האוכלוסייה ובמקרה הכי טוב לחלק קטן על חשבון השאר.

פורסם

כל אחד שם תרם כל כך הרבה למדינה שאני בטוח שכל האזרחים במדינת ישראל ללא יוצא מן הכלל הולכים להרוויח מהדאגה של נבחרי הציבור האלה.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

ממשלת החלומות של ביביז

פורסם

הם אזרחים כמו כולנו ויש להם זכות להיות שותפים לכל ההחלטות פרט להחלטה לשלוח את הילדים שלנו להילחם. 

פורסם

@Night Driver כמות הנרצחים בתקופת הממשלה האחרונה הייתה מטורפת.

אני חייב לשאול שאלה - בנט הלך נגד ההבטחה שלו והקים ממשלה עם אנשי שמאל, למה שלפיד וגנץ לא ייכנסו לממשלה עם ביבי ויצילו אותנו מהחרדים?

הרי דוגרי - לצוללות אין לו באמת קשר, התיקים שקשורים לבזק נפלו, אפשר לדבר על דברים כמו שמפניות ורודות וויזות לארצות הברית שלא באמת משפיעות עלי, על יבגני או על נהג לילה.

ככה תהיה ממשלה חילונית, בלי אנשי קיצון משני הצדדים (וכן בן גביר הוא ימין קיצוני כי קיצון זה ביחס למרכז, לא מתרגש מזה), בלי סחטנות וכולם יהיו שמחים.

זה שהם לא אוהבים אותו לא מעניין אותי, הם לא צריכים להיות חברים שלו ולצאת לבירה בסוף הערב, הם כולם מניאקים גם ככה.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

@Night Driver כמות הנרצחים בתקופת הממשלה האחרונה הייתה מטורפת.

אני חייב לשאול שאלה - בנט הלך נגד ההבטחה שלו והקים ממשלה עם אנשי שמאל, למה שלפיד וגנץ לא ייכנסו לממשלה עם ביבי ויצילו אותנו מהחרדים?

הרי דוגרי - לצוללות אין לו באמת קשר, התיקים שקשורים לבזק נפלו, אפשר לדבר על דברים כמו שמפניות ורודות וויזות לארצות הברית שלא באמת משפיעות עלי, על יבגני או על נהג לילה.

ככה תהיה ממשלה חילונית, בלי אנשי קיצון משני הצדדים (וכן בן גביר הוא ימין קיצוני כי קיצון זה ביחס למרכז, לא מתרגש מזה), בלי סחטנות וכולם יהיו שמחים.

זה שהם לא אוהבים אותו לא מעניין אותי, הם לא צריכים להיות חברים שלו ולצאת לבירה בסוף הערב, הם כולם מניאקים גם ככה.

קודם כל כמות הפיגועים היתה דומה. היה להם קצת יותר מזל (בדוק את אינתיפאדת הסכינים שהיתה בתקופת ביבי למשל שלא לדבר על הדרום) והממשלה היוצאת נלחמה בגל בעצמה ללא פחד וללא מגבלות (תראה מה קרה ועדיין קורה באיזור ג'נין. יש לנו ממשלה יוזמת ופועלת).

לגבי ביבי לא צריכים להצטרף. זה מה שהימין רצה אז זה מה שיהיה. זה רצון הבוחר וצריך לכבד אותו. אם הבוחר לא מרוצה שיצביע אחרת בפעם הבאה.

מעבר לזה הוא רימה את כל מי שהאמין לו אי פעם וזו הסיבה במרכזית שאף אחד לא מוכן לשבת איתו.

• תוכן חדש...