Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

אז אתה רוצה שאנשי ימין יצביעו שמאל כדי שזה יסתדר לך עם האג'נדה?

איזו אג'נדה בן אדם? על מה אתה מדבר?

שתה מים קרים.

בסוף אתה ממשיך להצביע 'יותר ימינה' ולהתאכזב... וזה מה שציינתי, אז איזו אג'נדה, איזה שמאל...

רציתי להגיב גם על החלק הראשון של ההודעה שלך, אבל חבל שתתעצבן עוד יותר ועוד ביום חמישי...

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

נכון.

כל הימין רצחו את רבין, אנסו נערות פלסטיניות בשירות הצבאי, ושחטו פעילי שמאל שוחרי שלום שרק באו להלחם בשביל אחמד.

כבר סיכמנו שהם תתי אדם, מתי מקימים להם מחנות ריכוז?

אולי אפילו תוכלו לשחזר את התמונות שהנאצים החזיקו להם את הפאות.

בתור מצביע בן גביר אני לא מת על הממשלה שקמה, אבל אם תמשיכו בקצב הזה באמת בבחירות הבאות כבר יהיה איזה 80 מנדטים לימין-חרדים.

כמו שאמר סילביו ברלוסקוני לא כל הערבים הם מחבלים, אבל כל המחבלים הם ערבים. הנה רשימה חלקית של רוצחי הימין: יגאל עמיר, ברוך גולדשטיין, יונה אברושמי, ישראל לדרמן, עמי פופר, יעקב טייטל, המחתרת היהודית ובטוח שכחתי מישהו. 

אף פעם זה לא כולם. לא כל הימין רצח את רבין, לא כל שמאל מתעמת עם החיילים בשטחים, לא כל הערבים מחבלים ולא כל הגרמנים היו נאצים. אבל יש לך שם אחד של רוצח שמאלני? אז זה נכון, ישנה אלימות גם בשמאל, אבל אין שום סימטריה. ובחירות הבאות מקווה שבכנסת לא יהיו תומכי טרור גזענים (מ-2 הצדדים).  

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, mikyl כתב:

יש לך שם אחד של רוצח שמאלני

יוסף ג׳וגאשווילי, הידוע גם כסטאלין

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אז איך תגדיר חברי כנסת מהצד השמאלי/ערבים שהולכים בעולם וקוראים לחרם על ישראל? 

או שטוענים שאנחנו מדינת אפרטהייד בזמן שיש להם חסינות דיפלומטית ישראלית? או שהולכים וקוראים לפעולות טרור נגד אזרחים כ"פעולות של לוחמי חופש"? או שהם מסתובבים באיו"ש ומלהיטים צעירים ערבים נגד ישראלים?

גיס חמישי. יש שמות?

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

גם הוא עשה עלייה וקיבל אזרחות ישראלית?

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

אנחנו מדברים על מה שקורה בארץ ולא בעולם. כי שם יש שמות בלי סוף. בלי לדבר שמושגים שמאל/ימין בארץ הם מעוותים.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

גם הוא עשה עלייה וקיבל אזרחות ישראלית?

אם היה עושה את זה, היה לו פה ניצחון סוחף בבחירות.

אנשים פה מתקשים לראות הקבלות בין בן גביר להיטלר, אז סטאלין היה מתאים להם בול. היה עושה משילות מהממת, כמו בבריה"מ ב1937.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 22 דקות, mikyl כתב:

גיס חמישי. יש שמות?

אני לא יודע אם הציניות שלי תעבור כמו שצריך אבל יש פה חבר מפלגה שהוא גיס חמישי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

הבחירה להתראיין אצל פיטרסון

אולי הוא מרשה לעצמו להתבטא ככה באנגלית כי הוא בונה על זה שהחברים שלו לקואליציה לא לומדים ליבה?

לעזאזל, אם הייתי שומע רק את מה שהוא אמר לאורך השנים באנגלית, יש מצב שגם אני הייתי מצביע לו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, DareDevil כתב:

אני לא יודע אם הציניות שלי תעבור כמו שצריך אבל יש פה חבר מפלגה שהוא גיס חמישי..

אני לא מדבר על מפלגות, אלא על אנשים "שהולכים וקוראים לפעולות טרור נגד אזרחים כ"פעולות של לוחמי חופש", הולכים בעולם וקוראים לחרם על ישראל, טוענים שאנחנו מדינת אפרטהייד". אם במצעה של מפלגה רשומים כל הדברים האלה, אז גם מפלגה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 52 דקות, פינדר כתב:

לעזאזל, אם הייתי שומע רק את מה שהוא אמר לאורך השנים באנגלית, יש מצב שגם אני הייתי מצביע לו.

תאכלס הייתי מעדיף את ביבי בנאגלית על פני ביבי בעברית כמעט תמיד.

זה קצת כמו שביבי בעצמו היה מעדיף להיות פוליטיקאי באמריקה ולא בישראל. 

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

זה קצת כמו שביבי בעצמו היה מעדיף להיות פוליטיקאי באמריקה ולא בישראל. 

אני בספק אם הוא ישרוד שם.

שם הפוליטיקאים צריכים גם לקיים, לא רק להבטיח.

וגם את השותפים הטבעיים שלו הוא לא יצליח לייצא לשם.

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

שם הפוליטיקאים צריכים גם לקיים, לא רק להבטיח

לא הם לא.

ממש לא.

מעבר לכך, מייבאים לפה את הגישה האמריקאית, ככה שההבדל בינתיים הוא שתיאורתית יש יותר מ2 מפלגות.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

לא הם לא.

ממש לא.

דווקא הם מקיימים בין 60 ל80 אחוז מההבטחות שלהם.

https://www.washingtonpost.com/business/economy/contrary-to-popular-belief-politicians-often-keep-campaign-promises/2012/01/19/gIQAAgq6BQ_story.html

לפני כשעה, David32 כתב:

מעבר לכך, מייבאים לפה את הגישה האמריקאית, ככה שההבדל בינתיים הוא שתיאורתית יש יותר מ2 מפלגות.

הלוואי וייבאו לפה את השיטת שלטון האמריקאית. היא לפחות עובדת.

בניגוד לישראל, יש לאזרחים שם המון השפעה על השלטון.

אזרח פשוט יכול לפנות לחבר קונגרס שלו, לשלוח תלונות והצעות, וזה גם יטופל.

פה אזרח פשוט יכול ללכת לחפש את החברים שלו אם לא מדובר בתקופת בחירות.

ותיאורתית גם שם יכול להיות יותר מ-2 מפלגות, היו מקרים שכמעט היו, אפילו דונאלד טראמפ פעם רץ כחלק ממפלגה שלישית (לא זוכר איך קוראים לה).

גם שם לא חסר טימטום, רוע וקשרי הון שלטון כמובן, אבל עושה רושם שזה עדיף ממה שיש פה.

פה אימצו את השיטת שלטון הבריטית, רק שכחו להחליף את האזרחים בבריטים.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 10 דקות, vadim6385 כתב:

הלוואי וייבאו לפה את השיטת שלטון האמריקאית. היא לפחות עובדת.

אם אני אקלל ברוסית זה עדיין אזהרה או...

אתה רציני תגיד לי? תחקור תחקור טיפה יותר מה הולך בארהב, על מה אתה מדבר תגיד לי...

''עובדת''...

לפני 12 דקות, vadim6385 כתב:

אזרח פשוט יכול לפנות לחבר קונגרס שלו, לשלוח תלונות והצעות, וזה גם יטופל.

פה אזרח פשוט יכול ללכת לחפש את החברים שלו אם לא מדובר בתקופת בחירות.

מה? פנית לח''כ במפלגה שבחרת בה?

גם בישראל זה עובד כשרוצים - פשוט אנחנו לא עושים את זה.

רק אזכיר שגם בבריטניה כרגע הפוליטיקה לא בדיוק הכי עובדת.

למה צריך להחליף לדעתך את האזרחים בבריטים?

• אהבתי 1

- By lifting money bags

• תוכן חדש...