Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

למה צריך להחליף לדעתך את האזרחים בבריטים?

כי הבריטים לא מתלוננים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

הצבעתי בן גביר כי אנשי המרכז/שמאל מביעים דעות שאני לא מתחבר אליהם. זכותי לא?

זכותך. ברור שזכותך. אבל אחרי זה אל תבכה עם מה שקיבלת. 

את האמת, ההצבעה של חילוני למפלגה של בן גביר וסמוטריץ  משולה לכך שבשביל להוציא לשמאל 2 עיניים אני אצביע הכי ימינה ואוציא לעצמי עין. אז מה אם לא תהיה לי עין אחת. לשמאלנים  לא יהיו 2 עיניים.

ובסוף בוכים שקיבלו ממשלת דתי מלא מלא מלא.

פורסם
לפני 2 דקות, asix כתב:

זכותך. ברור שזכותך. אבל אחרי זה אל תבכה עם מה שקיבלת. 

את האמת, ההצבעה של חילוני למפלגה של בן גביר וסמוטריץ  משולה לכך שבשביל להוציא לשמאל 2 עיניים אני אצביע הכי ימינה ואוציא לעצמי עין. אז מה אם לא תהיה לי עין אחת. לשמאלנים  לא יהיו 2 עיניים.

ובסוף בוכים שקיבלו ממשלת דתי מלא מלא מלא.

למען האמת יש ממש מחסור בישראל של מפלגה ימנית חילונית ליברלית. צריך סוג של ליברמן אבל לא מושחת ומעפן.

פורסם

אין מחסור של מפלגה ימנית ליברלית.

יש מפלגות כאלה, אבל כול אחת מגיעה עם כוכבית ליד השם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, MostlyWicked כתב:

למען האמת יש ממש מחסור בישראל של מפלגה ימנית חילונית ליברלית.

למה אתה קורה "ימנית חילונית ליברלית"?

פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

הייתי אומר שינוי של טומי לפיד הכי התקרבה לזה ב-30 השנים האחרונות. היא גם זכתה ב-15 מנדטים אז...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

חילונית מבחינה חברתית (תחב"צ בשבת, גיוס חרדים, השקעה בחינוך ממלכתי, הגנה על זכויות להט"ב וכו') אבל ימנית מבחינה בטחונית על כל המשתמע.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם

בהמשך לדיון על אלימות של חיילים ושוטרים.

תזכרו שברגע שמשחררים את רסן האלימות, הגבולות הולכים ומתרחבים.

בהתחלה זה בסדר כי מרביצים לערבים. אח״כ זה בסדר כי אלו סמולנים אנרכיסטים שבאו לשטחים בשביל לעצבן ולעשות פרובוקציות.

אח״כ אלו סמולנים אנרכיסטים שמפגינים נגד ראש ממשלה מכהן.

ואז החרדים חוטפים מכות. ומחר גם אתם תחטפו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, garicho כתב:

הייתי אומר שינוי של טומי לפיד הכי התקרבה לזה ב-30 השנים האחרונות. היא גם זכתה ב-15 מנדטים אז...

בחרתי בו מהרגע הראשון. גם כתב מדריך טיולים מעולה לאירופה 🙂

לפני 3 דקות, MostlyWicked כתב:

ימנית מבחינה בטחונית על כל המשתמע.

זה עיוות של הגדרות בארץ. המונחים ימין ושמאל בפוליטיקה משמעותם השקפות חברתיות/כלכליות, אבל בטח לא ביטחוניות. כל השטחים נכבשו ב-67 כאשר בשלטון היו סוציאליסטים. ובגין החזיר את כל הסיני עד הסנטימטר האחרון. אחריו מייסד של ליקוד שרון יחד עם מנהיג מאגף ימני של ליקוד אולמרט החזירו את עזה.  

פורסם
לפני 34 דקות, MostlyWicked כתב:

חילונית מבחינה חברתית (תחב"צ בשבת, גיוס חרדים, השקעה בחינוך ממלכתי, הגנה על זכויות להט"ב וכו') אבל ימנית מבחינה בטחונית על כל המשתמע.

מה לא ליכוד(*) בתיאור הזה? שהם מתקפלים לחרדים?

הפרט נמק והסבר שלי הוא שאתה אומר ליברמן*

* הוא מושחת.

ליכוד*

* ביבי מתקפל מול החרדים תמיד

גנץ *

לא יודע מה הכוכבית פה, אני לא אוהב אותו.

אותו דבר לפיד.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

זה עיוות של הגדרות בארץ. המונחים ימין ושמאל בפוליטיקה משמעותם השקפות חברתיות/כלכליות, אבל בטח לא ביטחוניות. כל השטחים נכבשו ב-67 כאשר בשלטון היו סוציאליסטים. ובגין החזיר את כל הסיני עד הסנטימטר האחרון. אחריו מייסד של ליקוד שרון יחד עם מנהיג מאגף ימני של ליקוד אולמרט החזירו את עזה.  

לא איכפת לי אם זה עיוות או לא עיוות, בארץ מקובל לדבר על ביטחון במונחים של ימין ושמאל וכולם יודעים בדיוק מה הכוונה. אל תהיה טרחן.

לפני 2 דקות, David32 כתב:

מה לא ליכוד(*) בתיאור הזה? שהם מתקפלים לחרדים?

הם לא רק מתקפלים לחרדים, הם יוצרים בריתות אקסקלוסיבית עם חרדים וחרד"לים בלבד (אלא אם ממש אין ברירה כמו עם לפיד ב-2013 או גנץ ב-2020, ואז מפרקים כמה שיותר מהר ברגע שיש הזדמנות), ולא מקדמים כמעט שום אג'נדה חברתית חילונית, להיפך.

הפרט נמק והסבר שלי הוא שאתה אומר ליברמן*

* הוא מושחת.

ליכוד*

* ביבי מתקפל מול החרדים תמיד

צודק, אלו שתי מפלגות, כמובן עם כוכביות גדולות.

גנץ *

לא יודע מה הכוכבית פה, אני לא אוהב אותו.

אותו דבר לפיד.

הם לא באמת ימנים. מרכז וגם זה גלש מזמן כבר למרכז-שמאל, עם חלק מהרשימה אנשי שמאל מובהקים.

פורסם

אם לא היה ביבי, אולי כול מיני חילונים היו מוכנים לשבת עם הליכוד, ואז הם לא היו צריכים לתת לחרדים לשים אותך בתוכנית סחיטה במהירות גבוהה.

ואולי לא.

- By lifting money bags

פורסם

יובל, לפי הפרסומים בן גביר פועל לבטל את החוק שאוסר על התמודדות לכנסת לגזענים ומי שפעול כדי שישראל לא תהיה יהודית ודמוקרטית, כדי שעוד חברים יותר ימניים יוכלו להתמודד.

אתה מתרגש? אחרי שתגלה שבן גביר מאכזב אותך אולי תוכל להצביע למרזל או גופשטיין. זה בטוח יהיה ימין.

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 39 דקות, MostlyWicked כתב:

לא איכפת לי אם זה עיוות או לא עיוות, בארץ מקובל לדבר על ביטחון במונחים של ימין ושמאל וכולם יודעים בדיוק מה הכוונה. אל תהיה טרחן.

הכל שטויות, אם יש עם מי לדבר מדברים כולם. אם לא, אז לא. הבאתי דוגמאות. לא ראיתי שום הבדל במדיניות בטחון לא משנה מי היה בשלטון. כל ההבדלים מי נהנה מקופה ציבורית.

לפני כשעה, פינדר כתב:

בהתחלה זה בסדר כי מרביצים לערבים. אח״כ זה בסדר כי אלו סמולנים אנרכיסטים שבאו לשטחים בשביל לעצבן ולעשות פרובוקציות.

אח״כ אלו סמולנים אנרכיסטים שמפגינים נגד ראש ממשלה מכהן.

ואז החרדים חוטפים מכות. ומחר גם אתם תחטפו.

האוריגינל:

"תחילה הם באו ולקחו את הקומוניסטים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי קומוניסט ;

ואז הם באו ולקחו את הסוציאליסטים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי סוציאליסט;

ואז הם באו ולקחו את חברי האיגוד המקצועי- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי חבר האיגוד המקצועי;

ואז הם באו ולקחו את היהודים- ולא השמעתי את קולי, מפני שלא הייתי יהודי;

ואז הם באו ולקחו אותי- וכבר לא נותר אדם, לדבר בעדי."

לא השמעתי את קולי/ מרטין נימלר

• תוכן חדש...