Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי שזה היה רק הוא ורק בנושא הזה.

אני בטוח שעל כל אחד בכנסת אפשר למצוא משהו אבל......באמת איבדו שם את הבושה.

דברים שלא היו נהוגים נדרסים ברגל גסה, וזה באמת לא קשור לימין או שמאל כי גם הממשלה הקודמת חטאה בזה.

הכנסת נהיה מקום מושחת וביום שהם גם שמים פס על החוקים ומחוקקים חוקים שמשרתים אדם ספציפי אז אני חושב שאיבדנו את זה לגמרי.

גם נושא השכר מעוות ומנותק לחלוטין ממה שקורה.

איך יכול להיות שבתקופה כזאת שהאינפלציה עולה והשכר במשק קפוא, הח"כים, השרים, השופטים, ראש הממשלה , הנשיא ועוד מעלים לעצמם  15 אחוז בשכר.

איפה נשמע דבר כזה? איזה ניתוק מהמציאות ומהעם.

אז לא, טוב טוב הגמד ממש לא מפתיע אותי כי יש הרבה כאלה, לפחות היה שותק ולא משמיע את השטות ההיא ומראה שהוא עוד יותר מנותק ומורם מעם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

איך יכול להיות שבתקופה כזאת שהאינפלציה עולה והשכר במשק קפוא, הח"כים, השרים, השופטים, ראש הממשלה , הנשיא ועוד מעלים לעצמם  15 אחוז בשכר.

זה כי האינפלציה עולה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, asix כתב:

יך יכול להיות שבתקופה כזאת שהאינפלציה עולה והשכר במשק קפוא, הח"כים, השרים, השופטים, ראש הממשלה , הנשיא ועוד מעלים לעצמם  15 אחוז

השכר שלהם צמוד לשכר הממוצע במשק. הוא היה מוקפא כמה שנים ועשיו ההקפאה נגמרה. זה מה שעלה בתקופה הזו השכר הממוצע 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כי לא שמעו עדיין 500 עדים שנותרו. אז הכל קורס. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא כנראה קרא את זה בעיתון או משהו

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

איך דוד ביטן הוא הקול ההגיוני בליכוד? איך.

רציתי להגיב על זה עם אייקון של מצחיק אבל אני יותר חושב שזה עצוב.

דוד ביטן הקול השפוי בממשלה המיועדת🤦‍♂️.

פורסם

ביטן אולי מושחת ואולי לפעמים גם בהמה אבל כשאתה מנטרל את הקליפה ומקשיב לתוכן הוא אדם חכם, מציאותי ועם קוים אדומים.

• מצחיק 1

פורסם

ביבי זה כמו שי שיפינג, בחרו בו כי האמינו בו שהוא יצליח להחיות את המדינה ולעשות את הצעדים הנכונים, איכשהוא הכל התפקשש להם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

https://www.mako.co.il/news-politics/2022_q4/Article-8a990f150354581026.htm

איך דוד ביטן הוא הקול ההגיוני בליכוד? איך.

עכשיו רק חסר שמיקי זוהר יגיד משהו חכם

אבל זה ההבדל, דוד ביטן לא טיפש ולא אגומניאק כמו מיקי זוהר. הוא פשוט קצת בוטה ומחזיק בדעות שאני אישית לא מסכים איתן, אבל מעבר לזה- מדובר באדם לא טיפש כלל ואפילו עם הגינות מסוימת. אני יודע שבכנסת מדובר על אדם שחביב על רוב הח"כים, לא משנה אם אופוזיציה או קואליציה.

לפני שנים בודדות חשבנו שביטן קיצוני. הליכוד עצמו וכל הסובבים הקצינו כל כך שביטן הפך לקול השפוי, למרות שהוא לא שינה את הניגון שלו בכלל.

זו מציאות עצובה ודי מפחידה.

קראתי את הכתבה, לפחות הוא לא משקר ואומר די בפה מלא:

הכתב שואל "מה עם כל מה שהבטיחו לחרדים, זה ממש מרחיק לכת"

ביטן עונה- "כנראה שהרבה מההבטחות לא יקודמו, כבר היינו שם", קרי, "כנראה שנתניהו שיקר להם, הוא כבר עשה את זה מספיק פעמים בעבר"

הכתב שואל "נתניהו יכניס את גנץ אחרי שנה?"

ביטן עונה- "אלו באופוזיציה לא אחראיים- הם לא מוכנים לשבת עם נתניהו בגלל שהוא תחת אישום ושיקר פחות או יותר לכל העולם שניה וחצי אחרי שחתמו איתו, המוזרים האלו"

לצחוק? לדפוק את הראש בקיר? איך אני אמור להגיב?

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

ביטן אולי מושחת ואולי לפעמים גם בהמה אבל כשאתה מנטרל את הקליפה ומקשיב לתוכן הוא אדם חכם, מציאותי ועם קוים אדומים.

אגלה לך סוד קטן - אף אחד שם לא טיפש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 18 דקות, Pika007 כתב:

הכתב שואל "נתניהו יכניס את גנץ אחרי שנה?"

ביטן עונה- "אלו באופוזיציה לא אחראיים- הם לא מוכנים לשבת עם נתניהו בגלל שהוא תחת אישום ושיקר פחות או יותר לכל העולם שניה וחצי אחרי שחתמו איתו, המוזרים האלו"

לצחוק? לדפוק את הראש בקיר? איך אני אמור להגיב?

אתה אמור להבין שזאת אימרה צינית של בן אדם שמרגיש שלמרות נאמנות אין קץ הוא נדפק על ידי ביבי באותו האופן כמו שנדפקו כל היתר, אז הוא פותח עליו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 18 דקות, vadim6385 כתב:

אגלה לך סוד קטן - אף אחד שם לא טיפש.

פה אנחנו חלוקים. לא חסרים בכנסת טיפשים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...