Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

גם גברים, תמיד אתן עדיפות למשרת במילואים למרות שאני נפגע מזה.

הן מייצרות את משרתי המילואים של העתיד.

תסתכל על זה כהשקעה לטווח ארוך :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

דווקא היצרניות הגדולות ביותר בתחום לא מייצרות את הדגם שהולך לצבא.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 48 דקות, Night Driver כתב:

לאפשר לך להתפרנס זה לא שירות?

לא, שירות זה אני מביא לך כסף אתה מביא לי מוצר/תוכן. 

לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

אם מחר מישהו היה מגיע אליי ורוצה פסל של כהנא (לא תחום העיסוק שלי אבל לצורך הדיון) אני נותן לו הצעה בגובה של בערך פי 5 ממה שהייתי נותן לפסל דומה של מישהו אחר ותורם 80% לעמותה או גוף שנלחם במה שכהנא מייצג כי את הפסל הוא יעשה בכל מקרה אז לפחות שנעביר מהכסף שלו לגופים שנלחמים בו.

גם אני, אבל פה נכנס העניין של אמונה, אין לך את זה אז אתה לא מצליח להבין את נקודת מבטם.

לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל זכותך להיות מניאק. ושנית, המסעדה ש/לא שומרת כשרות לא מפלה אותך. אתה יכול להיכנס לשם ולאכול מה שתרצה גם עם כיפה וציצית. הבחירה להיכנס או לא להיכנס היא רק שלך.

שוב, חוסר הבנה של מה זה אמונה. אם אני מאמין ושומר כשרות אני לא יכול להכנס למסעדה כשרה, לכן אתה מפלה אותי.

לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

ולמה שיהיה אכפת לי שהוא גר 120 קילומטר ממני?

אני משלם X כי זה מה שהמשרה שווה לי. אם הוא גר קרוב אני אציע לו X-140 ש"ח עלות חופשי חודשי לסביבה הקרובה ואם רחוק אז את אותו X רק פחות 500 שקל שהוא יקבל כנסיעות. השאר זו כבר החלטה שלו.

ואם הוא מנתח מוח שצריך להיות בכוננות? או מאבטח? כבאי?

לא כל העבודות מתנהלות ב-8 עד 5, והאיסור הזה קיים באופן גורף. יכול להיות שעלייך הוא לא משפיע, על בעלי עסקים אחרים כן.

לפני 58 דקות, Night Driver כתב:

אז הבעיה שלך היא עם השמאל כי גם עכשיו יושבים תומכי טרור (בהבדל אחד קטן. תומכי הטרור האלה הורשעו בבתי משפט).

ופה אתה מגיע לחוק של הגזענות ובחירה לכנסת - הפעלה עם עדיפות מוחלטת כלפי אנשי ימין, בזמן שאנשי בל"ד (שחלקם היו על המרמרה ותקפו לוחמי שייטת כן?), תע"ל וחד"ש רצים לכנסת ואל החסינות הדיפלומטית בכיף שלהם.

שתקתם כשהם נכנסו - עכשיו כולם יתחילו לבכות על מיכאל בן ארי.

לפני 48 דקות, Night Driver כתב:

אלה הדברים שבגללם אמנע מלהעסיק שוב נשי בגיל פריון.

אם זה ככה אתה גבר לבן שובניסט מיזוגן שונא נשים פאשיסט.

פתאום לא כיף להיות בצד השני אהה?

לפני 27 דקות, DubelBoom כתב:

עד מתי שמרנים ימשיכו להעלות את ההשוואות המטומטמות האלה?

להציג אנשים כקופים / כל העלבה אחרת זה לא חוקי, לא תקין ולא צריך לקרות. לא פסל של הומואים כקופים, לא חרדים כפינגווינים, ולא ערבים כפרות או אלוהים יודע מה.

לסרב להדפיס כרזות של עמותת להט"ב, ולסרב לתת לזוגות להט"ב/ערבים/חרדים/וואטאבר לישון במלון שלך / לאכול במסעדה שלך וכו' וכו' זה שונה ב180 מעלות.

זאת השוואה מביכה ואומללה, שממחישה בדיוק למה צריך את החוק הזה ולמה זה נורא ואיום שהולכים לשנות אותו.

בינתיים יש את 2 הדוגמאות (הומואים כקופים, חרדים כפנגווינים/עלוקות/מוצצי דם), אבל רק אחד מהם סופג גינויים בתקשורת וברחבי הפורום.

השני מוגדר כ"ליברליות וחופש הביטוי". 
יש כמה אנשים שאפילו השתמשו בזה בשביל לברוח ממסעדה בלי לשלם..

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

לא, שירות זה אני מביא לך כסף אתה מביא לי מוצר/תוכן. 

אז אני הלקוח פה ומותר לי להחליט ממי אני קונה שירות.

גם אני, אבל פה נכנס העניין של אמונה, אין לך את זה אז אתה לא מצליח להבין את נקודת מבטם.

זה שאני חילוני גמור לא אומר שאין לי את האמונות שלי. אני מאמין שאסור לעודד גזענות, אני מאמין שצריך לעזור לחלש ואני מאמין בעוד לא מעט דברים שלא קשורים לאלוהים אבל אני גם מבין שיש סיטואציות שאני אהיה חייב להתקפל אז בהן אני מנסה לתקן את הנזק בדרכים יצירתיות (בדומה לפסקי הלכה כמו גוי של שבת וכו')

שוב, חוסר הבנה של מה זה אמונה. אם אני מאמין ושומר כשרות אני לא יכול להכנס למסעדה כשרה, לכן אתה מפלה אותי.

אני לא מפלה אותך אלא מוכר שירות שאתה לא רוצה לקנות.

ואם הוא מנתח מוח שצריך להיות בכוננות? או מאבטח? כבאי?

לא כל העבודות מתנהלות ב-8 עד 5, והאיסור הזה קיים באופן גורף. יכול להיות שעלייך הוא לא משפיע, על בעלי עסקים אחרים כן.

יש דרישות לכל תפקיד. אם בימי הכוננות הוא יבחר לישון באוטו זו זכותו ובעיה שלו.

ופה אתה מגיע לחוק של הגזענות ובחירה לכנסת - הפעלה עם עדיפות מוחלטת כלפי אנשי ימין, בזמן שאנשי בל"ד (שחלקם היו על המרמרה ותקפו לוחמי שייטת כן?), תע"ל וחד"ש רצים לכנסת ואל החסינות הדיפלומטית בכיף שלהם.

שתקתם כשהם נכנסו - עכשיו כולם יתחילו לבכות על מיכאל בן ארי.

מי זה שתקתם?

אני מעולם לא תמכתי בישיבתם בכנסת.

אם זה ככה אתה גבר לבן שובניסט מיזוגן שונא נשים פאשיסט.

פתאום לא כיף להיות בצד השני אהה?

אני נמצא בצד הזה בראש מורם ואין לי בעיה עם שום כינוי. אני מה שאני לטוב ולרע ועל הדברים שאני מאמין בהם לא אכפת לי לחטוף.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אז אני הלקוח פה ומותר לי להחליט ממי אני קונה שירות.

אז שבית דפוס יחליט שהוא לא מוכן להדפיס כרזות ללהט"ב ובוא נחרים אותו.

לא צריך ללכת לבית משפט על כל דבר.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

יש דרישות לכל תפקיד. אם בימי הכוננות הוא יבחר לישון באוטו זו זכותו ובעיה שלו.

זאת כבר סתם הקטנת ראש.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מי זה שתקתם?

אני מעולם לא תמכתי בישיבתם בכנסת.

תקשורת/אנשי שמאל/ מפלגות שמאל שאמורות להיות ציוניות.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אז שבית דפוס יחליט שהוא לא מוכן להדפיס כרזות ללהט"ב ובוא נחרים אותו.

אין לי שום בעיה עם זה בתנאי שלך לא תהיה בעיה עם עסק שלא מוכן לשרת חובשי כיפות/מתנחלים/ג'ינג'ים או כל קבוצה אחרת.

זאת כבר סתם הקטנת ראש.

זו ממש לא הקטנת ראש.

תפקידי בראיון להעלות את השאלות והקשיים, לשאול איך הוא מסתדר איתם ולשמוע את הפיתרון שלו. אם הפיתרון שלו עונה לצרכים שלי אז הצרכים והנוחות שלו הם לא ענייני.

תקשורת/אנשי שמאל/ מפלגות שמאל שאמורות להיות ציוניות.

יש מספיק אנשי תקשורת ומפלגות אחרות שצעקו את הדברים. אני כאיש שמאל בהשקפותי וכאזרח במדינה אומר את הדברים בשם עצמי לפי תפיסותיי ולא לפי אף מחנה.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

שלא יצילו אותו, שיצילו אותך.

לא מעניין אותי לרגע מי יושב על הכיסא, כל עוד זה לא ממשלה שמורכבת מתומכי טרור/אנשי שמאל קיצוני.

מנכ"ל מד"א: "גם אם מחבל היה שוחט את הבת שלי, הייתי מטפל בו" | חדשות מעריב (maariv.co.il)

איך ציטוט של אדם אחד אומר לך מה יעשו כל השאר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

@יובל .מ. לא הקטנת ראש. יש תפקידים שבהם זמן תגובה הוא חלק מדרישות התפקיד, בדיוק כמו תעודה מקצועית וניסיון. רופא או אחות או טכנאי רנטגן חייב להתייצב בבית החולים תוך 20 דקות מקריאה (אם לא עודכן). אנשים ישנים בבית החולים או בסביבתו כדי לקיים את התנאי.

עד כמה שאני יודע המפלגות הערביות אינן ציוניות. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

אני נמצא בצד הזה בראש מורם ואין לי בעיה עם שום כינוי. אני מה שאני לטוב ולרע ועל הדברים שאני מאמין בהם לא אכפת לי לחטוף.

בסוף זה יפגוש אותך.

נניח אם יש לך בת(לא אישי,לא מודע למצבך המשפחתי) שתבוא מתוסכלת בגיל 26 שהיא מקבלת תשובות שליליות בראיונות וזה לא כי היא טיפשה אלא כי ^^

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם

יש לי שתי בנות כשהגדולה משתחררת עוד 4 חודשים מהצבא.

ברור לי שזה יפגוש אותן ובגלל זה אמרתי לה (ומתכוון לסייע לה כמה שאוכל) שתדאג לבסס את עצמה מקצועית בכל תחום שתבחר בנישה ייחודית כדי שיהיה לה משהו שיהיה שווה לסבול ממנה בשבילו.

זו המציאות ואני עוד מתון בנושא (מתוך 20 איש 5 שנים כש 4 מהן בתקופת ההתרבות. שתיים בהריון עכשיו ואת כולן קלטתי בידיעה שזה עלול לקרות).

• אהבתי 1

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים יש את 2 הדוגמאות (הומואים כקופים, חרדים כפנגווינים/עלוקות/מוצצי דם), אבל רק אחד מהם סופג גינויים בתקשורת וברחבי הפורום.

השני מוגדר כ"ליברליות וחופש הביטוי". 
יש כמה אנשים שאפילו השתמשו בזה בשביל לברוח ממסעדה בלי לשלם..

אני יודע שזו הפעם המאה שאני שואל, אבל אני לא מצליח להבין את האובססיה לסימטריה. לא ראיתי מישהו קורא לחרדים ״מוצצי דם״. ואתה חושב שהבעיה הקטנה הזו שהם חיים על חשבונך, ברמה כזו שראש הממשלה הנבחר היקר והאהוב שלכם מתייחס אליהם כסכנה דמוגרפית, תפתר מעצמה?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

אני יודע שזו הפעם המאה שאני שואל, אבל אני לא מצליח להבין את האובססיה לסימטריה. לא ראיתי מישהו קורא לחרדים ״מוצצי דם״. ואתה חושב שהבעיה הקטנה הזו שהם חיים על חשבונך, ברמה כזו שראש הממשלה הנבחר היקר והאהוב שלכם מתייחס אליהם כסכנה דמוגרפית, תפתר מעצמה?

יש אובססיה לסימטריה מאז שהתרחשו מאות פיגועים כלפי יהודים אבל אחרי אירוע אחד כלפי ערבים התחילו עם "בני עמי בחרו בטרור". 

אין עם בעולם שסבל מטרור בארצו כמו היהודים וקיבל את זה בצורה כל כך רגועה.
(דרך אגב, את הרוצחים שלנו אנחנו שמים בכלא..).

פורסם

@יובל .מ. מבני עמי אני מצפה להתנהג כבני אנוש. מהאויבים שלי אני לא מצפה לכלום ובגלל זה הם לא חברים שלי ולא בני עמי אלא אויבים שלי.

אני לא מחנך את הילדים של השכן אלא את הילדים שלי וכשהילד שלי פועל בניגוד למה שאני חינכתי אותו אז לא מעניין אותי מה עשה הבן של השכן.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

אני לא מחנך את הילדים של השכן אלא את הילדים שלי

זו גישה לגיטימית ואת תוצאותיה אנחנו רואים כיום במדינה. האם הן טובות? שכל אחד ישפוט. 

אבל אם אתה לא מחנך אנשים סביבך אתה משלם על זה מחיר חברתי, שהוא הטרור שאנו סובלים ממנו בעשורים האחרונים. מה שאני כותב עכשיו זה סתם לצורך פתיחה של דיון מסקרן, לא משהו ספציפי אליך. 

מבחינה אבולציונית, לאקט מחנך של השכן היו השלכות מאוד חיובית (או שליליות), אבל זה מה שזה. או שהפרט הבעייתי יתיישר וישתלב בכוח, או שבמקודם או במאוחר יבעטו אותו (רצח, נידוי וכו'). ואז החברה תחזור להיות הומוגנית מבחינה חברתית, תפיסתית. 

אולם, המוח שלנו רץ הרבה קדימה והגיעה הקדמה והנאורות. אז בשם הנאורות שהביאה מיליארד דברים טובים לעולם היא גם הביאה רעיונות פחות מוצלחים בעיניי. למשל, שמכבדים את כל הדעות. אז מי שחושב שזה בסדר להרוג על בסיס כבוד המשפחה ושלאישה אסור לנהוג אני לא מסכים איתו אבל מכבד את דעתו. המרחק מלכבד ללגיטימציה לצערי קצר מאוד. לפנינו התוצאה. 

תיאורטית מאוד, מבחינה אבולציונית, כשהיית חי בחברה שכולם מאמינים באיקס והיה מגיע מישהו שמנסה לעשות Y (לרצוח, לגנוב, לכפות משהו), אתה וכל השבט שלך הייתם הורגים אותו או מנדים אותו לחיי בדידות. הוא היה מתיישר או שהוא היה עוזב וכולכם הייתם יותר מאושרים. כיום אין אפשרות לעשות את זה כי ככה התפתחה החברה וזהו, זה מה יש ובהצלחה לכולם. 

זו אגב גם הסיבה, שבגינה ברוב העולם המערבי התפתחה חברה המקדשת בעיקר אינדיבידואליזם ו-"שבטיות" לרוב נתפסת כ"ברברית" או לא מוסרית. הרוב הומחלט של האנשים מחפשים קידום והגשמה עצמית קודם כל ואחר כך רואים בעצמם חלק ממערכת, לטוב ולרע. יש יתרונות לכל דבר, אבל את של השבטיות וההומוגניות איבדנו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש גורם מחנך למקרי קצה שנקרא מערכת המשפט,

הוא מפקד בצורה אימפוטנטית לחלוטין מבחינת ענישה ועל זה כולנו משלמים את המחיר.

אם על אלימות "ספונטנית" כמו זו בכביש היו מקבלים עשור בכלא בתנאים פח,זה היה יושב לאנשים בראש והם היו חושבים 60000 פעם אם בכלל לצאת מהרכב.

אבל כשהנוהל פה הוא "אני אמרח את הפרצוף שלו על המדרכה ואקבל חודשיים עבודות שירות" התוצאה לפנינו.

• תוכן חדש...