Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 23.12.2022 בשעה 11:10, Pika007 כתב:

כל פעם אחרי סבב דיון שכזה אתה נעלם לעמוד או 2, ואז חוזר על הטענות שלך מלפני 3 עמודים. אני באמת שתוהה למה.

כשמשהו מתחיל להיות מעגלי אני מוותר כי זה לא באמת יעזור לי, בטח כשאני בבית ולא מגיב על חשבונו של המעסיק.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

הרי זה ברור שאף רופא לא יימנע טיפול מחילוני/הומו/ערבי, סתם כותרת מטומטמת כדי להגיד הנה אנחנו באים לעשות בלאגן.

למה אתה חושב שזה ברור? 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 23.12.2022 בשעה 10:39, asix כתב:

למה שיצילו אותו?

שלא יצילו אותו, שיצילו אותך.

לא מעניין אותי לרגע מי יושב על הכיסא, כל עוד זה לא ממשלה שמורכבת מתומכי טרור/אנשי שמאל קיצוני.

Just now, יבגניפ כתב:

למה אתה חושב שזה ברור? 

מנכ"ל מד"א: "גם אם מחבל היה שוחט את הבת שלי, הייתי מטפל בו" | חדשות מעריב (maariv.co.il)

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אף אחד לא דיבר על העסקה, דיברו על נתינת שירות.

לאפשר לך להתפרנס זה לא שירות?

בוא נגיד אני מגיע אליך למפעל ומבקש להזמין פסל מתכת שמציג הומואים כקופים.

זה נוגד את מה שאתה מאמין בו, אז אתה מסרב. מה קורה? אני תובע אותך ועוקץ לך את החיים, לדוגמא:

בית דפוס בב''ש חויב ב-50 אלף ש''ח, כי סירב לתת שירות ללהט''בים Branza

קודם כל בית הדפוס הזה אידיוט.

אם מחר מישהו היה מגיע אליי ורוצה פסל של כהנא (לא תחום העיסוק שלי אבל לצורך הדיון) אני נותן לו הצעה בגובה של בערך פי 5 ממה שהייתי נותן לפסל דומה של מישהו אחר ותורם 80% לעמותה או גוף שנלחם במה שכהנא מייצג כי את הפסל הוא יעשה בכל מקרה אז לפחות שנעביר מהכסף שלו לגופים שנלחמים בו.

אז יש 2 אפשרויות:

1. אני מניאק שמחפש לעקוץ אנשים (כמו אלה שנכנסים לאתרים ומחפשים איזה שורה לא מונגשת לעיוורים או משהו).

2. אני מניאק שנהנה ללכת לאנשים ולגרום להם לפגיעה באמונה (ואז אפשר גם להגיד שכל מסעדה שלא כשרה פוגעת ומפלה שומרי כשרות למשל).

קודם כל זכותך להיות מניאק. ושנית, המסעדה ש/לא שומרת כשרות לא מפלה אותך. אתה יכול להיכנס לשם ולאכול מה שתרצה גם עם כיפה וציצית. הבחירה להיכנס או לא להיכנס היא רק שלך.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אמת. אם מועמד גר רחוק מדי, אסור לחברה להגיד לו שזה לא מתאים כי הוא גר 120 קילומטר ממקום העבודה, אלא ש"הוא לא מתאים מקצועית". טמטום.

ולמה שיהיה אכפת לי שהוא גר 120 קילומטר ממני?

אני משלם X כי זה מה שהמשרה שווה לי. אם הוא גר קרוב אני אציע לו X-140 ש"ח עלות חופשי חודשי לסביבה הקרובה ואם רחוק אז את אותו X רק פחות 500 שקל שהוא יקבל כנסיעות. השאר זו כבר החלטה שלו.

שלא יצילו אותו, שיצילו אותך.

לא מעניין אותי לרגע מי יושב על הכיסא, כל עוד זה לא ממשלה שמורכבת מתומכי טרור/אנשי שמאל קיצוני.

אז הבעיה שלך היא עם השמאל כי גם עכשיו יושבים תומכי טרור (בהבדל אחד קטן. תומכי הטרור האלה הורשעו בבתי משפט).

אז מנכ"ל מדא יטפל אבל מי אמר לך שמשה מבית חולים העמק גם יטפל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אני נותן לו הצעה בגובה של בערך פי 5

נו בבקשה, אז אותו דבר על אישה בהיריון/סתם אישה שלא בא לי להעסיק כי רבע עד שליש מהזמן שלה היא תהיה בחופשת לידה/בהיריון (ואז אסור לך לגעת בה)
חסר אפשרויות דחיה בלי לעבור על החוק? לפחות שיגידו לה את זה בפנים, שנדע שXXX לא רוצה להעסיק נשים כי XX (גם זה לדעתי לגיטימי אבל זה בגלל החוקים המטומטמים כאן)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 1 דקה, Mech Morphix כתב:

נו בבקשה, אז אותו דבר על אישה בהיריון/סתם אישה שלא בא לי להעסיק כי רבע עד שליש מהזמן שלה היא תהיה בחופשת לידה/בהיריון (ואז אסור לך לגעת בה)
חסר אפשרויות דחיה בלי לעבור על החוק? לפחות שיגידו לה את זה בפנים, שנדע שXXX לא רוצה להעסיק נשים כי XX (גם זה לדעתי לגיטימי אבל זה בגלל החוקים המטומטמים כאן)

יש לי שתי פקידות ושתיהן בהריון.

אין לי שום בעיה עם האי יכולת לפטר (שזה ממש לא מדוייק. אפשר לפטר רק צריך אישור של משרד העבודה שתקבל בלי בעיה אם תוכיח שזה לא בגלל ההריון) ואפילו לא עם חופדשת הלידה. הבעיה היא שבזמן ההיריון מותר לה להעדר בתשלום (על חשבוני. לא על חשבון ב"ל חו"ח) לבדיקות הריון, אחרי שהיא חוזרת חצי שנה אני אשלם לה שעת הנקה (שעה שהיא לא נמצאת בעבודה כל יום בתשלום עיל מנת להניק כשבפועל זו שעה שלה שבה מתר לה לעשות מה שהיא רוצה) והיא זו שתודיע לי אם היא חוזרת לעבודה ומתי לפי מה שנוח לה ללא שום צורך בתיאום. אלה הדברים שבגללם אמנע מלהעסיק שוב נשי בגיל פריון.

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שלשמאל יש מטומטמים, גם לימין יש.

הרי זה ברור שאף רופא לא יימנע טיפול מחילוני/הומו/ערבי, סתם כותרת מטומטמת כדי להגיד הנה אנחנו באים לעשות בלאגן.

להזכיר לך את סמוטריץ׳ ואשתו שכבר לפני כמה שנים אמרו שצריך הפרדה בין יולדות יהודיות ללא יהודיות?

זה הכל על אותו הרצף..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יצא לך לקבל את האישור הזה? הבנתי שזה לא רק מהמשרד אלא מהשר, ועד שמקבלים כבר הביאה 3 ילדים.
אצלי יש בחורה דתיה צעירה מגיל 22 עד גיל 31 הריונות ולידות אחד אחרי השני, ועם כל ילד מספר הפעמים שצריך לצאת באמצע היום גדל, סיפור מהתחת.

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

. אלה הדברים שבגללם אמנע מלהעסיק שוב נשי בגיל פריון

מסכים

פורסם
Just now, Mech Morphix כתב:

צא לך לקבל את האישור הזה? הבנתי שזה לא רק מהמשרד אלא מהשר, ועד שמקבלים כבר הביאה 3 ילדים.

לא ניסיתי אף פעם אבל מכיר קולגות שביקשו וקיבלו תוך פחות מחודש.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אלה הדברים שבגללם אמנע מלהעסיק שוב נשי בגיל פריון.

ננסח את השאלה המתבקשת,

בהנחה ואתה מסכים שבדיקות,הנקה וחופשת לידה אלה לא הטבות אלא כורח המציאות,

איך ומה היית משפר כדי שתרצה להעסיק נשים בגיל הפריון?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אפשר גם לענות? כלום ושום דבר. אם יש מישהי שאי אפשר לוותר עליה אוכל את זה, ואם לא, מעסיק גבר

פורסם
לפני 9 דקות, Potato כתב:

ננסח את השאלה המתבקשת,

בהנחה ואתה מסכים שבדיקות,הנקה וחופשת לידה אלה לא הטבות אלא כורח המציאות,

איך ומה היית משפר כדי שתרצה להעסיק נשים בגיל הפריון?

שביטוח לאומי ישלם את הזמן הזה ואם באמת רוצים לעודד העסקת נשים בגיל הפיריון שגם יתנו הטבות למעסיקים.

למה אני צריך גם להיפגע מהיעדרויות של עובדת וגם לשלם את הזמן הזה מכיסי?

מדובר על 40 שעות בתשלום לבדיקות (שבוע עבודה מלא מתוך 7.5 חודשים) ועוד 80 שעות אחרי שחזרה לעבודה. אלה עלויות לא מתוכננות שמפילים על מעסיק בנוסף לנזק מההיעדרות.

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

בוא נגיד אני מגיע אליך למפעל ומבקש להזמין פסל מתכת שמציג הומואים כקופים.

עד מתי שמרנים ימשיכו להעלות את ההשוואות המטומטמות האלה?

להציג אנשים כקופים / כל העלבה אחרת זה לא חוקי, לא תקין ולא צריך לקרות. לא פסל של הומואים כקופים, לא חרדים כפינגווינים, ולא ערבים כפרות או אלוהים יודע מה.

לסרב להדפיס כרזות של עמותת להט"ב, ולסרב לתת לזוגות להט"ב/ערבים/חרדים/וואטאבר לישון במלון שלך / לאכול במסעדה שלך וכו' וכו' זה שונה ב180 מעלות.

זאת השוואה מביכה ואומללה, שממחישה בדיוק למה צריך את החוק הזה ולמה זה נורא ואיום שהולכים לשנות אותו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, Mech Morphix כתב:

אפשר גם לענות? כלום ושום דבר. אם יש מישהי שאי אפשר לוותר עליה אוכל את זה, ואם לא, מעסיק גבר

מוכן לבלוע את זה אבל בגבול.

גם גברים, תמיד אתן עדיפות למשרת במילואים למרות שאני נפגע מזה.

פורסם
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

אמת. אם מועמד גר רחוק מדי, אסור לחברה להגיד לו שזה לא מתאים כי הוא גר 120 קילומטר ממקום העבודה, אלא ש"הוא לא מתאים מקצועית". טמטום

למה זה לא מתאים?

כל עוד הוא יגיע לעבודה בזמן, מצידי שיקום כל יום ב2 בלילה ויסע מאילת. אפשר אפילו ללכת לקראתו ולהציע לו ליסינג עם מכסת קילומטראז׳ גבוהה.

כמובן שעם עבודה מרחוק זה בכלל לא רלוונטי איפה הוא גר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...