Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

@Night Driver כמות הנרצחים בתקופת הממשלה האחרונה הייתה מטורפת.

אני חייב לשאול שאלה - בנט הלך נגד ההבטחה שלו והקים ממשלה עם אנשי שמאל, למה שלפיד וגנץ לא ייכנסו לממשלה עם ביבי ויצילו אותנו מהחרדים?

הרי דוגרי - לצוללות אין לו באמת קשר, התיקים שקשורים לבזק נפלו, אפשר לדבר על דברים כמו שמפניות ורודות וויזות לארצות הברית שלא באמת משפיעות עלי, על יבגני או על נהג לילה.

ככה תהיה ממשלה חילונית, בלי אנשי קיצון משני הצדדים (וכן בן גביר הוא ימין קיצוני כי קיצון זה ביחס למרכז, לא מתרגש מזה), בלי סחטנות וכולם יהיו שמחים.

זה שהם לא אוהבים אותו לא מעניין אותי, הם לא צריכים להיות חברים שלו ולצאת לבירה בסוף הערב, הם כולם מניאקים גם ככה.

למה שיצילו אותו?

נכוו ממנו פעם אחת, למה צריכים להכוות פעמיים?

הנוכל לא עמד בפיתוי ורגע אחרי חתימתו של גנץ כבר חשב איך הוא מפר את ההסכם. למה הם צריכים להציל אותו?

אם מישהו היה עוקץ אותך היית עושה איתו הסכם פעם נוספת? אני בטוח שלא. אז למה הם כן?

שיאכל את מה שבישל. תהיה בטוח שאם יכנסו אז כל כישלון שיהיה יהיה רשום על שמם. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כי זה בדיוק ה "קסם" של ביבי מודל 2014 והלאה, שנוהגים לכנות "קוסם". 

משהו הצליח? אני אני ואני. משהו נכשל? זה הם והם והם. אז איכשהו כמובן שיש לביבז רק הצלחות, ולעזאזל המציאות.

יובל, כבר מספר פעמים בדיון זה ממש עברנו על המצב הכלכלי, הבטחוני והרפורמות שהתניעו בתקופת הממשלה האחרונה.

כבר מספר פעמים בדיון הזה הצגתי לך נתונים, כאלו שניתן לכמת במספרים, לגבי הממשלה הנוכחית ביחס לקודמות, שמראים בצורה שלא משתמעת לשתי פנים- למעט המשבר העולמי שבגללו כל המדינות בעולם מעלות ריבית וסובלות מאינפלציה המצב בישראל תפס כיוון חיובי במהירות די מסחררת. תוך שנה אחת של מישהו אחר בשלטון. (מה שלא יפריע כמובן לביבז לטעון שהממשלה האחרונה הרסה פה את הכלכלה ואחראית לעליית הריבית ולאינפלציה ולהתיקרויות....)

כל פעם אחרי סבב דיון שכזה אתה נעלם לעמוד או 2, ואז חוזר על הטענות שלך מלפני 3 עמודים. אני באמת שתוהה למה.

פורסם (נערך)

יובל הוכיח כבר בדיון הזה מעל לכל ספק שהוא לא טיפש ולא אידיוט, לכן התסכול שלי מהנושא. מאידיוט אני לא מצפה שבאמת יבין את המצב או יעבד נתונים. מאדם בר שיח- כן.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

@m3x7r3m3איפה נעלמת/נאלמת?

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, asix כתב:

למה? כי צריך לעכל את העובדות.

יש לו בעיות עיכול קשות.

לפני 6 דקות, sperial כתב:

@m3x7r3m3איפה נעלמת/נאלמת?

השתגעת????

עד שנעלמו המגילות עכשיו הוא יביא תגובה עם 7352 ציטוטים.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי פיטרו אותו מהעבודה, אז אין לו זמן ומקום לכתוב מגילות פה.

אולי קיבל ג׳וב אצל בן גביר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, vadim6385 כתב:

אולי פיטרו אותו מהעבודה, אז אין לו זמן ומקום לכתוב מגילות פה.

גם אותי פיטרו,וברוך השם בין הבית קפה ליוגה על הגג אני מוצא זמן לכתוב פה :)

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • מצחיק 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 27 דקות, Potato כתב:

גם אותי פיטרו,וברוך השם בין הבית קפה ליוגה על הגג אני מוצא זמן לכתוב פה /cdn-cgi/mirage/63aff47022ac5700b9c20d9271191227b78ba4e4ccefd0897550a45df613c346/1280/https://carsforum.co.il/uploads/emoticons/icon_smile.gif.b1eda5b7cba44759db7bd8e18120d216.gif

אבל להגיב לא בזמן העבודה זה לא מעניין.

כמו שאומרים -

Boss gets a dollar, I get a dime, that's why I poop on company time

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

באמת שאין מילים לתאר את ההזיה כשימנים כותבים "מדוע לפיד וגנץ לא נכנסים לממשלה עם ביבי ומצילים אותנו ממשלת חרדים משיחים חרדים??", כאשר גם לפיד וגם גנץ נכנסו כל אחד בנפרד עם ביבי וחטפו כל אחד את השקרים והספינים ושילמו מחיר. 

זה בעיקר מטומטם כי לרגע, אפילו לא לרגע, לא עוצרים ושואלים האם יש איזשהו מכנה משותף? 

לא, ברור שלא, זה סתם סמולנים רקלאביבים שעושים את זה בלי שום סיבה מעבר לשנאת ישראל ואהבת ערבים... 

איך החילונים הימנים לא שואלים לרגע "מדוע ביבי, האדם החזק בישראל, מר כלכלה (אעלק), מנפץ הסמולנים ושר השרים - לא מנסה להרים ממשלה רחבה?" פעם אחת, אחת, לא ראיתי ימני חילוני בשרשור מעלה את התהייה הזו. איך הפרוקטור אוף יזראעל לא מנסה בכלל לגשר מול האנשים שמחזיקים בדעות הכי קרובות (לכאורה) לשלו? איך הוא מגיש את הממשלה במכירת חיסול לחבורה של פנאטים חרדים משיחים? איך הוא הצליח לשכנע אתכם, חילונים ימנים עם השכלה כלשהי - שאלו ה"שותפים הטבעיים" שלכם? 

התשובה ברורה - והיא מציגה הן את סדרי העדיפויות של ביבי, והן את סדרי העדיפויות בציבור הימני העכשווי. 

חילונים משכילים צריכים את קריאת ההשכמה הזו, חלקם עוד יכולים לעשות עם זה משהו, האחרים יתחפרו בתקווה שהציבור ילמד משהו - וזאת למרות שהפוליטיקה והדמוגרפיה מבהירות פעם אחר פעם לאן הרוח נושבת. כשהכנסת תחזלש את העליון אולי יתחיל להיות יותר מעניין. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

הם אזרחים כמו כולנו ויש להם זכות להיות שותפים לכל ההחלטות פרט להחלטה לשלוח את הילדים שלנו להילחם. 

הם לא שותפים, הם מקבלי החלטות ולכן הם כבר לא כמו כולנו. חוץ מזה נגד אחד מהם מדינת ישראל מנהלת משפט ב-3 תיקים. שני הוא עברין שהורשה פעמיים. בפעם ראשונה ישב בבית כלא. בפעם שניה התחייב לשופת שלא יתקרב יותר לתפקיד ציבורי כתנאי לעסקת טיעון. אבל אין בעיה, מארגנים בשבילו (כבר סידרו?) חוק אישי. שלישי היה יד מודיעיני למשטרה, הורשה 8 פעמים בין השאר באלימות, הסתה לגזענות ותמיכה בארגון טרור. היום הוא יפקד על אותה משטרה. מה שכל עברין היה מת לעשות .

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הרי דוגרי - לצוללות אין לו באמת קשר

לראש ממשלה כזה מוכשר לא היה מושג מה אנשים שלו עושים?

התיקים שקשורים לבזק נפלו,

שופט דיבר אתך?

אפשר לדבר על דברים כמו שמפניות ורודות וויזות לארצות הברית שלא באמת משפיעות עלי, על יבגני או על נהג לילה.

מה הבדל בין שמפניות וחצי מיליון מזומנים ביד? ואם הוא היה הורג מישהו גם זה באמת לא היה משפיע עלך, על יבגני או על נהג לילה.

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

הם לא שותפים, הם מקבלי החלטות ולכן הם כבר לא כמו כולנו. חוץ מזה נגד אחד מהם מדינת ישראל מנהלת משפט ב-3 תיקים. שני הוא עברין שהורשה פעמיים. בפעם ראשונה ישב בבית כלא. בפעם שניה התחייב לשופת שלא יתקרב יותר לתפקיד ציבורי כתנאי לעסקת טיעון. אבל אין בעיה, מארגנים בשבילו (כבר סידרו?) חוק אישי. שלישי היה יד מודיעיני למשטרה, הורשה 8 פעמים בין השאר באלימות, הסתה לגזענות ותמיכה בארגון טרור. היום הוא יפקד על אותה משטרה. מה שכל עברין היה מת לעשות

אתה מדבר על המייצג ואני על המיוצגים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, asix כתב:

זה שלא יודע שיש משבר דיור אבל יש לו אימפריית נדל"ן

אם היה בונה אימפריית נדלן על חשבונו, אין עם זה בעיה.

הבעיה היא שזה על חשבוננו, משלמי המיסים.

הוא מנהל רשת של מוסדות חינוך, שכולה מתוקצבת מכספי המיסים. ברשת הזו הוא מעסיק את בני משפחתו, עשרה ילדים ועוד קרובים, שמקבלים שכר מכספי משלם המיסים. הרשת גם נותנת לו כח פוליטי כמובן.

פלא שהוא נלחם נגד פיקוח של משרד החינוך על רשתות החינוך העצמאיות?

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...