Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, DareDevil כתב:

ביבי זה כמו שי שיפינג, בחרו בו כי האמינו בו שהוא יצליח להחיות את המדינה ולעשות את הצעדים הנכונים, איכשהוא הכל התפקשש להם..

ביבי אלוף בלסבך כל דבר. זה מה שקורה כשהוא עושה מכל דבר שטיקים וטריקים.

בסוף זה מתהפך עליו.

ואני די בטוח שהממשלה שהקים עוד תתהפך עליו שאני מעריך שזאת תהיה הקדנציה האחרונה שלו ( בלי קשר למשפט שלו). בממשלה הזאת הוא יוכיח כמה הוא לא ימין וכמה הוא שקרן על השותפים שלו והפעם אין לו את גנץ, ליברמן ולפיד שהוא יוכל להאשים אותם. הפעם הוא הצד השמאלי של הממשלה הזאת.

רק צריך לקוות שגנץ לא יתפתה עוד פעם להציל את הדביל ולחטוף את כל האש.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, asix כתב:

ביבי אלוף בלסבך כל דבר. זה מה שקורה כשהוא עושה מכל דבר שטיקים וטריקים.

בסוף זה מתהפך עליו

מה אכפת לי ממנו, לי יותר מפריע שהממשלה הזאת תתהפך על כולנו.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

פה אנחנו חלוקים. לא חסרים בכנסת טיפשים.

הם רק מציגים את עצמם ככה, אולי כדי לגרום לקהל שלהם להזדהות איתם.

טיפשים לא מגיעים לשם ולא שורדים שם במשך שנים.

מי שבאמת טיפש זה אנחנו

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 44 דקות, RK כתב:

אתה אמור להבין שזאת אימרה צינית של בן אדם שמרגיש שלמרות נאמנות אין קץ הוא נדפק על ידי ביבי באותו האופן כמו שנדפקו כל היתר, אז הוא פותח עליו.

זה לא שלא הבנתי את זה- זה שאני לא חושב שזה המצב.

אני חושב שמבחינת הליכוד, השקר והמרמה הפכו לאמצעים לגיטימיים לחלוטין, כאלו שהדיבור עליהם הוא לגמרי חלק מסדר היום ואין בזה שום בושה.

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

בסוף זה מתהפך עליו.

ואני די בטוח שהממשלה שהקים עוד תתהפך עליו שאני מעריך שזאת תהיה הקדנציה האחרונה שלו

לגמרי מתהפך עליו... הנה תראה איך זה התהפך עליו לטובת ממשלה יציבה בה הוא יכול לעשות כל מה שבביבי שלו. 

דיבורים על קדנציה אחרונה... כאילו הקהל שלו אי פעם גרם לו לשלם מחיר על שקרים הסתה או כל דבר שאתה מגדיר כרציונלי. 

Dude, you're not paying attention. הייתי שם את המים של רמזי עוד פעם אבל לא עבר מספיק זמן. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

לפני שנים בודדות חשבנו שביטן קיצוני. הליכוד עצמו וכל הסובבים הקצינו כל כך שביטן הפך לקול השפוי, למרות שהוא לא שינה את הניגון שלו בכלל.

זאת הייתה הנקודה שלי.

אגב אותו דבר עם מיקי....

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

https://www.mako.co.il/news-politics/2022_q4/Article-8a990f150354581026.htm

איך דוד ביטן הוא הקול ההגיוני בליכוד? איך.

עכשיו רק חסר שמיקי זוהר יגיד משהו חכם

מניח שהוא פשוט מתוסכל כי לא קיבל למה שציפה.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

ביטן אולי מושחת ואולי לפעמים גם בהמה אבל כשאתה מנטרל את הקליפה ומקשיב לתוכן הוא אדם חכם, מציאותי ועם קוים אדומים.

מושחת ובהמה זאת קליפה? למה, ביבי הוא טיפש?

• מעניין 1
פורסם
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/byte00anfs

"לנציגי החרדים בכנסת אלוהים אחד אחריו הם עוקבים באדיקות; הם בודקים את השער היציג שלו מדי שעה"

אני חושב שבמהלך הזלילה החזירי שלהם הם פשוט התחילו לנשוך את עצמם. אין לי הסבר יותר טוב לזה. ככה זה כשיש לך עיניים גדולות.

וביבי - רצה להקים ממשלה תוך 4 ימים. הגענו אוטוטו לחודשיים. ושרה? היא כבר מתה להיות בכנף ציון. היא נצמדת לביבי כדי לוודא שהוא שחס וחלילה לא יפקשש.

פורסם
לפני 9 שעות, vadim6385 כתב:

אגלה לך סוד קטן - אף אחד שם לא טיפש.

כן, כי מאי גולן גאונת הדור? ויש עוד דוגמאות רבות.

לדעתי אתה מתבלבל בין ממולח לטיפש.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, teyal כתב:

כן, כי מאי גולן גאונת הדור? ויש עוד דוגמאות רבות.

לדעתי אתה מתבלבל בין ממולח לטיפש.

היא קרובה לצלחת ואתה משלם את החשבון.

מי הטיפש?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 39 דקות, teyal כתב:

לצלחת כזו אני אישית מעדיף לא להיות קרוב 😃.

ציפיתי לתשובה בסגנון

זה לא מבטל את מה שאמרתי. הטיפשים זה פה, לא שם.

פורסם
לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

גם מה זה נותן לה?

בפרפרזה על מיקי ז', על 3 כ' עומד העולם: כסף, כוח וכבוד.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...