Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אלוהים נמצא אצל כולנו בארנק ובסמארטפון ובסרברים של הבנק. זאת הדת הכי טובה, המאמינים מתוגמלים והכופרים נענשים בכוחות עצמם. אחרי שטועמים מהדת הזאת קשה לחזור, ובגלל זה לא באמת יפסיקו לנו את החשמל והאינטרנט בשבת או מה שזה לא יהיה

ראית "אלים אמריקאיים"?

אחרי הבחירות האלה אני רק רוצה שהאלים החדשים ינצחו.

האלים הישנים הרבה יותר גרועים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מההסכם הראשון ששמעתי דרך הערוץ היוטיוב של עידן ארץ, ההסכם של יהדות התורה, אולי מלא בפרות חולבות מיסים שזה מבאס אבל תכלס, לא כזה נורא. 

נראה מה שאר המפלגות יבקשו ונעשה השוואה מה יעבור ולא יעבור...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 דקות, Morningstar כתב:

יש משהו אחד שגורם לי לסוג של אופטימיות זהירה וזה שאולי הקיצוניות של הממשלה הקרובה תבריח לא מעט מצביעי ליכוד.

אני בספק. לאנשים פה יש זיכרון של דג אקווריום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביבי לא קיים שום הבטחה מאז שהבטיח לשרה אחרי שתפסה אותו נותן מהצד, ואנשים עדיין הצביעו לו. אז אני עם ואדים בעניין הזה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

האמת שחוץ מהשרשור הזה הפסקתי פחות או יותר לעקוב אחרי מה שקורה בארץ. הפסדנו. זה מה יש. עוד מעט יחלקו טלפונים כשרים ברחובות והפורום הזה יסגר בשבתות וחגים. מה שמבטיח שבאמת נוכל להגיב רק כשאנחנו מקמפלים (מה שידרוש ממני לחפש שפת תכנות אחרת, או להגיד את זמני הבילדים פה כדי שיהיה לי מספיק זמן לחפור)

מצוין

התקשורת מאוד מעצבנת כשהיא לוקחת הסכם כמו של יהדות התורה, קצת מעוותת מוסיפה תבלינים ויש כותרת.

סתם כך, מעולם לא נתקלתי בידיעה בתקשורת על מקרה שאני מכיר אישית והיא היתה מסוקרת בצורה אמיתי מדויקת ונכונה.

כשאני קראתי את ההסכם ראיתי בו בעיקר

1. נסיון להשוות באופן חלקי תקציבים לחרדים כמו לחילונים.

2. ביטול חוקים מהממשלה האחרונה שנגעו בעיקר לחרדים.

3. קצת אפליה מתקנת.

הדברים הנ"ל הם דברים שהחרדים מרגישים טוב עם זה כי הם לא לוקחים יותר מכל השאר, מצד שני החילוני מרגיש שזה שוד כי לחרדים לא מגיע בגלל צבא, עבודה ו...

אני כחרדי עוקב פה בפורום ולפי התגובות פה רואה עד כמה א"א ללמוד ולהבין אוכלוסיה דרך התקשורת, גם מבחינת הבנת הלך הרוח וגם מבחינת נתונים אמיתיים, אם הפוליטיקאים החילונים היו רוצים ולבוחריהם היו קצת אורך רוח כבר מזמן הם היו הרבה יותר מרוצים מהשינויים שהחרדים עוברים.

אני לא נכנס לנושאים שחוזרים על עצמם כמו גיוס, עבודה וכדו' למרות שיש לי על זה בטן מלאה מחברים שהיו בצבא.

פשוט כרגע אין לי זמן, אני חרדי עובד כמו 95% מחברי שבגילי.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 5 דקות, GREEN. כתב:

כי הם לא לוקחים יותר מכל השאר

אבל הם כן לוקחים יותר מכול השאר. 

החרדים רק לוקחים, זה העיניין.

לפני 5 דקות, GREEN. כתב:

פשוט כרגע אין לי זמן, אני חרדי עובד כמו 95% מחברי שבגילי.

ועדיין הסטטיסטיקה מראה שרק איזה חמישים אחוז מהגברים החרדים עובדים.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מאחר ואי אפשר לזרוק טיפ לאנשים פה בשרשור נפרד למשקיעים שבינינו, אז הנה אחד שמוגש על מגש כסף.

אמור בימים הקרובים לקרות ואז תהיה נפילה לאור הממצאים שהוא מגיש אליהם..

20221226_232403.thumb.jpg.235753998aa27a58cf300d254b591939.jpg

וגם אההה... קריסה של רשתות הפייק של ביבי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

יהודי אחר אמר פעם:

When you have to shoot, shoot, don't talk.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מעניין.. נראה מה יהיה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 50 דקות, David32 כתב:

אבל הם כן לוקחים יותר מכול השאר. 

החרדים רק לוקחים, זה העיניין.

אני לא אתייחס לזה כרגע, גם כי לא התייחסת בצורה ספציפית.

לפני 51 דקות, David32 כתב:

ועדיין הסטטיסטיקה מראה שרק איזה חמישים אחוז מהגברים החרדים עובדים.

שאלה למחשבה: זוג חרדי בן 23 עם שני ילדים גר בשכירות ומשלם 3800 ש"ח שכירות.

האשה מרויחה במקרה הטוב במשרה מלאה שכר מינימום ואולי קצת יותר 5,500 ש"ח (המשכורות בציבור החרדי מאוד נמוכות ביחס לשאר האוכלוסיה)

הבעל לומד בכולל ומקבל 2000 ש"ח שמתוכם 662 ש"ח מהמדינה.

קצבאות ילדים 353 ש"ח

סה"כ 7,853 ש"ח

אתה יכול להסביר לי ממה הם חיים אחרי הוצאות דיור ומעון?

בוא נמשיך הלאה

זוג חרדי בני 30 + 6 ילדים משלם שכירות 5500 ש"ח בערך

מרויחים כנ"ל 2000 ש"ח כולל + 5500 ש"ח מהאשה (בד"כ אשה לא יכולה לעבוד משרב מלאה עם 6 ילדים) + 1059 ש"ח קצבאות ילדים

סה"כ 8,559 ש"ח

אחרי דיור נשארים 3,059 ש"ח

ממה הם חיים?

• מעניין 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

האשה מרויחה במקרה הטוב במשרה מלאה שכר מינימום ואולי קצת יותר 5,500 ש"ח (המשכורות בציבור החרדי מאוד נמוכות ביחס לשאר האוכלוסיה)

קצבאות ילדים 353 ש"ח

סה"כ 7,853 ש"ח

בוא נמשיך הלאה

מרויחים כנ"ל 2000 ש"ח כולל + 5500 ש"ח מהאשה (בד"כ אשה לא יכולה לעבוד משרב מלאה עם 6 ילדים) + 1059 ש"ח קצבאות ילדים

סה"כ 8,559 ש"ח

ממה הם חיים?

למה בכלל סטודנט בכולל צריך לקבל 662 שח מהמדינה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, GREEN. כתב:

קצבאות ילדים 353 ש"ח

סה"כ 7,853 ש"ח

בוא נמשיך הלאה

סה"כ 8,559 ש"ח

ממה הם חיים?

אני ממש, אבל ממש, לא מרחם עליהם. מה שאתה מתאר זו התנהלות מופקרת של אותם בני זוג. למה לזוג חסרי מקצוע ובלי עתיד כלכלי יש 2 ילדים בגיל 23 ו-6 ילדים בגיל 30? אלה אנשים חסרי אחריות מינימלית. אז אם היה מדובר באיזה מקרה קצה - ניחא, אבל כאשר זה הסטנדרד בחברה הזו? למה אני צריך לממן את זה? למה אני צריך לממן לאנשים לימודים בלי סוף ובלי שום ערך לחברה? למה אני צריך לסבול מפיגור טכנולוגי (שכמובן גם פוגע בכלכלה), כי איזה רב מפחד שהעוקבים שלו יראו מה מתרחש בעולם? יטרחו אותם אנשים, ישרתו בצבא, ילמדו מקצוע מועיל ויעבדו בו. צריך רב אחד על 1,000 איש כמו שצריך רופא על 1,000 איש? אין בעיה. שאנשים ילמדו 3, או 5 או 7 שנים, או כמה שצריך, יקבלו את ההסמכה וילכו להנהיג את קהילותיהם. אבל למה שאנשים ישבו בכולל כל החיים ולמעשה לא יתרמו דבר לחברה?

וכמובן הכלכלה המקבילה בקהילות האלה - זו שמתנהלת במזומן ובלי לשלם מיסים, שבגללה אני צריך לשלם מיסים יותר גבוהים - כי לא רק שאותם אנשים צורכים משאבים על חשבוני, אלא גם לא תורמים להכנסות המדינה.

אל תיתמם. הדרישות של החרדים הן מעמסה כלכלית עצומה על המדינה, והתרומה שלהם לכלכלה נמוכה מאוד. הדוגמה שהבאת מרתיחה. זה בדיוק מה שימוטט את ישראל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

מאחר ואי אפשר לזרוק טיפ לאנשים פה בשרשור נפרד למשקיעים שבינינו, אז הנה אחד שמוגש על מגש כסף.

אמור בימים הקרובים לקרות ואז תהיה נפילה לאור הממצאים שהוא מגיש אליהם..

/cdn-cgi/mirage/f794b9b28f23f87fb889fce0daa6fea1173091ab062317728749bd423925d8b0/1280/https://carsforum.co.il/uploads/monthly_2022_12/20221226_232403.thumb.jpg.235753998aa27a58cf300d254b591939.jpg

וגם אההה... קריסה של רשתות הפייק של ביבי.

הבן אדם הזה מריץ איזה קמפיין שלא ברור לי מי מממן אותו, נגד פייסבוק, כבר כמה שנים.

לפני 6 שעות, GREEN. כתב:

קצבאות ילדים 353 ש"ח

סה"כ 7,853 ש"ח

בוא נמשיך הלאה

סה"כ 8,559 ש"ח

ממה הם חיים?

בוא נגיד שהם כולם עובדים.

ברור לך שהמיסים שלהם לא מממנים חינוך, תשתיות, תחבורה ציבורית וכו', באופן פרופורציונלי למספר הילדים שלהם?

אז תוסיף לזה את העובדה שחלק גדול מהם לא עובדים, או עובדים בשחור ולא משלמים מיסים. ואני מכיר מספיק טוב את המגזר בשביל לדעת שזה המצב.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...