Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע עם ה Nokia Lumia 920- חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם רוצה לעבור לWP8- זה העתיד והוא עולך לעשות הרבה צרות לאנדרויד וIOS.

האנדרוייד פשוט צעצוע מלא באגים מול הווינדוס- ואני יודע מה אני מדבר.

יש לי כרגע אקספיריה RAY 4.04 עם רוט, ואני צריך ליפרוץ ולשנות ידנית פרמטרים כדי לנצל את המכשיר בצורה טובה.

מי שמבין בכל התכנות והמודינג יכול להתאים לעצמו את האנדרויד, אבל לכל האחרים- תילכו על משהו מקצועי שיהיה הרבה יותר בשל בקרוב- WP8!

איזה ניסיון יש לך כבר עם WP8 שאתה אומר שאין לה באגים?

כשתשחק עם מכשירים רציניים יותר ממה שיש לך (שנחשב למכשיר זול וחלש), עם אנדרואיד JB, תבין שלא צריך לפרוץ כלום ולא להתקין גרסאות שונות ולא מקוריות.

אצלי המכשיר עם תוכנה מקורית לגמרי ואיך שהיא ככה היא נותנת יותר אפשרויות מWP8 + IOS ביחד, הרבה יותר נעימה וכיפית, ולא נותנת לי סיבה לרצות להחליף אותה במשהו אחר.

WP8 לדעתי תהיה פשוט כישלון, ותבינו את זה סופית אחרי שנוקיה תעבור גם היא לאנדרואיד, והיא עוד תעבור. הם בעצמם אמרו שהם לא שוללים את זה.

אנדרואיד זה העתיד, ולפי המכירות לאט לאט יותר ויותר אנשים מתחילים להבין את זה (ברגע שהם משתמשים מכשיר אנדרואיד איכותי)

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מדובר בספקולציה, הם מוציאים הרבה כסף כדי שחברות ימירו את האפליקציות שלהם ל-WP8. הם מוכנים לשאת בחלק / כל עלות המעבר.

אין לי ספק שהם נותנים תמריצים לבתי תוכנה כדי שימירו את האפליקציות שלהן ל-WP8

אבל יש עם זה בעיה גדולה - יש גבול לכמה כסף הם יכולים לשפוך על הנושא - אז נניח שהם יבחרו את 100 האפליקציות הפופולריות ביותר בכל פלטפורמה (100 זה מספר אופטימי ביותר) ויסייעו במימון ההמרה - זה עדיין לא מספיק - ובוודאי שבטווח הארוך קשה להצדיק מימון של צוות פיתוח לפטלפורמה נוספת כאשר לפלטפורמה הזו יש מעט משתמשים (או במילים אחרות - אי אפשר לעשות כסף מהגירסה למערכת ההפעלה הזו)

בעיה אחרת - סטארטאפים שמוקמים עכשיו ומנסים לפתח את "הדבר הגדול הבא" משחררים גירסאות ל-iOS ואנדרויד בלבד - המשתמשים של WP8 ו-BB10 פשוט נשארים מחוץ למשחק עד שאותה חברה תחליט להרים את הכפפה ולהמיר את האפליקציה גם למערכות ההפעלה האיזוטריות.

כאמור - זה היה המצב של אנדרויד לפני כמה שנים, אבל בניגוד לאנדרויד שקמה בעולם שבו אתה צריך לבחור בין iOS לאנדרויד - למשתמשים היום יש אלטרנטיבות - והם לא צריכים להתפשר על eco system מחורבן.

יצא לי לשחק עם מכשיר WP8 - אין ספק שמדובר במערכת הפעלה מרשימה, חלקה ואינטואיטיבית - אבל זה פשוט לא מספיק היום, ואני לא מוכן להתגלח על ה-eco system הזו כשיש אלטרנטיבות מוצלחות הרבה יותר.

אגב, הלומיה 920 זו לבנה במלוא מובן המילה - הטלפון הזה פשוט כבד מידי, לא משנה איך אתה מסובב את זה.

http://gizmodo.com/5957795/lumia-920-review-just-too-damn-heavy

אתה יכול להגיד שזה לא נורא, ושמתרגלים ושיהיה בסדר - אני באופן אישי לא קונה את זה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

העתיד זה WP.

עם כל הכבוד לחלוציות של IOS ולתפוצה של אנדרויד, אלו מערכות העבר המשעממות והמוכרות לכולן.

המשקל של הטלפון, נושא אליו התייחסת בצורה דרמטית כל כך, הוא 50 גרם יותר מSG3.

50 גרם. בוא נכנס לפרופרציות.

אני אישית אוהב להחזיק טלפון שמרגיש טוב ולא נייר A4 עם הרגשת פלסטיק של מאזדה 3.

בכל אופן, ה920 לא לטעמי, הוא מכשיר גדול מידי. אין לי סיבה להסתובב עם מסך פלזמה בכיס.

פורסם

תראה, לומר שWP8 זה העתיד זה בומבסטי ללא כיסוי. היו כבר אינספור מכשירים שנאמר עליהם שיהיו האייפון קילר הבא.

נחש מה? אף אחד מהם לא הצליח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ארצה לחלוק את דעתי, בתור אחר שעוסק בתחום לא מעט זמן, באמתחתו בכל רגע נתון לפחות 2-3 מכשירים שמתחלפים במהירות הבזק, ניסה כל מערכת בכל גרסה עם כל רום וכל שטות אפשרית.

אתחיל מדעתי על הלומיה 920:

איכות בניה- אחלה. באמת. מרגיש מוצק, בלי עיגול פינות בבניה. אבל- המכשיר כבד בטירוף. 184 גרם? למכשיר 4.5"? זה יותר ממה ששוקל ה note 2 המפלצתי.

המסך- מצוין לכל הדעות. אין לי מילה בנושא, הוא מצוין בתאורה אמביינטית, די טוב בשמש, ומבחינת צבעים הוא מעולה.

שימושיות- המכשיר כבד מאוד כמו שצוין, זמן הסוללה די טוב אבל ממש לא פנומנלי, הספיקר חלש, איכות השיחה באפרכסת טובה. סה"כ בינוני פלוס. מבחינת פיצ'רים רדיו לא היה מזיק.

מצלמה= בינונית. טובה בחושך ביחס לאחרות, ממוצעת מינוס בתנאי תאורה רגילים.

איכות אודיו באוזניות במוזיקה= בינונית מינוס, מאוד מאכזב ביחס למה שהמכשיר מתיימר להציע.

חומרה-

אל תתבלבלו בגלל שהמכשיר כפול ליבה, מדובר בליבות KRAIT, לא A9. מבחינת מעבד המכשיר איפושהו בפער של 5% או פחות מתחת ל galaxy s3, הוא ממש לא משתרך הרבה מאחוריו. אין פה שום התקמצנות מצד נוקיה, זה אותו צ'יפסט שקיים בגרסאות האמריקאיות של ה S3.

ונגיע לעניין המערכת, WIN8-

היא נראית לא רע, מרגישה די מלוטשת, זזה חלק עם אנימציות נחמדות, ומבנה התפריטים די פשוט להבנה.

א-ב-ל

הרעיון של GRID אריחים ורשימות הוא פחות נוח לכל הדעות מממשק אייקונים ומסכים+האפשרות להפוך אותם לכל צורת תצוגה שבא לך ברגע.

המחסור העצום באפליקציות ל WIN8 הוא גם כן בעיה, ופה כבר קשה להגיד "זה ישתנה מאוד בקרוב", ההגירה ל WIN8 איטית בעשרות מונים מההגירה בתקופה המקבילה אל פיתוח לאנדרואיד (אם להאמין ל gsmarena ו androidpolice בעניין זה, ההגירה איטית פי 20)

המערכת סגורה לחלוטין ולא ממש נותת לך להפוך את המכשיר ל "שלך" באופן מיוחד. אני לא מדבר על רומים שונים, אלא קיסטום מראה המערכת.

בקצב של היום, זה לא מספיק. בטח שקיימות חלופות מושכות בהרבה כמו iOS או אנדרואיד.

בנוגע לאנדרואיד- בגרסה 2.2 עדיין אכן היה מדובר במערכת לא כ"כ מלוטשת. בגרסה 2.3 המערכת הייתה מלוטשת יותר, אבל לא ממש יפה.

החל מגרסה 4 מדובר במערכת בוגרת ללא ספק, עם הרבה חידושים ודברים שיחודיים רק לה, וסוף סוף גם קצת eye candy

בנוסף לעובדה שהמערכת מלוטשת הרבה יותר, החברות השונות הלבישו עליהן ממשקים שנעים בין נחמדים לפשוט מצוינים.

יש 3 בולטים בעיקר- Sense של HTC, ה TimeScape של סוני, ו Touchwiz של סאמסונג, שהתבגר סוף סוף מממשק בינוני פלוס לממשק מעולה בגרסת ה Nature UX הנוכחית שלו (כל מכשיר סאמסונג עם 4.0.1 מגיע איתו, ה S2 קיבל גם כן שדרוג אליו לאחרונה)

לכן כל טענה שלא מדובר במערכת מלוטשת מספיק, שצריך "להתעסק" איתה (כמו הטענות ההזויות שצריך להכניס ערכי רשת ידנית. WTF?) וכו'- נדחות על הסף. מי שרוצה להתעסק איתה יכול כמה שבא לו, ולהגיע לתוצאות מדהימות. מי שלא, יכול להשתמש במכשיר כמו שהוא מהקופסה.

ל IOS לא אתייחס בשלב זה כי אין ממש טעם.

בשורה התחתונה- הלומיה 920 מכשיר נחמד. אבל 9.5? מנותק מהמציאות. המכשיר כן סובל ממספר חסרונות ובעיות, המחיר שלו לא פחות מהיסטרי כרגע בארץ, ושבמחיר דומה ניתן לרכוש S3 לדוגמה פשוט אין מה לחשוב בכיוון של הנוקיה, הוא לא מציע שום דבר שהמתחרים במחיר נמוך יותר לא מציעים.

פורסם
תראה, לומר שWP8 זה העתיד זה בומבסטי ללא כיסוי. היו כבר אינספור מכשירים שנאמר עליהם שיהיו האייפון קילר הבא.

נחש מה? אף אחד מהם לא הצליח.

זה בסדר, כמעט כל ההצהרות באשכול הזה הן בובמסטיות ודרמטיות.

פורסם
לא יודע מה איתך, אבל מאז שהאפליקציה של אפל התחילה להקריא שמות רחובות זרקתי את וויז לקיבינימאט.

ויודע מה? היא אפילו עובדת יותר טוב מוויז.

באיזה שפה היא מקריאה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אנגלזית :D

כלומר, לא באנגלית, אלא בעברית עם מבטא: במקום שדרות רוקח, יש לך שדה-רות רוקצ' וכד'. אישים היא אומרת מצויין, כל דבר אחר נשמע קצת מצחיק אבל מובן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בקיצור עדיף להחזיק תיירת במושב לייד שתקריא לך את השמות של הרחובות, ככה תרוויח צחוקים טובים יותר ואולי תזכה לפזר ילדים בעולם.

ואם לא, אז נישאר עם וויז.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בקיצור עדיף להחזיק תיירת במושב לייד שתקריא לך את השמות של הרחובות, ככה תרוויח צחוקים טובים יותר ואולי תזכה לפזר ילדים בעולם.

ואם לא, אז נישאר עם וויז.

אבל..... לא. כי היא מקריאה בצורה ברורה, לא כאילו עלתה שלשום מארצות הברית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא יודע מה איתך, אבל מאז שהאפליקציה של אפל התחילה להקריא שמות רחובות זרקתי את וויז לקיבינימאט.

בתוכנת ניווט של סלקום זה מיושם בצורה הכי מוצלחת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ויודע מה? היא אפילו עובדת יותר טוב מוויז.

רק תיזהר שהיא לא תזרוק אותך לקיבינימאט :-P

apple-maps-iphone-meme.jpg

inception-vs-apple-maps1.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...