Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"קפץ כיתה" - הונדה CBF500 במבחן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד...

שאלה קטנה - האם ה-CBF500 חולק את מכלוליו עם ההורנט (CB600F) או ה-CBF600?

נא לבדוק טוב...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
נחמד...

שאלה קטנה - האם ה-CBF500 חולק את מכלוליו עם ההורנט (CB600F) או ה-CBF600?

נא לבדוק טוב...

ה-CBF500 כמו גם ה-CBF600, חולקים מכלולים, או יותר נכון - עושים שימוש במכלוליו של הCB600F "הורנט".

פורסם
כתבה נחמדה, אבל נראה לי שלא התייחסתם מספיק למחיר הגובל בגיחוך שלו.

מגוחך? יחסית למה... יחסית ל-500-ים אחרים כן, רק שהוא בליגה אחרת מהם, ומהווה בעצם אופנוע "600", רק עם מנוע 500, אם זה מסביר את המהות... אם מסתכלים עליו כאופנוע-מעבר, כלי להעביר עליו שנה-שנתיים, ואז ישר מחליפים, אזי המחיר באמת גבוה.

מה שאנחנו טוענים וזה מופיע חד-משמעית בסיכום, זה שאין שום סיבה להסתכל עליו, רק בגלל שהוא בקטגוריית נפח "עד 500", כאופנוע מתחילים זמני שאמור לשמש רק רוכבים מתחילים, אלא יש מקום לשקול אותו כאופנוע פאן, פרקטי, שימושי ויפה (לטעמנו) לרומן הרבה יותר ארוך טווח. כשמסתכלים עליו בצורה כזאת המחיר מקבל משמעות אחרת.

פורסם

יש לי שאלה.

בגלל העובדה שהוא משתמש בכמה מכלולים של ההורנט וגם השלדה אם אני לא טועה.

זה לא עושה אותו כבד יותר מדיי?

א הם היו מפתחים שלדה קלה וחדשה עבור הcbf500 זה לא היה עושה אותו יותר איכותי ויעיל?

אני שואל למרות שאני יודע כמה כסף הולך בשביל ייצור שלדה חדשה.

פורסם
ה-CBF500 כמו גם ה-CBF600, חולקים מכלולים, או יותר נכון - עושים שימוש במכלוליו של הCB600F "הורנט".

הייבנתי. :mm_yeah:

ד"א ה-CBR125R לא *כל-כך* חלש כמו שמציגים אותו, אבל הבור בין הראשון לשני אכן מעצבן ביותר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
יש לי שאלה.

בגלל העובדה שהוא משתמש בכמה מכלולים של ההורנט וגם השלדה אם אני לא טועה.

זה לא עושה אותו כבד יותר מדיי?

א הם היו מפתחים שלדה קלה וחדשה עבור הcbf500 זה לא היה עושה אותו יותר איכותי ויעיל?

אני שואל למרות שאני יודע כמה כסף הולך בשביל ייצור שלדה חדשה.

אם יש שלדה מתאימה מין המוכן, מיותר לפתח. פיתוח שלדה קלה במיוחד עבור ה-CBF500 מיותר - זאת של ההורנט מספיקה בהחלט ועושה את העבודה.

• תוכן חדש...