Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שקניתי סאב ומגבר לסיטרואן שלי (C4), אנחנו מחליפים ליונדאי I20 שכבר אצלנו.

העיניין הוא שהיונדאי היא ליסינג, ואמא שלי לא רוצה שאני יקדח בשביל המגבר והיא גם לא רוצה את רצפה הצפה הזאת.

יש למישהו רעיון ומקום שיוכל לעשות את זה טוב ושלא יקח הרבה כסף משהו כמו 500 ש"ח רק התקנה בלי כבלים ובלי כלום.

ומה מידת הרמקולים של הI20? שנת 2011.

תודה רבה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אסור להמליץ על מתקינים בפורום, אך תריץ חיפוש, אני מאמין שתמצא משהו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא דיברתי על מתקינים דיברתי על שיטה להרכבה ללא קידוחים.

פורסם

יש למישהו רעיון ומקום שיוכל לעשות את זה טוב ושלא יקח הרבה כסף משהו כמו 500 ש"ח רק התקנה בלי כבלים ובלי כלום.

התכוונת לשלם לעצמך על התקנה? :)

אפשר להשתמש בסקוטצ' זכר ולהתקין את המגבר בשכיבה על הרצפה בתא המטען או מתחת לאחד הכיסאות.

תוכל להגיד לאמא שלך שאתה לא הראשון שמרכיב מגבר ברכב ליסינג וכן, מבצע קידוחים, אלו חורים קטנים בקוטר 3 מ"מ, בקושי רואים אותם, ועם זאת, הייתי ממליץ לך להיעזר במתקין מקצועי וטוב אשר יעשה זאת באופן הטוב ביותר.

פורסם

מצטער אני פשוט עייף :-D

והאמת חשבתי שיהיה יותר פשוט למצוא משהו טוב ללא קידוחים סקוטש' יהיה מספיק חזק? אולי דבק דו"צ?

פורסם

דבק זה גרוע, כי ברכב חם והדבק נמס.

באופן שבו המגבר שוכב על רצפה כלשהי ולא עומד על גב המושבים, אני סבור שסקוצ' זכר יעשה את העבודה, אם כי הייתי נזהר מאוד מלהתקין את המגבר סתם ככה על רצפת תא המטען, כיוון שעלולים להניח עליו דברים ולגרום לקצרים.

פורסם

גם הסקוצ׳ נצמד למגבר בעזרת דבק... ידידי היקר אתה קצת היסטרי בעניין החורים. בדוק אפשרות להתקין את המגבר מתחת לכסא כך שיהיה מקובע לכסא עצמו ולא לריצפה, אני בטוח שאף אחד לא יחפש שם את 4 החורים הקטנים ברכב הליסינג.

פורסם

אין סיבה שסקוצ לא יחזיק את המגבר

אצלי הוא החזיק יופי את הסאב שלא יזוז מאחורה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

טוב תודה לכולם ובמידה ולא יאושר בשום אופן נמצא פתרון תודה לכולם :)

פורסם

אגב מישהו יודע את המידת רמקולים של ה i20? 2011

גם בספר רכב חיפשתי ולא מצאתי ובחיפוש עלה או 5.25 או 6.5

פורסם

יש גם אפשרות להשתמש בניטים עם הברזה - מה שנקרא threaded inserts לדוגמא ל"אקדח" וקיט של ניטים כאלו

http://www.ebay.com/itm/SAE-HAND-RIVET-NUT-GUN-40-INSERTS-10-EACH-6-32-8-32-10-24-1-4-20-rivnut-threaded-/290851013843?pt=Car_Audio_Video&hash=item43b81244d3&vxp=mtr

זה לא יעשה חור מכוער במתכת הרכב וישאיר מראה נקי יותר אולי אפילו תצליח לעבוד על עצמך ולחשוב שהרכב הגיע ככה מקורי - בייחוד אם תצבע אותם בצבע של גב המושב.

תדאג לברגים מתאימים לניטים ועל זה תתפוס את המגבר.

ואם לא - הייתי מקשיב ליוסי והולך על האופציה של הקיבוע לרצפת המושב עצמו.

עוד אפשרות היא - מדובר ביונדאי I20 להבנתי - תקנה מפירוקית מגש אחורי של תא המטען, תחזק את הפלטה ותתקין עליה את המגברים - בזמן החזרת הרכב לחברה תחזיר את המגש המקורי.

רק תיקח בחשבון שלגנוב לך את המגברים זה פשוט לפרק את המגש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...