Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה נתת לי אחלה רעיון עם הניטים :)

וגם לגבי המגש האחורי נבדוק את הנושא למרות שאולי אם לא יראו את החורים ברצפה נשים ברצפה, מתחת למושב הכוונה.

ואף אחד לא יודע איזה מידת רמקולים? אני משתגע חיפשתי בכל מקום! באינטרנט, בספר רכב, באתר של יונדאי מה לא אני מיואש:cry:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לפתוח את הדלת נראה לי קצת חסר טעם מאשר ללכת לאיזה מתקין שידע לא להרוס אותה

פורסם

הבעיה היא לדעת למצוא מתקין שלא יהרוס אותה.

תשתמש בהיסטוריה של הפורום למתקינים שהומלץ עליהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי כמה מתקינים שחשבתי עליהם ואחד מהם הוא המתקין שלך אבל הכל עניין של תקציב :)

פורסם

אני מתנגד להערה הזאת "מתקין שלך" - אין לי דבר כזה.

התקנתי לפחות התקנה אחת אצל כל אחד מהשניים הכי מוכרים כאן ואני אוהב את שניהם - אוהב אותם מאוד.

את החיווט ברכב הקודם שלי בכלל התקין מתקין על אחר (כל השאר אני התקנתי ובניתי) ולפני כן המתקין בכל הרכבים הקודמים תמיד היה - אני (אני לא מתקין אני איש הייטק).

ברכב הנוכחי של אשתי - הרנו - שני מתקינים שונים עם סדנאות\בתי עסק עבדו על הרכב - האחד עשה לי תשתית והשני עשה לי קורות ורמקולים בדלתות -> את כל השאר אני עשיתי.

ויש עוד כמה מתקינים טובים מאוד בארץ רק חבל מאוד שאי אפשר להמליץ כאן על אף אחד באופן ישיר ומודע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...