Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 1.4 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני קונה רכב משומש "חדש" ונתקלתי בפולו שנת 2008, 1.4 ל' (80 כ"ס), דגם Economy שאני מעוניין לקבל את חוות דעתיכם עליו.

הרכב עבר בדיקה ומלבד כמה דברים כלליים נמצאה בו נזילת שמן ותיקון דרוש במסרק ההגה. כמה יעלה לתקן?

כמו כן נמצא כי מד המהירות פגום לדברי הבוחן. הוא עובד, כך שלא ברור לי מה המשמעות (האם זה רלוונטי לטסט?)

לרכב מס' תיקוני פחחות שנעשו עליו כולל כמה שברים קטנים (אך אולי משמעותיים לטסט) בפנס אחורי וגוף המראה הצדדית, גם דברים משמעותיים לטסט בטח.

הרכב יד 3 (!!), יד 1 בליסינג ומאז פרטי, 117,000 ק"מ. המוכר עובד בסוכנות רכב ורכש אותו לפני 3 חודשים בלבד (רשום ברשיון רכב) והסביר כי הרכב קטן מדי לעגלת התינוק ובאופן כללי.

בנסיעת מבחן האוטו מגיב היטב, טורים סבירים, לא מושך הילוכים והמתלים בסדר גמור.

המחיר המוצע - 36,500. אשמח לשמוע את דעתכם ולהוסיף עוד פרטים אם צריך.

תודה מראש.

פורסם

פולו 2008 נחשב לסולידי מבין הקטנות האחרות שדוהרות בכבישים.

1.4 80 כ"ס נוסע ומגיב אחלה ואם ידני הרבה יותר אחלה(לא ציינת)

לשנת 2008 117 ק"מ קצת מעל הממוצע אבל זה בסדר היום מכוניות נוסעות נגמרו הימים של 12 אלף בשנה.

תוריד את עלויות הליקויים ותקבל ב-30000 ש"ח אחלה רכב.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תודה אורן.

הרכב אוטומטי דווקא, אבל בסדר.

אחרי כל מה שקראתי פה בפורום אני חושב שאקפוץ למוסך רון עם טופס הבדיקה. קראתי פה פעם שהוא עושה בדיקה לפני רכישה אבל הבנתי ממנו שזה כבר נגמר.

שוב תודה,

גל.

• תוכן חדש...