Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[

quote=Keyser;3729800]תסביר לי בבקשה את החישובים שלך.

18% יוצא 21000 שקל - בשנה הראשונה. אנחנו מדברים פה על 15 שנים - נשאר בכלל ״ערך״ לרכב? השקעת 20,000 שקל. איך בדיוק אתה מחזיר את הסכום תוך שנה לעומת הקאמרי? בדלק? בתיקונים? במה?

החישוב היה עלויות אחזקה לעומת רכב חדש אחר כגון מאזדה 3.

מישהו טען שאין הגיון...

לרכב זה אין משמעות כספית של מחירון או שווי , גם אם יהיה לי רכב אחר לא נראה לי שאמכור את הברלינגו.

זהו החודש הראשון מזה 3 שנים שאני מחזיק רק שתי רכבים ולא שלושה... (צופה להקלה משמעותית החל מחודש הבא בעלויות)

תמיד שכב לי רכב שלישי בבית לכל מקרה ש...

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נהגתי על הרכב הזה (מהראשונות בארץ)משנת 98( או 99 ,לא זוכר) עד 2001 .

דברים טובים-אין לי מה לומר על הרכב,לזונה מטיחואנה לא נכנסים ויוצאים כל כך הרבה פעמים כמו שנכנסתי ויצאתי איתו מהמוסך של הרץ(באיזה שהוא שלב פשוט המשכתי לנסוע גם כשהרצועה נקרעה עד למוסך)

לגבי השיפוץ-אכן יפה מאוד.

לגבי היגיון מאחורי השיפוץ.:roll:

תומר

אני לא מסכים עם מה שכתבת.

לברלינגו המון יתרונות.אומנם הוא נראה כמו רכב אינסטלטורים, אבל הוא מאוד מרווח (באופן קיצוני). הוא נוח מאוד לנסיעה ונהיגה. המזגן שלו מעולה.

האמינות שלו אומנם לא יפנית, אבל נסבלת.

המנוע האטמוספרי חלש אבל ה HDI עולם אחר.

בסך הכל לא רכב רע. יש הגיון משפחתי בברלינגו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אגב - לדגם זה 2 כריות אוויר והן תקינות!

איך אתה יודע?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
[

החישוב היה עלויות אחזקה לעומת רכב חדש אחר כגון מאזדה 3.

מישהו טען שאין הגיון...

לרכב זה אין משמעות כספית של מחירון או שווי , גם אם יהיה לי רכב אחר לא נראה לי שאמכור את הברלינגו.

זהו החודש הראשון מזה 3 שנים שאני מחזיק רק שתי רכבים ולא שלושה... (צופה להקלה משמעותית החל מחודש הבא בעלויות)

תמיד שכב לי רכב שלישי בבית לכל מקרה ש...

אבל כבר יש לך רכב (יחסית) חדש. אלו חישובים שעושה מישהו שמתלבט אם לקנות רכב או לא

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אגב - לדגם זה 2 כריות אוויר והן תקינות!

אז מה?

זו הנקודה היחידה שאתה מסרב להתייחס אליה, הרכב מאוד משמעותית פחות בטוח במקרה של תאונה מהרכב הקודם והוא גם נטול אמצעי בטיחות אקטיבים, מלבד האחיזה שלו הרבה פחות טובה.

עם כל הכבוד ליוזמה, אתה מסיע את הילדים שלך ברכב הרבה פחות בטיחותי ממה שהיה.

זה לא חוסר אחריות או בעייתי, אבל עובדה היא עובדה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתם לא מבינים כמה דברים.

קודם הקאמרי עולה המון כסף וכמה אלפי ש"ח זה מורגש לכל אחד, גם מנהל בהייטק (שמשרעת השכר שם יכולה להיות גבוהה מאד, זה לאו דווקא אומר משכורת עתק).

דבר שני - הרגש! הוא השקיע, עבד עם ילדיו, שיפץ, בשבילו - זה האוטו הכי טוב בעולם.

אובייקטיבית לא שווה להחזיק ובטח שלא לשפץ שום רכב אספנות או מיושן (ראו למשל הרובר של לולי למקרה קיצון), בעלות השיפוץ אפשר לקנות רכב חדיש שיהיה אמין, נוח וזריז הרבה יותר - אבל הוא לא יהיה "זה".

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פרוייקט מדהים , אני מאמין שגם חסכת כאן הוצאות , לקאמרי יש ירידת ערך גבוהה ביחס לסיטרואן כך שבסופו של דבר תשלם בהרבה פחות עבור כל ק"מ נסיעה.

פורסם

אני לא מבין מה אתם עפים על אורי. עשה פרוייקט מקסים, הן מכאני והן משפחתי.

לא מעניין את התחת שלו (לא כביטוי, אלא כאיבר בגוף) אם הוא יושב בכסא בברלינגו או בקאמרי.

טוב לו - סבבה. אל תהיו בלשים ותחפשו 'חורים' בסיפור.

היתה תקופה ארוכה שישב אצלי בבית דיסקברי הדגם המפואר מ 2001, עם שיפורים עד הגג (פגושים, מיגונים, וכד') ריפודי עור, מצוחצח למשעי ומרשים מאוד, ולי בא לנסוע בבוקר עם וולוו 940 חבוטה מ 94'. למה? כי ככה בא לי. כי ככה הרגיש לי נכון.

אני במקום אורי, אחרי הפעם השניה שמסביר לכם למה "זה מה שבא לי" מפסיק לענות. אתם מתנהגים כאילו הוא חייב למישהו מאיתנו הסבר "למה ככה בא לו".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מבין מה אתם עפים על אורי. עשה פרוייקט מקסים,

הן מכאני והן משפחתי.

לא מעניין את התחת שלו (לא כביטוי, אלא כאיבר בגוף) אם הוא יושב בכסא בברלינגו

או בקאמרי.

טוב לו - סבבה. אל תהיו בלשים ותחפשו 'חורים' בסיפור.

היתה תקופה ארוכה שישב אצלי בבית דיסקברי הדגם המפואר מ 2001, עם שיפורים עד הגג

(פגושים, מיגונים, וכד') ריפודי עור, מצוחצח למשעי ומרשים מאוד, ולי בא לנסוע בבוקר

עם וולוו 940 חבוטה מ 94'. למה? כי ככה בא לי. כי ככה הרגיש לי נכון.

אני במקום אורי, אחרי הפעם השניה שמסביר לכם למה "זה מה שבא לי" מפסיק לענות.

אתם מתנהגים כאילו הוא חייב למישהו מאיתנו הסבר "למה ככה בא לו".

תודה רבה רבה!!!

לא משנה על מה תיסע בחיים , בישראל לא תקבל פרגון לא על קאמרי , מרצדס או ברלינגו.

לאנשים תמיד יהיה מה להגיד ובלמצוא את חצי הכוס הריקה הם אלופים....

יישר כוח

פורסם

אל תיעלב. זה חבר'ה סבבה לגמרי.

בתפיסה שלנו לעזוב קאמרי ולנסוע בברלינגו זה כמו לצאת עם בר רפאלי, ולזנוח אותה עבור...תמר גוז'נסקי.

יחד עם זאת, אנחנו מקבלים כל סטייה בהבנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
(א) יש פער אדיר בין רכב צנוע (כגון מזדה 3, פוקוס ועוד) לבין רכב מסחרי - ברלינגו - בן 15. (ב) כדי למנוע פתיחת עיניים לא צריך לנסוע ברכב מסחרי ישן, די להסתפק ברכב משפחתי סטנדרטי.... (ג) אדם שמרוויח היטב לא ממש מתעניין במחירי חלפים ודלק ברמה כזו שיבחר לנסוע ברכב מסחרי ישן - זה יותר מתאים לנער תפרן בן 18 מאשר לסמנכ"ל בהיי טק.

אני מסכים שהסיפור החביב של אורי דרור נשמע די תמוה.

הבוס שלי, נוסע על אלקמינו 86 שהוא שיפץ, יש לו בנטלי אראנג' ובנטלי קונטיננטל w12.

את האלקמינו הוא בנה מגרוטאה. מחובר לרכב ולא מוכן למכור, את הבריטיות הוא ייתן ברגע.

בטיחות? פאר? פינוקים?

אין היגיון כשיש רגש.

פותח השרשור, עבודה יפה.

haters will hate

פורסם

היה לי 3.5 V6 בניגריה , וגם אם הטראומה שכבה המנוע באמצע פקק בלגוס (מניח ששמעת עליהם - ישנים ימים באוטו) תוסבר בלכלוך הדלק של מפיקת הנפט ה 6 בעולם, תמיד העדפתי את הניסן פטרול האמריקאי הממוגן. סחב הרבה פחות (4.5 טון) אבל אין ארגז קר ומרדים כמו הקאמרי.

מקווה בשבילך שזה לא קרה בצומת הקבצנים באפאפה, עם קטועי הידיים, הרגליים והמעוותים, המקיפים את המכונית ונוקשים על חלונותיה.

אחד המקומות הפחות נעימים, גם בסטנדרט מקומי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אח שלו, אח שלנו, אחותי וחברותיה.

כל אחד רואה את המציאות איך שנוח לו.

והכי חשוב מספר לנו על המציאות שלו דרך המקלדת האנונימית, איך שמתאים לו.

לא פיקפקתי לרגע שהבנאדם היה בעלים של קאמרי.

מה שמוזר לי שהבנאדם לוקח פרויקט סנטימנטלי, שאין בו שום ערך מוסף תחבורתי שלא להזכיר ערך בטיחותי לבני ביתו ובמקום להפוך אותו כמו רוב האספנים ל"רכב שבת" הופך אותו לרכב יום, יומי.

הרבה אנשים מנסים לצמצם הוצאות וזה בסדר, אבל בכל זאת הבנאדם סמנכ"ל בהיי טק. יש גבול לחסכנות. כמו שהוא יודע שצריך להגיע לפגישות עם השעון הנכון, החולצה הנכונה והעט הנכון, להסתובב עם ברלינגו "משופרת" זה לא לעניין.

חלילה, אותה תוצאה היתה יכולה להיות תוצאה של (לא עליו טפו טפו חמסה חמסה) פשיטת רגל, הבנאדם מוצא ברלינגו זרוקה בחצר של השכן שלו והיות ולא בא לו להסתובב באוטובוסים הוא מחליט לשפץ אותה עד שהמצב ישתפר.

אותה התחלה..אותו סוף רק מילים במקלדת.

מכל הלב, שיהנה. מי אני שאשפוט אדם על מעשיו.

אבל מותר גם להגיד, שזה נשמע קצת 'מוזר'.

מכיר קצת מילייה כזה של סמנכ"לים ומנכל"ים בהייטק ומחוצה לו. אם ישנו כלל אצבע אחד שרלבנטי לענין ( והאמת שאין אבל לחצתי ) אז סמלי סטטוס, מהסוג שאתה מצפה שיקשטו בעלי מעמד שכזה, כמו עט, שעון, אוטו וכאלו, אינם תנאי למישרה, אפילו לא לקיום פגישה.

• תוכן חדש...