Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב שטח ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

קורא פה בפורום הרבה זמן ומאוד נהנה, אבל נראה לי הגיע תורי גם להשתתף בדיונים... אז נתחיל בזה:

מחפש המלצה לרכב שטח ראשון. אין שום נסיון בנסיעת שטח, מלבד טיולי טרקטורונים/קארטים למיניהם.

סוג הנסיעה הוא לא מטורף, לא מחפש לעלות על סלעים וכדומה, אבל אוהב נסיעה "גבשושית פלוס" תוך כדי סיבובים וכדומה.

אני נוהג מעל 10 שנים על רכב ידני, אבל הבחירה הנכונה היא אוטומט לדעתכם למתחיל? יהיה קשה עם ידני?

אין לי ילדים אז מעדיף גרסה קצרה ככל האפשר, ואם פתוחה מה טוב...

תקציב בסביבות ה30-50 אש"ח, ואסביר:

אם אני מוכר את האוטו הנוכחי, אז הרכב שארכוש ישמש אותי גם לכביש (חשבתי לכיוון של ויטרה)

אם אני לא מוכר את האוטו, אז הרכב יהיה בעיקר לשטח (ואז חשבתי על סמוראי)

מה דעתכם?

הרכבים האלה יתפרקו לי תוך כדי נסיעה?

כמובן שיש העדפה לרכבים שלא רואים הרבה מוסך.. (בהנחה שמטפלים בהם טוב כמובן)

תודה

יוסי

פורסם

אני הייתי הולך על הגרנד ויטרה במודלים 2004-2006.בעיקרון מכאנית היא זהה למודלים הקודמים אבל יש שיפור קוסמטי במודלים הללו שעושה את הפנים למודרני יותר. גם ככל שתלך על הדגמים האחרונים כך הסיכוי למצוא אחת שמורה גדל.

אחזקה של פרייבט בגלל מנוע 1600 כמו של זה שהיה לבאלנו, העניין הוא שבגלל שהיא יותר כבדה אז אין לה את הזריזות על הכביש.

היא לא ספרינטרית אבל משלבת נוחות בכביש (כמה שאפשר בשביל רכב שטח יפני), ויש לה ביצועים מצויינים בשטח, שם אין צורך בנסיעה מהירה (כ"ס) ותמיד יש את האפשרות לשלב להילוך LOW בעת הצורך.

לי הייתה אחת ואני יכול להגיד בוודאות שהיא מצויינת בדיונות, כמובן לאחר הורדת אוויר בצמיגים. עם מנוע ה1600 היא הייתה מסוגלת להוריד אופנוע ים 3 מקומות אל החוף כך שעם המשקל העצמי שלה היא מסתדרת ואף יותר מזה.

בדרכים גבשושיות גם רכבים רגילים יכולים לנסוע אבל במידה ותרצה לעבור לנהיגת שטח מתקדמת תמיד תהיה לך האופציה לשפר להגביה ולחזק אותה ולא ביוקר.

הצריכת דלק שלה היא - 1:9 עד 1:11 משולב שזה חסכוני מאד לרכב שטח. ההתייחסות הייתה לגרנד ויטרה הקצרה 3 דלתות אוטומט.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

היה לי בעבר מיצובישי פאג'רו שנת 98 קצר וידני. שמע פשוט נהניתי מכל רגע עם הרכב הזה. עשיתי אתו הכל החל משבילי עפר עד שטח קשה במצפה רמון. הרכב היה סטנדרטי לחלוטין וגם רכב שטח ראשון שלי. מה שכן הייתי מאוד סבלני מספר חודשים עד שמצאתי אחד שמור וכך הייתי ממליץ גם לך לנהוג. רכב כזה היום לא צריך לעלות יותר מ- 30-40 אלף מה שישאיר לך גם כסף לטיפולים (ויהיו טיפולים..) מעבר לכך מערכת הסופר סלקט נהדרת וגם צריכת הדלק סבירה לחלוטין. אני ממליץ לך על דגמי הדיזל 2500/2800 ועל הדגם הקצר הסגור. תבלה :-)

פורסם

בגלל שאין לך ילדים הייתי שוקל את הג׳ימני, קל למצוא אחת שמורה, חסכונית, קלה לאחזקה ועוברת הכל! וגם אחלה בסיס לשיפורים

שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...