Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבישאול,

אומנם הבחור אולי חובב ומעריך מכוניות יותר ממך ואולי לדעתך בצורה מוגזמת אבל הוא בהחלט צודק בכך שיש לך צורת התבטאות שעשוייה לבייש רוכלים בשוק הכרמל.

תרגע קצת בנאדם, יש באמת דרכים יותר נעימות ומוצלחות להעביר מסרים מאשר הצורה הבוטה ומגעילה שלך.

איך הבן שלי אומר

זה הוא התחיל:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

מה עושה אותו "מעריך מכוניות" יותר ממני? כי הוא מתלהב?

מגיל 10 אולי אבא שלי ז"ל לימד אותי ואת אחי לתקן מכוניות, בילוי בשבת היה לתקן מכוניות,וגם היינו משפצים חיפושיות למכירה

נכון אני לא מהמתלהבים שהולך לאוטו דיפו וחושב איזה שמפו מתאים לאוטו שלו

אבל לקרוא לי זקן ממורמר

המסכן כאן זה הוא לא אני

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ילד מתלהב

תמשיך לפנטז על מכוניות שאין לך כסף לקנות אפילו את הכיסוי לוונטיל של הגלגל

תמשיך לתלות תמונות של מכוניות בחדר במקום תמונות של בנות

תעדיף לפנק את המכונית שלך במקום בחורה(אם תמצא מישהי שתבין את הפטיש שלך)

עוד כמה שנים נראה לי שאתה תהפוך לזקן ממורמר שמתחבא מאחורי מכונית עאלק מושקעת וחושב שזה ימשוך בנות(פרחות לא נחשב)

לשנן את עיתון "אוטו " המשעמם לא עושה אותך למבין במכוניות, רק לחננת מכוניות שזה מקביל לחננת מחשבים

ספר לי מה אתה עושה עם האוטו שלך?

מושך הילוכים וחושב שאתה שומאכר?

מגיל 15 נהגתי בלי רשיון ועשיתי דברים שאתה עוד תחלום עליהם ,

בסקס סטייל מוכרים בובות מין מתנפחות במבצע, תוכל לקנות מגאזין אוטו וגם חברה מתנפחת, שב איתה במאזדה של אבא שלך ותן גז

אבישאול, המסכן כאן הוא כן אתה.

אתה חושב שאתה משהו משהו רק בגלל שאתה "נוהג" מגיל 15 ועוד מתגאה שבכך שאתה מבצע עבירת תנועה חמורה כגון נהיגה בלי רשיון,כי שוב, אתה חושב שזה מוציא אותך "גבר שבגברים :? .

אתה חושב שאתה מבין משהו כי מגיל 10 אתה "משפץ מכוניות", יש הרבה "מבינים" בארץ שיש להם מוסכים שלמים.

הבעיה היא ש"הבנה" אמיתית אין להן (שלא לדבר על אהבה לרכבים)

וכן יש כזה דבר "אהבה לרכבים" ולא זה לא איזה פטיש מוזר. למרות שלקשיש עצוב וחסר דופק שכמוך כנראה שכל דבר יראה כפטיש.

אני לא מפנטז על מכוניות, אני מגשים את החלומות שלי ותאמין לי שמה שעשיתי למכונית שלי עד היום,עובר ויעבור כל מה שתעשה בחיים חסרי התכלית העלובים שלך.

עצוב שאתה חושב שרק בגלל שמישהו מתלהב מעיצוב של רכב אז הוא "ילד זב חוטם" (או מאונן על "אוטו" לפי דבריך).

תלמד להתנהג כמו "מבוגר" לפני שאתה קורא לאחרים "ילדים".

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

עצוב שאתה חושב שרק בגלל שמישהו מתלהב מעיצוב של רכב אז הוא "ילד זב חוטם" (או מאונן על "אוטו" לפי דבריך).

תלמד להתנהג כמו "מבוגר" לפני שאתה קורא לאחרים "ילדים".

מבוגר לא רושם כותרת כמו שלך

פורסם

על איזו כותרת בדיוק אתה מדבר?

או שהקטרקט מפריע לך לראות?

הנקודה הרגישה שלי היא חוסר התרבות שלך וצורת הדיבור הוולגרית שלך.

הייתה יכול הרי פשוט להביע את דעתך בנוגע לעיצוב הרכב הנ"ל ,אבל לא, אתה בחרת להגיב בצורה בוטה ומגעילה.

אז תחשוב טוב טוב, מי הילד?

הבחור שמתלהב מעיצוב ומגיב ולפי ראות עיניו, או ה"מבוגר" שבוחר ישר לקלל ולהשתמש בשפה שכפי שעידן רשם "שעשוייה לבייש רוכלים בשוק הכרמל."

אני ממש מקווה שאין לך באמת ילדים.

עם ככה מתנהג האבא אני לא רוצה לראות מה יצא מהילד.

ותרשה לי להיפרד ממך במשפט, כי כול הנראה אתה בכוונה מנסה לפתח את הנושא מעבר למה שצריך כי זה "עושה לך את זה" שמישהו בכלל יורק לכיוון שלך.

"זבל אפשר להפוך למשהו מועיל,אבל הוא לנצח ישאר זבל"

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

"זבל אפשר להפוך למשהו מועיל,אבל הוא לנצח ישאר זבל"

חזק המשפט הזה

זה שלך או מהתנ"ך:lol::lol::lol::lol::lol:

טוב ילד נרד ממך , העברת לי בכיף יום עבודה במשרד

• תוכן חדש...