Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי I10 שנת 2009 שנקנתה מליסינג. ניתן לפתוח את הרכב רק עם מפתחות הרכב, כאשר אני פותח את דלת הנהג כל הדלתות נפתחות. כמו-כן יש אזעקה לרכב. הרכב נקנה במצב הזה.

עוד במסגרת האחריות פניתי למוסך היבואן שבדק כמה דברים ולבסוף אמר לי שהרכב לא כולל נעילה מרכזית מהשלט וזו תוספת שכרוכה בתשלום. נראה לי תמוה שברכב שנת 2009 אין נעילה מרכזית מהשלט, יכול להיות שבכל זאת מדובר בתקלה ?? במידה ולא מה אני צריך להוסיף כדי שאוכל לנעול את הרכב מהשלט ??

כאמור יש אזעקה לרכב שפועלת מהשלט, האם יש דררך לחבר אותה לנעילה של הרכב ככה שהרכב יפתח עם האזעקה ??

תודה מראש !

פורסם

האזעקה אצלך ברכב מקורית או שהיא התקנה מקומית?

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

אין לך שום תקלה.ברכב הנ"ל (כמו בגטס GLF) בדלת הנהג לא מותקן מנוע נעילה אלה רק מפסק שפועל עם סיבוב המפתח.

,תיגש למתקין להתקנת שלט נוחות (כך זה נקרא) והוא יתקין לך מערכת כולל מנוע נעילה לדלת הנהג. זה צריך לעלות כ-400 ש"ח

גם תקבל שני שלטים. המתקין יצרף את מערכת האזעקה למערכת הנעילה כך שהשלט החדש ישלוט הן בנעילה והן באזעקה

אני בעל ניסיון בעינין !!!

פורסם

תודה על התשובה המהירה, 400 ש"ח נחשב מחיר טוב ??

ועוד שאלה, הרכיבו לך קיט של יונדאי ? זה משהו שאפשר להרכיב לבד ??

פורסם

מנוע נעילה לדלת הנהג מחליף את המפסק הקיים,ומתפקד בעצמו, כמפסק מרכזי לפתיחה/סגירה בעזרת המפתח,וכמובן ועם קבלת סיגנל דרך השלט מתקבלת נעילה מרכזית בכל הדלתות כולל דלת אחורית

תבדוק ב-GOOGLE שלטי נוחות הרכבה מחירים

יש הרבה חיבורי חשמל והרבה פירוקים של דפנות וחיפויים ברכב. צריך ניסיון וידע לא ממליץ להרכיב לבד למרות שניתן לרכוש את כל רכיבי המערכת בחנויות אביזרי רכב

מציע לך להתקין גם מרימי שמשות עם יש לך חלונות חשמליים

פורסם

400 שקל זה יקר, יש דילים של 200 שקל כולל התקנה בוואלה שופס וגרופון, אני שבוע שעבר התקנתי ב200 שקל נ"מ עם זוג שלטים שרכשתי דרך גרופון.

פורסם
400 שקל זה יקר, יש דילים של 200 שקל כולל התקנה בוואלה שופס וגרופון, אני שבוע שעבר התקנתי ב200 שקל נ"מ עם זוג שלטים שרכשתי דרך גרופון.

רק שלא הבאת בחשבון שמנוע נעילה לבדו עולה כ-100 ש"ח ללא התקנה

פורסם
רק שלא הבאת בחשבון שמנוע נעילה לבדו עולה כ-100 ש"ח ללא התקנה

יש לו כבר נעילה מרכזית, הוא רק צריך שלטי נוחות.

עריכה:

הנה כאלו, לי זה עלה 200 בגרופון אצל אותו מתקין, כי מדובר בדגם אחר, פה הם עולים רק 189 ש"ח

http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=5EKdfhhtyj&c=0

ללקוחות וואלה 50% הנחה על התקנת מנוע נעילה במקרה הצורך ₪80 במקום ₪160 (מול המתקין), עדיין מדובר ממש בגרושים למרות שאין לו צורך בזה.

בחנות עצמה גם יש אפשרות שידרוג, אני ממליץ על מערכת של ultimate שהוצעה לי במבצע ללא תוספת כסף, המערכת כוללת חיווי אורות מצוקה ופתיחת באגז' מהשלט, אם יציעו לך כזו תבחר בה.

פורסם
אני אחפש. תודה רבה !

כבעל I10 שבדיוק אתמול התקין שלטי נוחות יש לי מה להוסיף.

ברכב הזה הפיתרון של שלטי נוחות נחשב הכי מורכב מבין דגמי ה-I-ים . הייתי אצל מתקין שלטי נוחות

שאחרי רבע שעה ניסה לבדוק ונכנע ואמר לי ש"אי אפשר". (העלות הרגילה של שני שלטי נוחות=350ש"ח וכדי להוסיף

מנגנון במנוע תוספת של 200 ש"ח = 550 ש"ח ככה שהתקנה ברכב הזה עולה יקר יותר).

בקיצור...אתמול הייתי אצל מתקין קצת יותר מקצוען שהתקין לי מערכת שמע ב-I10 ועל הדרך הציע לי שלטי נוחות....

הייתי ספקן וסיפרתי לו שאי אפשר...הוא חייך וצחק. תוך 30 דקות היו לי שלטי נוחות ! והוא עשה לי את זה במחיר נמוך

ממה שציינו פה (אבל זה היה מחיר מיוחד מתוך ס"כ ההתקנה הכללית שעשיתי אצלו) :-)

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

תודה על התגובות חברים. ראיתי כמה מבצעים באינטרנט שמציעים 2 שלטי נוחות+ התקנה במחיר 250 ש"ח +-

לא מזכירים שם דבר על מנוע שיש להתקין, האם זה משהו חריג או שמראש זה כלול במחיר? יש רכבים שאין צורך להוסיף את המנוע הזה בהם ??

אשמח להמלצות על בעלי מקצוע שעשו לכם עבודה טובה במחיר טוב באיזור פ"ת-כפ"ס.

ועוד שאלה, יש הבדל משמעותי בהתקנה ובמחיר אם אני מבקש גם הרמה של השמשות בנעילה??

פורסם

אם שאתה מסובב את המפתח בדלת הנהג כל הדלתות ננעלות אין לך צורך ב"מחשב" כזה, שאגב עלותו כמו שמפורסם היא 80 שקל.

מרים חלונות הוא לא אופציה בשלטי נוחות סטנדרטיים והוא מגיע כחלק בנפרד או כמערכת אזעקה שלמה, מן הסתם עלות הערכה והרכבה יקר, ומסובך יותר.

• תוכן חדש...