Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם שאתה מסובב את המפתח בדלת הנהג כל הדלתות ננעלות אין לך צורך ב"מחשב" כזה, שאגב עלותו כמו שמפורסם היא 80 שקל.

ראשית זה לא מחשב אלה מנוע חשמלי שעובד על פולס רגעי שבפעולתו הוא מוציא או מכניס מוט מתכת המחובר למוט הפתיחה המכני של הדלת וכך הוא פותח או סוגר

ללא המנוע הזה בדלת הנהג שהוא מנוע שונה משאר הדלתות לא ניתן להרכיב נעילה מרכזית כי הוא זה שמופעל ע"י המערכת והוא מוסר את הפעולה ליתר הדלתות.

במצב הנוככי שאין מנוע כזה בדלת יש רק מפסק שמופעל בעת סיבוב המפתח והוא מפעיל את הנעילה ביתר הדלתות

פורסם
אין לך שום תקלה.ברכב הנ"ל (כמו בגטס GLF) בדלת הנהג לא מותקן מנוע נעילה אלה רק מפסק שפועל עם סיבוב המפתח.

,תיגש למתקין להתקנת שלט נוחות (כך זה נקרא) והוא יתקין לך מערכת כולל מנוע נעילה לדלת הנהג. זה צריך לעלות כ-400 ש"ח

גם תקבל שני שלטים. המתקין יצרף את מערכת האזעקה למערכת הנעילה כך שהשלט החדש ישלוט הן בנעילה והן באזעקה

אני בעל ניסיון בעינין !!!

וחשוב מאוד לבדוק שאחרי ההתקנה , הדלת תינעל ותיפתח - גם מול השלט וגם מול המפתח,

הגיעו אלי לא מעט מקרים של חברים ומכרים (ביונדאי ספציפית) שההתקנה בוצעה בצורה לקויה או חובבנית והנעילה הפכה להיות דרך שלט בלבד, המפתח - לא נעל או לא פתח (או שניהם)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

דני חבל שאתה נותן המלצות על כל הדילים האלה שרק לפני פחות משבוע העלת נושא עד כמה הם לא מקצוענים וחובבנים.

הרי אתה בעצמך עצרת את אחד מהתקינים בגלל שפחדת שיעשה נזק ולא הסכמת שיסיים את ההתקנה.

הזול עולה ביוקר. ואני במקומך בלי קשר לא ממליץ על מישהו שאני לא סומך עליו בעצמי.

לi10 חייבים להוסיף מנוע דלת. שזה אומר בערך 200-250 שקל.

לא תצטרך להוסיף שלטי נוחות פשוט משתמשים בפיקוד של האזעקה לפתיחה וסגירה. מה שאומר שצריכים למשוך חוטים מהאזעקה למנוע ששותלים בדלת.

לך רק למתקין מקצועי כי זה לא כל כך פשוט ברכב הזה.

פורסם
דני חבל שאתה נותן המלצות על כל הדילים האלה שרק לפני פחות משבוע העלת נושא עד כמה הם לא מקצוענים וחובבנים.

הרי אתה בעצמך עצרת את אחד מהתקינים בגלל שפחדת שיעשה נזק ולא הסכמת שיסיים את ההתקנה.

הזול עולה ביוקר. ואני במקומך בלי קשר לא ממליץ על מישהו שאני לא סומך עליו בעצמי.

לi10 חייבים להוסיף מנוע דלת. שזה אומר בערך 200-250 שקל.

לא תצטרך להוסיף שלטי נוחות פשוט משתמשים בפיקוד של האזעקה לפתיחה וסגירה. מה שאומר שצריכים למשוך חוטים מהאזעקה למנוע ששותלים בדלת.

לך רק למתקין מקצועי כי זה לא כל כך פשוט ברכב הזה.

אגב מנועי דלת, אותם מנועים היום הם סטנדרט סיני , המחיר שלהם בטח ובטח רחוק שנות אור מה200 / 250 שקל , אם יש למישהו את הידיים לזה, יכול לרכוש באיביי ולבצע לבד את ההתקנה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הסיבה שעצרתי את המתקין היא כי מעבר להתקנה בסיסית הוא לא ממש ידע מה הוא עשה, אתה לא מחוייב להתקין דרכם, אבל זה היה כלול במחיר אז אמרתי נלך על זה, אתה יכול לקחת ולהתקין בעצמך.

פורסם

התקנה בסיסית כוללת גם הבהוב של הוינקרים סתם בשביל שתדע.

וזה לא כזה רחוק מהמחיר שאמרתי. בi10 לא כל כך פשוט לשתול מנוע עקב חוסר מקום בדלת.

כך בחשבון שאם הוא הולך למתקין מסודר הוא יקח לפחות 200. כי זה זמן עבודה.

צריך להעביר כבל לתוך הדלת. ומי שיעשה את זה בפחות זה כנראה גם יהיה עבודה לא ברמה גבוה.

לא מעט פעמים יצא לי לראות שמעבירים את החוטים לדלת בצורה לא מקצועית וחשופה, שזה תוצאה של חיסכון כנראה.

• תוכן חדש...