Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - מה המהירות הממוצעת שלך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אצלי 34 קמ"ש 8)

צריכת דלק לפי מחשב רכב 1-10.2 (צריכה אמיתית 1-10.1).

נמדד על פני 500 ק"מ עגולים.

בלי מזגן.

GOLF GTI DSG MK5 2007 עם שיפורים קלים :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קורולה 2010 אוטו' (לא רובוטי), מהירות ממוצעת 29-32 וצריכה ממוצעת של 12.5 ק"מ לליטר בתחנה וגם במחשב רכב, בנהיגה יחסית רגועה חצי עירוני וחצי בין עירוני.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

גרנדה פונטו 2007 1.4L

ממוצע: 1:13.4 ק"מ לליטר

מהירות ממוצעת: 29~32 קמ"ש

קו נסיעה: ראשון לציון-אפקה תל אביב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קליאו ספורט דור שני - 31.7 קמ"ש, על פני 647.2 ק"מ, 47.6 ליטר בנזין בוזבזו, 7.3 ליטר \ 100 ק"מ בצג המחשב.

2/3 עירוני 1/3 בן עירוני (שלסרוגין גם פקוק).

אלי.

פורסם

37 קמ״ש. מתחלק 70:30 לטובת בין עירוני (אבל נוסע לפעמים דרך כביש 1 ככה שהיתרון נעלם).

1:12 בדרך כלל או ממש קרוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^^

חובבן. אני יצאתי סבתא בת 90.

בחודשיים האחרונים יוצא לי לנסוע רק בתוך תל-אביב הפקוקה ואלו התוצאות -

מהירות ממוצעת - 16 קמ"ש (תאכלס, כבר עדיף קורקינט וחליפת צלילה)

צריכת דלק - 10 ק"מ לליטר עם 38 ליטרים. מודה, ביציאה מהרמזורים אני קצת לוחץ, אחרת אפילו האוטובוס עוקף אותי.

פורסם

ירד לכם עכשיו האסימון שאין שום טעם לרוץ ?

צריכים יותר מ 159,FR ודומיהם שמי שקונה אותם הוא בד"כ אוהב מהירות,שעושים ממוצע של 32 קמ"ש כדי להשתכנע ? (אגב, אני, שגורס שנסיעה מעל 80 היא טמטום בכבישי הארץ שכולם חוץ מ-90 לאילת הם עירוניים, עושה ממוצע ארוך 47 קמ"ש ,צריכה -1:8.5 מליבו 3.5).

פורסם

^

here we go again...

1. צודק, יש אוטוסטרדה אחת בארץ והיא כביש 90. כביש 6, 1, כביש החוף, נתיבי איילון (ברוב ימות השנה :)), עוקף קריות הם כבישים בדיוניים וכל השרשורים וההודעות אשר מזכירים אותם הם בגדר מדע בדיוני.

2. מי שקונה לצורך העניין 911 בארץ קונה אותה כדי להגיע יותר מהר מנקודה לנקודה. ברור הרי... :roll:

3. יש לך רכב שהוא שתיין כבד. אם אני הייתי עומד על מהירות ממוצעת של 47 קמ"ש (ולא בעקבות נסיעה ב200 קמ"ש + בעוקף קריות, כדי לאזן) אז צריכת הדלק שלי הייתה באיזור בין 5 ל-6 ק"מ לליטר.

4. כן, פרארי עומדת בפקק עם פיאט אונו. זאת לא סיבה להמשיך ולדבוק בהגבלות מהירות לא קשורות למציאות.

לסיכום, גם הטיעונים שלך חלשים ולא קשורים למציאות, כרגיל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...