Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מצויין - רק דבר אחד (להבא): חבל שבחרת לרצף את האריחים השלמים באמצע וליצור מכל הכיוונים חיתוכים, זה מבזבז המון חומר ולא נהוג כ-ל-ל לרצף ככה. להבא אם אתה מרצף חדר אחד בודד, תדאג להתחיל מפינה מסויימת ותרוץ איתה על כל החדר (כך, סביר להניח, שתצטרך לחתוך רק 2 צלעות של החדר ולא 4, וגם תבזבז הרבה פחות חומר).

החומר שהכנת נראה דליל מידי, האם כן או שמדובר באשליה אופטית ? (החומר אמור להיות בטקסטורה כזאת שיהיה קל לסרק אותו על הרצפה - ולאחר סירוק ישארו פסים של המסרק למשך כמה זמן [עד שהחומר מתאחה באיטיות]). חומר דליל מידי יתאחה מהר מידי על הרצפה עוד לפני שתספיק לשים אריח עליו.

לפותח השרשור ובכלל, יש לי שאלה ברומו של עולם

אני לא רוצה לבאס אבל אני באמת לא מבין את הטרנד הזה של הקרמיקה על הרצפה.

זה אולי נראה טוב, מאוד לא פרקטי לעומת הבלטות הרגילות:

-הלכלוך הרבה יותר בולט, בתור אחד שאוהב שהבית נקי, זה נראה לי מרדף אינסופי אחרי רצפה נקייה.

-הן רגישות יותר לשריטות ולשבר.

זה לא מפריע לאף אחד אחר?

אתה אומר דבר והיפוכו - מצד אחד אתה מלין על כך שרואים כל דבר על הקרמיקה, ומצד שני אתה לא רוצה "לרדוף" אחרי הניקיון ואוהב שהבית שלך נ-ק-י.

בגדול, אני רוצה לתקן את דבריך ולדייק:

*אתה* אוהב שהרצפה בבית שלך *נראית* נקיה. על בלטות רגילות קשה לראות ליכלוך ואולי בגלל זה אתה מעדיף אותן. אם באמת היית רוצה "לתפוס את הליכלוך על חם", עם קרמיקה היה לך יותר קל לדעת מתי הבית באמת מלוכלך ומתי לא - וככה באמת הבית שלך היה נקי :lol:

בעניין יופי - אין מה להשוות, כיום יש מגוון עצום של קרמיקות בכל הטקסטורות והסוגים. החל מקרמיקות רגילות (מרובעות), קרמיקות שנראות בדיוק כמו פרקט (ובצורה של פלטות פרקט), עם החיספוס, וכלה בקרמיקות מסוג גרניט פרוצלן מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד חזקות ועמידות - מכל הסוגים והמינים (דמוי פרקט עם חיספוס ובמגוון גדול של מידות וגימורים: גימור עם פאזה, גימור בחיתוך לייזר, גימור מבריק, גימור מט, גימור "לפאטו" [חצי מבריק]).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא אחלה. כל הכבוד!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
נראה מצויין - רק דבר אחד (להבא): חבל שבחרת לרצף את האריחים השלמים באמצע וליצור מכל הכיוונים חיתוכים, זה מבזבז המון חומר ולא נהוג כ-ל-ל לרצף ככה. להבא אם אתה מרצף חדר אחד בודד, תדאג להתחיל מפינה מסויימת ותרוץ איתה על כל החדר (כך, סביר להניח, שתצטרך לחתוך רק 2 צלעות של החדר ולא 4, וגם תבזבז הרבה פחות חומר).

החומר שהכנת נראה דליל מידי, האם כן או שמדובר באשליה אופטית ? (החומר אמור להיות בטקסטורה כזאת שיהיה קל לסרק אותו על הרצפה - ולאחר סירוק ישארו פסים של המסרק למשך כמה זמן [עד שהחומר מתאחה באיטיות]). חומר דליל מידי יתאחה מהר מידי על הרצפה עוד לפני שתספיק לשים אריח עליו.

מיקום הריצוף בצמוד לפינה כלשהי זה מצב אידיאלי, אבל לרוב עקב פירוק פנלים ו/או קירות לא ישרים נוצר מצב שאחת השורות במקרה הטוב והשורה האנכית העליונה במקרה הרע פשוט מאוד לא יהיו מקבילות לקיר.

בעיניין החומר, אכן בתמונה נראה דליל אבל במציאות הוא במרקם די קשה שלא מתעוות או נוזל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• 3 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...