Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף לעבוד עם מכונת חיתוך אין בכלל מה להשוות לדיסק.

בדרך כלל החיתוך הוא בסוף היכן שהפנל אמור להיות אז קצת אי דיוק לא תורגש.

אבל אם אין לך רקע בכלל אני מאמין שלא יהיה לך קל והריצוף לא יצא אחיד לכן אני עדיין נשאר בהמלצתי לראות איך עובד רצף ולהתקדם משם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לראות איך עובדים רצפים ניתן גם ביוטיוב, שפע סרטונים ושיטות עבודה שונות.

היום קניתי אזמל קטלנית ותמונות אני מקווה שיעלו בהמשך.

מבחינת משקופי הדלתות, ובהנחה שאני מחילף את הדלתות, האם עדיף לי לפרק את המשקופים כבר עכשיו (ועד כמה זה קשה)?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה זה עקום בסוף? אתה מתכוון לגימור?

אם אתה עובד עם פלס ומתכנן את ההדבקה לפי קווים ישרים ,אין סיבה שתדאג כל כך לסוף,הוא יהיה דומה להתחלה ולאמצע.

יש מקומות שלא ניתן לחתוך עם "מכשיר קרמיקה" וצריך לעבוד עם אבן משחזת.

איך מתכננים שהכל יהיה בקו ישר, הרי בדרך כלל הקירות לא ישר ב100ִֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֶֶֶֶֶַַ%?
פורסם
איך מתכננים שהכל יהיה בקו ישר, הרי בדרך כלל הקירות לא ישר ב100ִֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֶֶֶֶֶַַ%?

לפני העבודה , תסדר על הרצפה את האריחים לאורך הקיר - כבר אז תקבל אינדיקציה לקראת מה אתה הולך.

אם יש קיר לא ישר אז כבר מהנקודה הזו אתה מתחיל לתכנן את העבודה שלך (מהיכן להתחיל) ,אחד הקירות באותו חדר

יקבל סיומות של אריחים "מהונדסים" - תבחר אתה איזה קיר זה יהיה .

Gn'f'R

פורסם

תסלח לי על האנגלית אבל יותר קל לי לדבר שיפוצים באנגלית.

First, I do recommend choosing a lay out, diagonal is my favorite, more work but looks amazing, straight lines are boring, I do use a lot of rectangular tile, 12"x24", than I usually goes on a staggered laying.

Its a simple job for anyone who have good hands, if you lay it on existing tile it saves a lot of time. I do recommend moving everything away, including base moldings and door casings.

Changing a door is a simple task as well, I am sure that you can get a pre hanged door in Israel, the door comes on a frame, than the casing cover the frame.

I've done some tile by myself, even when I have gifted employees, I do work myself once in a while because I consider it as therapy.

Don't buy cheap China tile, and don't spend too much on Spanish tile either (I just ordered a tile for a client that cost $540 for a square meter)

I know that things are different between the US construction to the Israeli one, but tile is tile, we never lay it on sand, always on concrete.

Good luck and please add some photos.

haters will hate

פורסם

אתה לא צריך להוציא את המשקופים.

תחתוך אותם בגובה הריצפה הקיימת ועוד חיתוך של 5 ס"מ מעל, כך תוכל להשתמש בדלת ויהיה לך מרווח לרצף.

לגביי התחלת הריצוף מתחילים מהכניסה עם מרצפה שלמה.

כמו שכתבו קודם תניח או תמדוד ותראה שבקיר אחד תקבל מרצפה שלמה ומה שיגיע לקיר הנגדי תחתוך בהתאם.

לא חשוב אם הקיר לא ישר מודדים את הרוחב שנשאר ואם צריך חותכים קצת באלכסון אפשרי במכונת חיתוך שיכנס יפה ומדוייק.

פורסם
אתה לא צריך להוציא את המשקופים.

תחתוך אותם בגובה הריצפה הקיימת ועוד חיתוך של 5 ס"מ מעל, כך תוכל להשתמש בדלת ויהיה לך מרווח לרצף.

לגביי התחלת הריצוף מתחילים מהכניסה עם מרצפה שלמה.

כמו שכתבו קודם תניח או תמדוד ותראה שבקיר אחד תקבל מרצפה שלמה ומה שיגיע לקיר הנגדי תחתוך בהתאם.

לא חשוב אם הקיר לא ישר מודדים את הרוחב שנשאר ואם צריך חותכים קצת באלכסון אפשרי במכונת חיתוך שיכנס יפה ומדוייק.

אני מחליף גם את הדלתות וכמו שהבנתי הן מגיעות עם משקופים, לכן אני שואל.

בקשר למיקום האריחים, דווקא מסרטונים ביוטיוב בד"כ ממקמים במרכז והחיתוכים מסביב בגודל כמעט שווה.

Just daily

פורסם

בקשר למיקום האריחים, דווקא מסרטונים ביוטיוב בד"כ ממקמים במרכז והחיתוכים מסביב בגודל כמעט שווה.

הכוונה היא שפירוק המשקופים זו לא עבודה שלך. אתה תדאג לרצף את הרצפה (ולכן תחתוך 5 ס"מ בלבד ע"מ שהדלת עדיין תישאר במקום עד שיחליפו אותה) וכשיגיעו להתקין את הדלתות - יפרקו את הקיימות ויתקינו את החדשות (אלא אם אתה קונה דלתות בעצמך ומוביל + מרכיב בעצמך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבנתי שאתה מחליף גם את הדלתות אבל עד שהם יגיעו ותחליף אותם תוכל להשתמש בדלת הקיימת.

בשביל שהבית יראה טוב הצעתי לך לרצף את החדר החשוב ע"י בעל מקצוע ואז תוכל להמשיך את כל הבית לפי הקו שהוא יצר.

זאת אומרת שלחדרים אתה נכנס בהתאם לריצוף הקיים החדש וממשיך עם אותם הפוגות.

אתה לא מייקר את העבודה בהרבה אבל תשדרג את הבית בהתאם.

עם כל הכבוד ליוטיוב אני מאמין שיש שם עשרות שיטות ובטוח שלא כולן נכונות לך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עם קצת רצון וקצת יכולת, זה בהחלט אפשרי.

קניתי את כלי החיתוך של שטל וצריך קצת "לשחק" איתו כדי להבין איך לגרום לו לחתוך כמו שצריך (לא איכותי במיוחד).

15 מ"ר קרמיקה פשוטה עלתה כ-500 ש"ח, 2 שקים (25 ק"ג כל אחד) דבק 109 עלו 60 ש"ח, רובה 70 ש"ח.

בנוסף יש להצטייד במאלג' משוננת, פלס רצפים (אני עבדתי בלי), ספייסרים 3 מ"מ וכלים לפירוק הפנלים שעל הקיר.

אחרי שמורידים את הפנלים אם נשארו שקעים בקיר, יש לסתום אותם וליישר עם הקיר (מערבבים צמנט וטיט עם מים).

%201_1~1.jpg

%204_1~1.jpg

Just daily

פורסם

לפותח השרשור ובכלל, יש לי שאלה ברומו של עולם:lol:

אני לא רוצה לבאס אבל אני באמת לא מבין את הטרנד הזה של הקרמיקה על הרצפה.

זה אולי נראה טוב, מאוד לא פרקטי לעומת הבלטות הרגילות:

-הלכלוך הרבה יותר בולט, בתור אחד שאוהב שהבית נקי, זה נראה לי מרדף אינסופי אחרי רצפה נקייה.

-הן רגישות יותר לשריטות ולשבר.

זה לא מפריע לאף אחד אחר?

פורסם
לפותח השרשור ובכלל, יש לי שאלה ברומו של עולם:lol:

אני לא רוצה לבאס אבל אני באמת לא מבין את הטרנד הזה של הקרמיקה על הרצפה.

זה אולי נראה טוב, מאוד לא פרקטי לעומת הבלטות הרגילות:

-הלכלוך הרבה יותר בולט, בתור אחד שאוהב שהבית נקי, זה נראה לי מרדף אינסופי אחרי רצפה נקייה.

-הן רגישות יותר לשריטות ולשבר.

זה לא מפריע לאף אחד אחר?

גם אני לא, אבל אין ספק שזה משפר את הרגשת השהות בבניין בן 30+ שנה.

בקשר ללכלוך, זה בולט בקרמיקה מבריקה ובמחוספסת פחות. בלטות ישנות נראות מלוכלכות כסטנדרט.

אגב, ההמשך לשאר החדרים והסלון כנראה יהיה קרמיקה דמוי עץ/פרקט.

Just daily

• תוכן חדש...