Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח נקודות והעברה.....עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם... היום אחרי כמה חודשם של "צפייה" קיבלתי חבילה מהמשטרה ובה צילומים שלי על 126 ק"מש.

קיבלתי 750 שקלים.

עכשיו אולי לא שמתי לב.... אבל כמה נקודות מגיע לי???

ואם מגיע...

הדו"ח הגיע לשם של בעל הרכב שהוא אחי הגדול.

אבל אני זה שנהגתי.

האם אפשרי להעביר את הנקודות אלי?

ואם כן מה הפרוצדורה של זה?

תודה רבה לכם על העזרה מראש.

ROVER=~~

פורסם

מתוך אתר משטרת התנועה:

שאלה:קיבלתי דו"ח על עבירה ברכב שבוצעה ברכב הרשום על שמי, אך לא אני הוא שנהג ברכב, אלא מישהו אחר- מה לעשות?

תשובה:

יש לפנות ליחידת התנועה ממנה התקבל הדו"ח ולצרף שני מכתבים- האחד מבעל הרכב המצהיר כי הוא לא היה זה שנהג ברכב בזמן העבירה והוא מבקש להסב את הדו"ח על שמו של האדם שביצע את העבירה. והשני מהאדם שנהג ברכב ובו הוא מבקש להמיר את הדו"ח על שמו. כמובן שיש לציין במכתבים את הפרטים המלאים- ת. זהות, מספר הדו"ח, מספר הרכב, פרטי העבירה , שמות מלאים וצילום רשיון הנהיגה של נהג הרכב. במידה והדו"ח כבר שולם, יש לצרף תצהיר בפני עו"ד או רשם בימ"ש בדבר זהות הנהג

הלינק המלא:

http://www.police.gov.il/misc/01/01questions.asp#8

פורסם
שלום לכם... היום אחרי כמה חודשם של "צפייה" קיבלתי חבילה מהמשטרה ובה צילומים שלי על 126 ק"מש.

קיבלתי 750 שקלים.

עכשיו אולי לא שמתי לב.... אבל כמה נקודות מגיע לי???

ואם מגיע...

הדו"ח הגיע לשם של בעל הרכב שהוא אחי הגדול.

אבל אני זה שנהגתי.

האם אפשרי להעביר את הנקודות אלי?

ואם כן מה הפרוצדורה של זה?

תודה רבה לכם על העזרה מראש.

8 נקודות

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...