Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרלאינט סימיטר SE5 היתה הספורט סטיישן הראשונה בעולם.

מנוע V6 של פורד 2.8 ומרכב פיברגלאס קל הניבו ביצועים מצויינים, ואפילו היתה אחת כזו בארץ.

לבחור את הרליאנט סימיטר כדוגמא לסטיישן...זה כמו להגיד שהפרארי FF היא סטיישן.

נכון שזו ההגדרה בחלק מהמקומות סטיישן 2 דלתות, אבל פה בדיוק הנקודה - מכונית 2 דלתות היא לא מה שמחפש מי שנאלץ לרכוש סטיישן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב אצל אודי לפחות אולי אצל עוד מספר יצרנים,סשייטן חמה אינה רק פרקטית אלה גם מתנהגת טוב יותר מאחותה הסדאנית מאחר ומידה ויש מנוע כבד מקדימה (כמו אצל אודי) מרכב הסטיישן מאוחר מוסיף משקל,מה שיותר חלוקת משקל טובה יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם
מכונית 2 דלתות היא לא מה שמחפש מי שנאלץ לרכוש סטיישן.

לא מעט מכוניות סטיישן יוצרו עם שתי דלתות(+דלת אחורית); התצורה הזו היתה פופולרית מאד במכוניות אירופאיות בשנות הששים והשבעים;

פורד אסקורט

אופל קדט ואסקונה

פיאט 128

אודי 70/75/90(הדגמים לפני ה-80/100 המוכרות יותר)

פולקסווגן וריאנט ו-412

והרשימה עוד ארוכה.

בנוסף, בלא מעט סטיישנים יכלת לבחור בתצורה של 2 או 4 דלתות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

סטיישן ספורטיבית?? :?

צריך להיות אדיוט גמור בשביל לקנות אחת :roll:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
בברזיל התצורה הזו היתה מאוד פופולרית בשנות ה70-80 (אולי עד היום אני לא יודע). רוב המכוניות, סדאן או סטיישן היו עם 3 דלתות.

לנו היתה אחת כזו (שברולט קרוואן שמה):

חדי העיין יבחינו כי השברולט קומודורו הזו, אשר יוצרה עד שנות התשעים, השתמשה בבודי של אופל רקורד C(יוצר בשנים 1967-1972). רק שבמקום מנועי האופל העייפים(הפופולרי בארץ היה 1700 סמ"ק עם 66 כ"ס), בקומודורו מותקן מנוע 6 צילינדר בנפח של כארבעה ליטר וערימות של מומנט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה על התגובה המנומקת. היא בהחלט תורמת לדיון :?

פורסם

אפשר לקבל הסבר מדוע?

פורסם
לא מעט מכוניות סטיישן יוצרו עם שתי דלתות(+דלת אחורית); התצורה הזו היתה פופולרית מאד במכוניות אירופאיות בשנות הששים והשבעים;

פורד אסקורט

אופל קדט ואסקונה

פיאט 128

אודי 70/75/90(הדגמים לפני ה-80/100 המוכרות יותר)

פולקסווגן וריאנט ו-412

והרשימה עוד ארוכה.

בנוסף, בלא מעט סטיישנים יכלת לבחור בתצורה של 2 או 4 דלתות.

מכיר את כולן.

מי מהן יוצרה בגרסה ספורטיבית? הדיון פה הוא על סטיישן-ספורטיבית, לא על סטיישן...

פורסם
תודה על התגובה המנומקת. היא בהחלט תורמת לדיון :?

אפשר לקבל הסבר מדוע?

נכון, בפורום הזה לא כולם מכירים אותי :oops:

מי שכן מכיר אותי יודע שהרכב שלי הוא ב.מ.וו סדרה 3 סטיישן E30, כך שאין בן אדם שמבין יותר ממני את הכיף בסטיישן ספורטיבית (אז מה אם היא 318 היא הנעה אחורית וזה מספיק :oops:)

כך שמה שרשמתי נכתב כהלצה בלבד ואין לקחת אותה (או כל דבר אחר שאני רושם לצורך העניין) ברצינות :roll:

פורסם

קבלו המלצה נוספת .סובארו פורסטר טורבו ,אומנם אוטמט אבל מנוע של WRX כולל 245 כ"ס ,שבציפ קטן עולה ל300 כ"ס {לא שאשתי ביקשה}, רכב מדהים שנראה מהוגן אבל נותן בראש לכולם .

שאשתי ביקשה רכב לעצמה אחרי נסיעת מבחן לא היה רכב אחר בגודל הזה שגרם לי חיוך כזה גדול,עוד מעט מגיע הזמן להחליף ואין לי רעיון למה אחרי שהתרגלתי בשבתות ושלוקח לה תאוטו למטוס הקל הזה,ממליץ

פורסם

שתי הערות:

א.במקרה של הפוקוס לעניות דעתי הסטיישן הרבה יותר יפה מהסדאן.

ב.לפעמים ההתנהגות נפגמת דווקא בסטיישן עקב משקל יותר גבוה. זכור לי מבחן של m5 סטיישן במגזין אוטו לפני כמה שנים והבוחנים שם ציינו שהיא פחות חדה מהסדאן.בכל אופן הייתי מת לאחת:-D

חבר,אתה חופר

פורסם

במקרה של ה-ST סטיישן אני יכול להעיד ממקור ראשון שגם אם חווית הנהיגה נפגעת, זה בקושי מורגש (נהגתי בשתיהן אחת אחרי השנייה במעמד ההשקה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מניסיון אישי סטיישן אולי "כבדה יותר" (ההפרש אצלי בין סטיישן לסדאן עומד על 30 קילו) אבל מרגישה קשיחה יותר.

התוספת של קורת D והעובדה שקורה C יושבת ממש מעל הבתי בולם ומשמשת כסוג של מוט מייצב עליון, ממש משנה את ההרגשה של הרכב.

• תוכן חדש...