Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשקניתי את הGTI, האופציה האחרת הייתה אוקטביה RS סטיישן.

אצלי RS סטיישן היתה האופציה הראשונה. הם לא הסכימו לשמוע על זה. הציעו לי סופרב סטיישן - "זה כמעט אותו הדבר".

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש גם יש! והיה אפילו יותר מזה לסובארו- סובארו פורסטר STI

אני רוצה איזה אימפרזה סטיישן או פורסטר STI :twisted:

משהו לא מסתדר לי עם החתימה שלך, אתה פרסי עם ראש קטן?

צרפתיות קונים באהבה! יפניות קונים עם ראש קטן וכיס פרסי!.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

באופן אישי - אני כנראה אפנה לדלק בחודשיים הקרובים ואברר מה ניתן לעשות.

אני מבין מהתגובות שיש כאן עוד כמה שהנושא מעניין אותם - מי שרציני ומתכוון להזמין אחת במידה והדבר יהיה אפשרי - שלחו לי מסר עם הפרטים שלכם, אני אחזור אליכם לפני שאפנה אליהם ע"מ שנגיע כקבוצה רכישה מסודרת. זה בטח לא יזיק.

פורסם

תרשום אותי.

כשיהיה משהו רציני תעדכן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני כעשור נכנסתי לעולם תצוגה של פורד וביקשתי לרכוש מונדאו סטיישן.

הייתי מוכן לשלם מקדמה של 100% ולחכות כמה שצריך. אבל דלק מוטורס היו נשארו דלק מוטורס.

זה מה יש. מנסיוני צ'מפיון די גמישים ברכבים משוגעים, במיוחד באודי.

פורסם

גם צ'מפיון נהיו פחות גמישים בהזמנות מיוחדות של פולקסוואגן.

הבנתי שבשנה האחרונה לא היית יכול לרכוש GTI 5 דלתות ידנית.

מה שכן ידוע לי על אוקטביה RS שנמכרה ב-2011 בהזמנה מיוחדת והיא כנראה היחידה בארץ מהצורה הזאת.

2009-koda-octavia-vrs-photo-341617-s-1280x782.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מי שהחלה את טרנד הסטיישנים החמים היתה וולבו.

בתחילת שנות ה 80' הוצעה ה 240 טורבו גם בגירסת סטיישן, ובשנות ה 90' הוצעה ה 850 T5R שהיתה מכונית מהירה מאד.

עד היום סטיישנים מהווים אחוז גבוה ממכירות וולבו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לפני כעשור נכנסתי לעולם תצוגה של פורד וביקשתי לרכוש מונדאו סטיישן.

הייתי מוכן לשלם מקדמה של 100% ולחכות כמה שצריך. אבל דלק מוטורס היו נשארו דלק מוטורס.

זה מה יש. מנסיוני צ'מפיון די גמישים ברכבים משוגעים, במיוחד באודי.

ההבדל בין דלק מוטורס לצ'מפיון טמון בעובדה שהראשונים מוכרים בעיקר בשוק המוסדי (ציי רכב, חברות ליסינג וכו') וצ'מפיון בעיקר לשוק הפרטי. לדלק מוטורס לא משתלם להביא כמה פרטים מדגם מסוים רק כדי למלא את רצון הלקוח הבודד. אתה לא הביזנס שלהם ובשבילם זה כאב ראש להתעסק עם כמויות קטנות ולהחזיק לזה חלפים ושרות. הזמנות בכמויות קטנות עולות הרבה כסף. צ'מפיון יותר גמישה בקטע הזה כי אלה הלקוחות שלה, הפרטיים ולהם כמובן שעדיף ומשתלם לספק לכולם את מבוקשם. עשר מזה שלושים מזה וכו', הרבה דגמים ובסוף מגיעים לכמויות של אלפים מכל אחד קצת לעומת היבואנים שמתרכזים בעיקר בציי הרכב ששם מוכרים מעט דגמים בכמויות גדולות.

באירופה למשל העדיפות היא לסטיישנים, דיזל וגיר ידני. עניין של שימושיות וחסכון בדלק. אצלנו זה נכנס לאט לאט וכשהדרישה תגבר אז גם היבואנים יתחילו להענות לדרישות האלה.

פורסם

גם אני מאוד אוהב ספורט סטיישן, אבל גם האוקטביות RS קומבי שיש בארץ לא ממש מחליפות ידיים בקלות (כשהמוכר מנסה למכור) בהשוואה לרגילות. די קשה למכור מכוניות כאלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

1969_reliant_scimitar_se5_overdrive_30_m.jpg

הרלאינט סימיטר SE5 היתה הספורט סטיישן הראשונה בעולם.

מנוע V6 של פורד 2.8 ומרכב פיברגלאס קל הניבו ביצועים מצויינים, ואפילו היתה אחת כזו בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
משהו לא מסתדר לי עם החתימה שלך, אתה פרסי עם ראש קטן?

טכנית, אני בלארוסי בכלל שנוהג ביום יום על האימפרזה 1.6 של אבא (שבעצם הפכה להיות דיי שלי היות והוא לא משתמש בה כמעט כלל). ואני עדיין מתחרט בכל יום על הסיטרואן ZX 1.8 שהייתי יכול לרכוש במחיר זנות אבל לא עשיתי את זה בגלל הגיוס.

החתימה היא תגובה לאיזו כתבה שקראתי לפני שנים ומאז לא החלפתי אותה. צריך לרענן בקרוב, מחכה שמישהו יפלוט משהו בפורום שיהיה ניתן להוציא מהקשרו :twisted:

פורסם
מי שהחלה את טרנד הסטיישנים החמים היתה וולבו.

בתחילת שנות ה 80' הוצעה ה 240 טורבו גם בגירסת סטיישן, ובשנות ה 90' הוצעה ה 850 T5R שהיתה מכונית מהירה מאד.

עד היום סטיישנים מהווים אחוז גבוה ממכירות וולבו.

חשבתי שאודי התחילו עם הסטיישן החמימה.

תמיד אהבתי סטיישנים ספורטיביים, הראשונה ששמתי עליה עין היתה הRS2 של אודי. יש קטע של זאב בעור כבש במכוניות כאלה.

לשמחתי הצלחתי לישם את זה בנוכחית שלי, 159 SW

420637_288088564597862_1004585563_n.jpg

פורסם

אכן יש רכבי סטיישן חמים ומדליקים למדי.

רכב שלאחרונה הדליק אותי היה אודי RS4 2007 כחול ספיריט, רכב מגניב לגמרי ופרקטי מאוד עם ילדים, הדבר היחיד שקצת מוריד לי ממנו זה (דווקא) היותו ידני.

יש בדרך לבית שלי יותר מדי עליות חדות (מאוד) ומרומזרות או "מצומתות" ולא בא לי להביא את העצבים לאישתי שנוהגת ברכב ביום יום, מה גם שבכבישי הנהיגה האהובים עליי אהנה יותר מרכב עם גיר סטייל DSG\DCT וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תרשום אותי.

כשיהיה משהו רציני תעדכן.

כנ"ל.

אגב, אם תתארגן קבוצה לג'טה 2.0T, אני גם בעניין ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ההבדל בין דלק מוטורס לצ'מפיון טמון בעובדה שהראשונים מוכרים בעיקר בשוק המוסדי (ציי רכב, חברות ליסינג וכו') וצ'מפיון בעיקר לשוק הפרטי. לדלק מוטורס לא משתלם להביא כמה פרטים מדגם מסוים רק כדי למלא את רצון הלקוח הבודד. אתה לא הביזנס שלהם ובשבילם זה כאב ראש להתעסק עם כמויות קטנות ולהחזיק לזה חלפים ושרות. הזמנות בכמויות קטנות עולות הרבה כסף. צ'מפיון יותר גמישה בקטע הזה כי אלה הלקוחות שלה, הפרטיים ולהם כמובן שעדיף ומשתלם לספק לכולם את מבוקשם. עשר מזה שלושים מזה וכו', הרבה דגמים ובסוף מגיעים לכמויות של אלפים מכל אחד קצת לעומת היבואנים שמתרכזים בעיקר בציי הרכב ששם מוכרים מעט דגמים בכמויות גדולות.

באירופה למשל העדיפות היא לסטיישנים, דיזל וגיר ידני. עניין של שימושיות וחסכון בדלק. אצלנו זה נכנס לאט לאט וכשהדרישה תגבר אז גם היבואנים יתחילו להענות לדרישות האלה.

Thank you, Cap

• תוכן חדש...