Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונובלוק לסאב Kenwood KFC W12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חשבתי להתקדם קצת עם המערכת ולהכניס מגבר חדש לסאב וופר כדי שייתן קצת יותר עוצמה ויעזוב לי בשקט את הקומפוננט.

המערכת שיש לי כרגע היא

רדיו דיסק - pioneer deh5850

מגבר - lightning audio 300.4 (הצהוב לא הדגם החדש)

קומפוננט - morel dotech ovation 6 6.5

המערכת היא ממוצעת ונחמדה ועושה את העבודה מעל ומעבר, אבל לפעמים אני מרגיש שהקומפוננט בווליום גבוה לא נותן את השיא, ההספק שלהם הוא 140RMS והמגבר נותן לכל ערוץ 75 (אם אני לא טועה). אני לא מבין כ"כ גדול במערכות וחשמל אבל ממה שהבנתי כל המערכת מקבלת חצי ממה שהיא יכולה לתת.

ביצעתי כיווני איזון קטנים למערכת כגון GAIN לסאב ולרמקולים שהיו גבוהים מדי מהמתקין שעשה את ההתקנה, משום מה השאיר לי את האחוריים מחוברים אבל העברתי את כל הסאונד לקומפוננט על ידי ה HU (לא יודע אם זה תקין - אם לא אשמח לעזרה).

וכרגע אני מחפש משהו בתקציב נחמד של 500-600 ש"ח למגבר מונו שיעבוד רק על הסאב, האם קיים דבר כזה? האם זה מספיק / יותר מדי לסאב ששווה משהו כמו 350 ש"ח? התיבה היא 12 קלאסית.

תודה רבה חברים.

Opel Adam S 2017

פורסם

כמו שאמרת שעברת הכול לקומפוננט הקדמי.

תחבר את הסאב בגישור למגבר .

חבל להשקיע מונו על סאב שכזה.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

סתם רעיון

אם אתה עובד קומפונט +סאב

יותר טוב יהיה לך אם תמכור את הלייטנינג אודיו שלך

ותרכוש מגבר 4 ערוצים חזק יותר במחיר גבוהה יותר נניח סביב ה-1000 שח.

פורסם

תודה על העצות חברים

ה lightning לא שווה הרבה היום הוא דיי ישן אבל במצב מעולה אבל אני לא יודע עד כמה זה שווה למכור ולקנות חדש

ולחבר את הסאב בגישור אני חושב שהוא כבר מחובר ככה (לא בטוח ולא ממש יודע איך).

נ.ב הוא נותן 400RMS הסאב ובגישור זה כמה, 150? משמעותי ההבדל לא?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...