Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה נעזרתי בחברי הפורום בנוגע לרכישת רכב. בחיפוש נתקלתי ברכב שעל פניו נראה מצוין במחיר אטרקטיבי.

ועכשיו לסיפור:

מפרסם המודעה נפגש איתי בשעות הערב המאוחרות להציג את הרכב, ברישיון הרכב רשום - פלוני אלמוני ושם חברה מסוימת.

מפרסם המודעה אמר כי זה השותף העסקי שלו ותיאר בקצרה את אופי פעילות החברה. כמו כן סיפר וגילה פרטים רבים אודותיו (מפרסם המודעה, לא בעליו של הרכב) שאומתו על ידי כנכונים. בין הפרטים: מקום מגורים נוכחי, עיר הילדות, תחביבים וסיפורים קשורים. כל זאת יכולתי לאמת עקב היכרות מקרית שלי עם מעגלי הפעילות הללו ואנשים קשורים.

בין שלל סיפוריו גילה כי בנוסף לחובותיו בחברה, הוא מתפרנס מעיסוקים אחרים וכן מנהל סגנון חיים, אשר לדעתי לא מאפשר התמודדות יומיומית עם ניהול חברה מצליחה כל כך כמו שטען.

לאחר בירור יותר מעמיק שעשיתי, גיליתי כי הוא בהחלט מתפרנס מעיסוקו האחר ובזה אמר אמת, אך אין סיכוי כי יש לו יד בחברה המתעסקת בתחום מורכב כל כך הרחוק שנות אור מעיסוקו המרכזי.

בחלקי הסיפור נשזרו קשרים הכוללים אותו, החברה, אביו (המעורב בחברה לטענתו) וכן סיבות למכירת הרכב לגיטימיות לכאורה.

מצאתי גם כי הוא הוגדר כפושט רגל לפני שנה וכן פסול רישיון נהיגה על תנאי לשלוש שנים. השופט אף ציין כי העונש הנמוך נובע מהיעדר תשתית ראייתית לעבירה שבנידון, אך לנאשם עבר תחבורתי עשיר בעבירות תנועה.

גיליתי דברים נוספים אשר מעלים בי תמיהה באשר למתרחש בסביבתו של האדם, אך נעצור בזאת.

*אני מציין כי עיסוקו המרכזי של האדם אינו סוחר רכב, ניתן לגלות על עיסוקו של האיש בקלות מאחר והוא מופיע הרבה במדיה באינטרנט.

השאלה שלי היא האם לנסות לערוך בירור עמו, כי הרכב באמת אטרקטיבי, לעבור הלאה חד וחלק, או אפילו לערב את רשויות החוק?

תודה רבה.

פורסם

באמת שלא הבנתי כלום.

בן אדם מוכר רכב, מה אכפת לי במה הוא עובד, אם הוא פושט רגל, אם יש לו שלילה ואם אישתו עזבה אותו?

הולך לעשות העברת בעלות, בודק שהרכב לא מעוקל, משלם עוד 10 שקל בדואר בשביל בדיקה לראות שהרכב לא ממושכן ושלום על ישראל.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
באמת שלא הבנתי כלום.

בן אדם מוכר רכב, מה אכפת לי במה הוא עובד, אם הוא פושט רגל, אם יש לו שלילה ואם אישתו עזבה אותו?

הולך לעשות העברת בעלות, בודק שהרכב לא מעוקל, משלם עוד 10 שקל בדואר בשביל בדיקה לראות שהרכב לא ממושכן ושלום על ישראל.

ממש כך.

פורסם
היי,

בין שלל סיפוריו גילה כי בנוסף לחובותיו בחברה, הוא מתפרנס מעיסוקים אחרים וכן מנהל סגנון חיים, אשר לדעתי לא מאפשר התמודדות יומיומית עם ניהול חברה מצליחה כל כך כמו שטען.

לאחר בירור יותר מעמיק שעשיתי, גיליתי כי הוא בהחלט מתפרנס מעיסוקו האחר ובזה אמר אמת, אך אין סיכוי כי יש לו יד בחברה המתעסקת בתחום מורכב כל כך הרחוק שנות אור מעיסוקו המרכזי.

בחלקי הסיפור נשזרו קשרים הכוללים אותו, החברה, אביו (המעורב בחברה לטענתו) וכן סיבות למכירת הרכב לגיטימיות לכאורה.

מצאתי גם כי הוא הוגדר כפושט רגל לפני שנה וכן פסול רישיון נהיגה על תנאי לשלוש שנים. השופט אף ציין כי העונש הנמוך נובע מהיעדר תשתית ראייתית לעבירה שבנידון, אך לנאשם עבר תחבורתי עשיר בעבירות תנועה.

גיליתי דברים נוספים אשר מעלים בי תמיהה באשר למתרחש בסביבתו של האדם, אך נעצור בזאת.

השאלה שלי היא האם לנסות לערוך בירור עמו, כי הרכב באמת אטרקטיבי, לעבור הלאה חד וחלק, או אפילו לערב את רשויות החוק?

תודה רבה.

אתה בטוח שעצרת? אם תבדוק יותר לעומק תמצא שאחות של אשתו התחתנה עם בן דוד של שכן של משפחת אלפרון, והרי זה מסוכן להתעסק עם עבריינים, לא?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הרכב על שם אדם אחר - חברה בע"מ.

אפשר לשנות קילומטרז', להסתיר תאונות, לא לעשות טיפולים...

הבנאדם לא אמין, אי אפשר לדעת מה הוא מסתיר.

אתם באמת חושבים שאני מגזים?

פורסם

אם זה לא מסתדר לך ... אל תקנה

אתה גם יכול לקחת לבדיקה.

פורסם

מה העניין ?

למה מגרשי מכוניות מוכרות כגון אלבר אלדן ושות' לא עושים קומבינות ?

אנשים פרטיים לא עושים קומבינות ?

כולה אתה רוצה לקנות רכב והוא רוצה למכור ! לא מעניין אותי אם הוא נשיא ארה"ב או עבריין סדרתי את הרכב צריך לבדוק כפי שכבר אמרו לפני .

חבל לפספס רכב טוב במחיר טוב בשוק הנוכחי שאנחנו נמצאים.

פורסם

אז אתה מקבל ייפוי כוח, הדואר יזהה כל בעיה שבגללה הרכב לא יעבור בעלות אל תדאג.

קילומטרז, הסתרת תאונות ואי עשיית טיפולים?

זה הרי סיכונים שתמיד צריכים לקחת כשאתה רוכש רכב יד שניה, אין מה לעשות זה יכול לקרות לכל רכב, אז תיקח אותו לבדיקה לפני קנייה שלפחות יתנו לך תמונת מצב כללית על הרכב.

(ואם אני לא טועה הק"מ נבדק כי הרי בטסט השנתי הם רושמים אותו וזה נכנס למאגר, אז הם יראו שהרכב פעם שעברה היה במכון בדיקה עם 200 אלף ק"מ ופתאום הוא נכנס למכון עם 60 אלף ק"מ)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

למה אתם חושבים שמישהו שמתנהג "עקום" בחייו ועסקיו פתאום "ייתישר" בעסקה הזאת ?

אם גילית שהוא נוכל \ עבריין \ לא אמין - מי שכנראה יפסיד בעסקה זה אתה.

אני הייתי מתרחק ומוותר.

תזכור שאין ארוחות חינם בחיים.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
אז אתה מקבל ייפוי כוח, הדואר יזהה כל בעיה שבגללה הרכב לא יעבור בעלות אל תדאג.

קילומטרז, הסתרת תאונות ואי עשיית טיפולים?

זה הרי סיכונים שתמיד צריכים לקחת כשאתה רוכש רכב יד שניה, אין מה לעשות זה יכול לקרות לכל רכב, אז תיקח אותו לבדיקה לפני קנייה שלפחות יתנו לך תמונת מצב כללית על הרכב.

(ואם אני לא טועה הק"מ נבדק כי הרי בטסט השנתי הם רושמים אותו וזה נכנס למאגר, אז הם יראו שהרכב פעם שעברה היה במכון בדיקה עם 200 אלף ק"מ ופתאום הוא נכנס למכון עם 60 אלף ק"מ)

למכון בדיקה יש גישה למידע ממשרד הרישוי? יכול לפרט מי הבעלים הקודמים גם?

פורסם

תשמע חבר, אם המוכר נראה לך לא אמין אל תעשה איתו עסק כדי שלא תאכל אחר כך רסק.

אני פעם ממש אכלתי אותה עם סוחר רכב מחולון והסיפור שלך נשמע ממש קרוב לשלי (אני רכשתי ממנו רכב למישהו מהמשפחה).

רכבים ממש לא חסרים למכירה יש בערימות כמו זבל, אל תתפתה למחיר נמוך ואם המוכר לא ניראה אמין ומנסה להסתיר דברים או מספר יותר מידי סיפורים הזויים אל תתעסק איתו פשוט.

פורסם

תגיד, אתה הולך להתחתן עם הבנאדם? לחתום לו ערבות על משכנתא??

אתה בסה"כ קונה רכב.

לפני שאתה קונה טלויזיה אתה משכיב מארבים על סוכן המכירות כדי לוודא שהוא שילם ארנונה בצורה סדירה בחמש שנים האחרונות ומכך להסיק שהוא אמין ואפשר לסמוך עליו?

קח את הנושא קצת יותר באיזי.

מדאיג אותך היסטוריה טיפולים? בקש ממנו שידפיס היסטוריה או שתקפצו למוסך ביחד ותעברו עליה.

מדאיג אותך תאונות? קח למכון בדיקה שיבדוק תקינו מנוע, גיר, שלדה.

מדאיג אותך משכונים/עיקולים/שעבודים? שלם עבור שירות בדיקת משכונים שעבודים ועיקולים בסניף הדואר לפני העברת בעלות.

אם עד עכשיו הרגשת ולו צביטת לב אחת בנוגע לעסקה הנרקמת- בטל אותה. כי אתה אדם שלא יפסיק לאכול את עצמו על בורג בגלגל שיתגלה כעבור חצי שנה מקניית הרכב.

אם לא הרגשת ואתה מרגיש שלם עם הרכישה- תתחדש.

פורסם

כל אותם "אימותי סיפורים", תמיד מעלים בי חיוך קטן :).

כל מה שצריך לעשות, זה להקדיש דקה וחצי, כדי להסתכל ברישיון וזהו! מופיע שם אדם אחר או בכלל חברה? פשוט ממשיכים הלאה.

• תוכן חדש...