Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחסמתי בטורנטליץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר יותר מחצי שנה עברה מאז שנחסמתי.

חיי אינם חיים מאז.

אפילו אהבה לא מצליחה למלא את החסר.

כמה פעמים ביקשתי בפורום לקבל הזמנה, כי ההזמנות נפתחו שוב, אך לא קיבלתי הזמנה.

:(

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני יודע שזה לא תחליף אבל יש כמה טראקרים נחמדים בישראל שכדאי להשקיע בשביל לקדם אותם כמו DOWNREV

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
ברוך הבא למועדון.

מה אפשר לעשות, התנאים שהם דורשים שם על מנת להחזיק חשבון יותר גרועים מלשמור על גרין קארד (וגם קשה להשיג חשבון כמו גרין קארד).

מה אתה צוחק ?

לשמור על רטיו 0.4 זה דרישה גבוה בישבילך ? לא צריך אותך שם אז.

יש לי חשבון שם משנת 07 ולא מפסיק להנות !

פורסם

מישהו יכול להבהיר לי מה היתרון של TL ושות' על פני פשוט להוריד מטראקר פתוח במפרץ הפיראטים וזהו?

תכנים פופולריים יורדים מהר מאוד גם ככה (נכון - אם מתעקשים על 1080p אז לוקח כמה שעות. אז מה.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סתם לדוגמא- בהורדות באינטרנט הפתוח הצלחתי להוריד על 600kbp/s וחשבתי שזאת היכולת המקסימלית של האינטרנט שלי.

אחרי שהתחלתי להוריד מטורנטליץ' נוכחתי לדעת שהתקרה המקסימלית להורדה במחשב שלי היא 800kbp/s וההורדות נשארו יציבות בתחום המהירות הנ"ל.

פורסם

11-12 מגה בייט לשנייה בקבצים פופולריים.

זה לשים סדרה בHD להורדה, ועד שאתה מתיישב לראות ומדליק את הטלוויזיה, היא מוכנה לצפייה.

זה סרטי HD בפחות מרבע שעה.

גם קבצים פחות פופולריים, נדיר לראות בפחות מ3 מגה בייט לשנייה.

מעבר לנוחות, זה חוסך לחלוטין את הצורך באחסון פנימי. אתה רותה לראות משהו? תוריד.

פורסם

ממש עצוב שאנשים עוד מבזבזים את זמנם על טורנטים, תלות באחרים, והצורך להעלות משהו.

כשב 11 דולר לחודש הם יכולים לקבל אלפי טרות של מידע (כל סרט, TV SHOW, משחק , אפליקציה וכו' מגיע קודם כל לUSENET ורק אח"כ לטורנט ליץ') והכל בלחיצת כפתור, מבלי הצורך להיות סגור בחוקים מטופשים.

שלא לדבר על המהירות הבלתי מוגבלת ובלתי תלויה (אני עם 100 מגה חיבור מקבל 12 מגה לשניה קבוע)

איך עוד לא עברתם ל USENET .. האם באמת שווה לכם כל הבלאגן הזה מחיר של ארוחה במקדונלדס?

פורסם
מה אתה צוחק ?

לשמור על רטיו 0.4 זה דרישה גבוה בישבילך ? לא צריך אותך שם אז.

יש לי חשבון שם משנת 07 ולא מפסיק להנות !

היה לי שם חשבון ממש מזמן ואני לא יודע איך זה עכשיו, אבל אז הייתה חייב להכנס לחשבון שלך לפחות פעם ב5 ימים, נסעתי לחופשה חזרתי וכבר לא היה לי חשבון, כל פניותיי לא עזרו, אז כמו שאמרתי, להחזיק גרין קארד כבר יותר קל.

אין לי מושג איך זה עובד היום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
ממש עצוב שאנשים עוד מבזבזים את זמנם על טורנטים, תלות באחרים, והצורך להעלות משהו.

כשב 11 דולר לחודש הם יכולים לקבל אלפי טרות של מידע (כל סרט, TV SHOW, משחק , אפליקציה וכו' מגיע קודם כל לUSENET ורק אח"כ לטורנט ליץ') והכל בלחיצת כפתור, מבלי הצורך להיות סגור בחוקים מטופשים.

שלא לדבר על המהירות הבלתי מוגבלת ובלתי תלויה (אני עם 100 מגה חיבור מקבל 12 מגה לשניה קבוע)

איך עוד לא עברתם ל USENET .. האם באמת שווה לכם כל הבלאגן הזה מחיר של ארוחה במקדונלדס?

באיזה אתר אינדקסים אתה משתמש כעת אחרי שסגרו את nzbmatrix?

פורסם

שניר,

האם זה האתר שדיברת עליו? זה בסגנון טורנט ליצ' וכאלו או שמדובר על הזרמה מדיה ישירה?

לפי מה שאני רואה מדובר על אתר צד שלישי לאחסון אינדקסים זה הכל...

http://www.usenet.net

או זה?

http://www.usenext.com/

שניהם נראה שעושים את אותו הדבר.

אם זה אתר ביניים, אני לא רואה שום דבר מיוחד בזה, בטורנט ליצ' ניתן לרכוש מנוי פרמיום ל 3 חודשים במחיר זול יותר מ 11 דולר לחודש ולקבל את אותו הדבר ללא הגבלת מהירות כמעט.

פורסם

kat.ph מספק מזה הרבה זמן את רוב צרכי. יש לי בעיה עם האלפאוד רייט שאני לא מצליח לעבור. כאילו הגישה שלהם אלי חסומה. לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לפתור את זה. ברגע שאפתור את זה, אני אחזור אליהם. עד אז הפסקתי כדי לא לשרוף את החשבון שלי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נכון ב-100%, בתור צרכן Usenet מספר שנים... ממש לא מתגעגע לימי הטורנטים, לא משנה כמה יספרו לי שזה אותו הדבר (וכן, הייתי בטורנטליץ' מספר שנים ובטורנטאיט בזמנו). אם אני רוצה לראות פרק מסדרה, אני רוצה לראות אותה עכשיו ולא בעוד שעה. אולי אני קטנוני, אבל אני חושב שזה שווה את ההבדל. ואם אתם לא מורידים הרבה בנפח (כמוני), יש חבילות pre-paid (100 ג'יגה ב-25 דולר).

• תוכן חדש...