Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנחנו עדיין בהתלבטויות, החלטתי לא לחזור למוכר של ה Q5 ואנחנו נוטים יותר לכיוון של רכב חדש.

מאוד בא לה על ה CX-5 אבל קצת מפחדת מכיוון שהיא סוג של יורדת מדרגה מהרכבים שהיו לה בעבר.

אנחנו גם שוקלים את הסדרה 3 וה A4 בגרסאות הבסיס שלהן.

קצת נמאס עלי ועליה כל הקטע הזה של ההחלפת המכונית, אנחנו מתלבטים כבר תקופה מאוד ארוכה ומתפזרים בין הרבה מכוניות (לפני שנה חתמנו על זכרון דברים על Q5 משומשת שהתברר שהיא לימונית, אחרי זה הזמנו Q5 וביטלנו בגלל חשש מהירידת ערך המאסיבית, אחר כך הזמנו IX35 וביטלנו בגלל הגעתה של המאזדה לארץ).

סתם שאלה קטנה:

מה עם פולקסווגן טיגואן? נראה לי רכב מצויין.

אם אמך מתניידת במרצדס אינני חושב שמאזדה מתאים לה.כנ״ל לגבי ix35.אלו רכבים שאינם מעבירים את תחושת הפרימיום כמו הגרמניות.

חבר,אתה חופר

פורסם

המעבר מE320 למאזדה הוא דרמאטי למדי בהרבה מישורים.

אי אפשר להתעלם שמהיבט התדמית מדובר בנפילה גדולה. שאלה שרק אימך תוכל לענות עליה.

מנגד, רכב חדש ובמיוחד במקרה זה, יצמצם דרמאטית את הסיכון להוצאות גדולות בלתי צפויות של תחזוקה.

אגב...לא פעם לאחר שמתגברים על עניינים פסיכולוגיים, מגלים שהחלטה על מעבר כזה היא מאוד נכונה, נוחה ואף נעימה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא אוהב מאזדה אבל הם בהחלט שיחקו אותה עם ה-CX5 נראה טוב ,מרווח מסיבי הכי חסכוני בקטגוריה מה רע?

ראה את הודעתו של אמנון, אותי לפחות זה מאוד הרתיע.

למי שהזכיר את עניין התדמית, פעם זה היה יותר חשוב, היום כשהיא כמעט בת 60 ולמשרד יש את המעמד שלו אז זה פחות משחק תפקיד.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

60 זה מה?

ואם אין בעיות תדמית...אז זה בטח יותר קל.

פורסם

זה נשמע כאילו הוא נתפס על חם והוא פשוט יודע את זה

מה יש לו לבזבז זמן שהוא יודע שיש תאונה וחושדים בה?!

אם היה לי תאונה ברכב ומישהו היה מכוון אליה או חושד בה גם אני הייתי מיתחמק

פורסם

עדכון קטן, אחרי שיחה עם הפחח הבנתי שיש סיכוי מאוד גדול שאכן הרכב קיבל מכה באיזור הקנף והעדפתי לא לחזור למוכר.

היום הלכנו למאזדה להזמין את ה CX-5, אבל להתפעתי הרבה אמא שלי התלהבה מה 6 החדשה והזמינה אותה.

מקווה רק שהפעם זו באמת החלטה סופית ושלא תחזור בה.

תודה לכל מי שעזר!

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

התפתחויות מעניינות...

אחרי ה E ה 6 היא בתצורה יותר הגיונית מה Q.

האם היא נהגה על ה 6?

פורסם

לא, היא נהגה רק על ה CX וה IX.

סה"כ ה 6 יותר מאובזרת מה CX, יש לה מנוע יותר חזק וזולה ממנו בכמעט 15 אלף ש"ח.

אני בטוח שהאחרי תקופה לא ארוכה ימאס לה מהאוטו והיא תחליף, אבל היי אולי זה עדיף מלקנות מכוניות יוקרה ולהיתקע איתם עשור שלם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לא, היא נהגה רק על ה CX וה IX.

.

אני חושב שכחבר ותיק בפורום אתה לא יכול להרשות לעצמך שבמשפחתך ירכשו רכב חדש מבלי לנהוג בו. על אחת כמה וכמה כשאין אף חוות דעת עליו הרלוונטית לארץ.

פורסם

מסכים איתך.

אבל היא לא מוכנה וזה לא מעניין אותה, בזמנו הכרחתי אותה בכוח לעשות נסיעת מבחן על ה CX5 ואחרי זה היא באה אלי בטענות שזה בזבוז זמן ושזה לא מעניין אותה.

הקראתי לה גם את התגובות של אמנון מהפורום וניסיתי להמחיש לה עד כמה המנוע קטן וחלש ביחס למה שיש לה עכשיו ע"מ שתשתכנע לעשות נסיעת מבחן יותר מקיפה אבל היא נשארה בשלה.

בכל מקרה, בסופו של דבר זה האוטו שלה והכסף שלה, אם היא לא תאהב מקסימום תחליף בעוד שנה שנתיים.

מייק, האונייה מגיעה רק באמצע אפריל, עד אז כבר יהיו מספיק סקירות ומבחנים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אז למה אתה מבלבל לנו את המוח?

למה אתה נותן לה לבלבל לך את המוח?

למה אתה מבלבל לה את המוח?

תבחר מה שמתאים...

:confused:

פורסם

היעוץ היה לגבי ה Q5 המשומשת. עם רכב משומש היא לא תתעסק ואז כל האחריות נופלת עלי בגלל זה היה חשוב לי לנקוט בכל אמצעי הזהירות ולהתייעץ לגבי הקניה.

ה 6 הרבה יותר זולה מה Q ואין הרבה מרווח טעויות, אם היא תתאכזב מה 6 ההפסד יהיה הרבה פחות משמעותי מאשר ליפול עם Q5 לימונית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מזכיר לי סיפור שקרה בדיוק לפני חודשיים עם בחור מאשדוד שרצה למכור לאון אדומה SPORT UP.

התקשרתי ושאלתי לגבי המחיר הוא אמר65 ,אמרתי לו טוב תודה זה לא בתקציב , הוא שאל מה התקציב? אמרתי לו גג60 אם נניח שהאוטו תקין. הוא אמר לי תגיע תראה את האוטו .

אמרתי לו שזה כסף אחרון ואני לא ישקיע יותר מ60 ,הגעתי- האוטו ניראה טוב נוסע טוב קבעתי איתו יום למחרת בדיקה , הבחור הבריז , שאלתי למה לא התקשר? הוא אמר שהיה לחץ בעבודה ואין לו זמן ושנקבע ביום שלמחרת.

יום למחרת על הבוקר התקשרתי לשאול מה קורה ? הוא אומר המחיר לא מוצא חן בעיני אני מוכן 64 אמרתי לו סבבה תישאר עם האוטו ושיהיה לך אחלה יום

אחרי שבועיים שכבר קניתי אוטו , הוא מתקשר ושואל אם אני קניתי .

יש אנשים הזויים מאוד

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...