Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה קצרה בנוגע לגגון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקחת תנור אפיה סטנדרטי מתל אביב לחיפה

גודל 60X60X80

אני מתלבט אם זה יהיה אפשרי לסחוב אותו עם גגון 2 מוטות עד חיפה

הרכב הוא אימפרזה 99

א.לא רוצה להרוס את הצבע של הרכב, יכול להוות בעיה?

ב.זה אפשרי?

ג.חוקי?

פורסם

א.לא רוצה להרוס את הצבע של הרכב, יכול להוות בעיה? שים חתיכות בד מתחת לחיבורי הגגון עם גג הרכב

ב.זה אפשרי? כן, לשם כך המציאו גגון

ג.חוקי? כן

קשור היטב את התנור לגגון, אני נוהג גם להעביר את רצועות האבטחה בין הדלתות ולסגור אותן על הרצועה.

סע בזהירות ובקצב קבוע, שים לב לרוחות צד שעלולות לבוא.

והכי חשוב- היזהר בעליות של חיפה :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מניח שהמרחק בין המוטות יותר מ 80 ס"מ, ולכן לא תוכל להעמיס את התנור כמו שהוא.

צריך להניח פלטת עץ על המוטות, ועליה תנור.

לדאוג לקשירה יציבה וחזקה, שום דבר לא אמור לזוז או לרקוד.

בשום אופן לא לחפף בעיניין הקשירה. להשקיע זמן ולוודא 3 פעמים שהקשירה בוצעה כמו שצריך, ואין שום סיכוי שהתנור יזוז.

ממליץ לרכוש רצועות קשירה עם ראצ'ט.

נ.ב. בכל רכב סופרמיני 5 דלתות התנור הזה נכנס לתא המטען עם כיסאות אחוריים מקופלים. זה היתרון של הצ'בק על סדאן.

מבחינת חוקיות - כל עוד התנור לא שוקל מעל 50-60 קילו (זה משקל מקסימלי מותר על הגגון ברוב הרכבים הפרטיים), גובה הרכב כולל תנור לא יעלה על 2.5 מטר ושום דבר לא בולט לצדדים - חוקי.

• תוכן חדש...