Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשבתי שזה יהיה כל-כך קשה,

אני משלים פה ושם עם פירות, אבל המתוקים המעובדים חסרים.

התחושות מזכירות לי את התקופה הראשונה אחרי שנגמלתי מעישון.

חשבתי שלא אכלתי הרבה מקודם, לפחות לא יומיום, ואז גיליתי שבעצם נשענתי על מתוק יותר ממה שהערכתי,

פה חלבה, שם סניקר, פעם רוגלאך קינמון (קשה לעמוד בפני החבילה של ברמן)

זו בעצם הפעם ראשונה בה הפסקתי באופן מוחלט לגמרי, מהחומר המזיק.

מה עושים :?:

למי שבכל זאת תמה למה, כדאי לקרוא :

pxG3YiBMMZE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

dBnniua6-oM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוכלים פעם בשבוע / שבועיים דבר אחד - אבל אתה יכול לבחור מה שבא לך. אחרת זה בלתי אפשרי.

אני מכור לשוקולד עם אגוזים, והייתי דוחס חבילות של זה בכמויות. עם הרבה מאמץ הצלחתי להוריד לחצי חבילה (4 טבלאות בשבוע) אבל יותר מזה אני כבר לא יכול.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מעונין לחזור למצב הקודם, בינתיים הצלחתי לצלוח 4 ימים ראשונים קשים בלי.

החריגה היחידה שאני מרשה לעצמי היא כפית דבש להמתקת הקפוצ'ינו היומי.

פורסם

אני כבר משהו כמו חצי שנה לא נגעתי בשום דבר מתוק (שהוא לא פרי), אפילו סוכר אני לא שם בתה/קפה.

אין סודות, אני מאוד אוהב פירות, וזה מספיק לי. אם חסר לך, תאכל איזה ממתק או שניים בכמה ימים, זה לא כזה נורא. סתם שאלה- שתייה מתוקה אתה שותה? כי רוב האנשים צורכים יותר מדי סוכר לא בצורת ממתקים, אלא בצורת שתייה שהיא לא מים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעניין, אני גם החלטתי על משהו דומה לפני שבועיים.

קודם כל חסל סדר משקאות ממותקים.

כבר שבועיים שבקנייה השבועית יש קולה ואני שותה מבקבוק פחות מ-2 כוסות במצטבר.

מה שאומר שהבקבוק נשאר במקרר אחרי סופ"ש ובטיפול של זוגתי..

כשהשתיה המתוקה מופסקת הרבה יותר קל לשים לב לכמות הסוכר "המוצק" שנכנס לפה.

הבעיה שלי כרגע זה להתמודד עם עוגות.

ומעבר לזה עם הדברים "שכאילו אין בהם סוכר" כמו ופלים, עוגיות וכו'.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

למה הפסקת בצורה כל כך קיצונית אם אפשר לשאול?

עריכה: אני אישית מתאמן ואוכל מסודר המון שנים, היחסים שלי עם מתוק הם גם מסובכים אבל לא נראה

לי שלהפסיק לגמרי זה הפתרון. אם כמה שסוכר הוא "רעיל", אנחנו בני אדם וצריך גם ליהנות קצת לפעמים

פורסם

אין שום סיבה בעולם שלא תאכל מתוק מידי פעם

גם כדי בכל זאת להנות בעוד קצת טעם בחיים וגם כדי לספק את החשק למתוק

כך תוכל לשמור על צמצום המתוקים לאורך זמן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק תשים לב שאתה לא עובר לכל מיני דברים עם תחליפי סוכר (אספרטיים ושיט דומה). אם כבר מתוק, עדיף שיהיה משהו טבעי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בשתיה קלה מומתקת אני לא נוגע כבר הרבה שנים.

אחרי הגמילה מסוכר אני מתכנן להגמל ממלח.

אם אתה לא שותה שום שתייה מתוקה, ואתה לא מחפש להרזות, אלא סתם לנהל אורח חיים בריא, אני לא חושב שחטיף או שניים בשבוע יעשו יותר נזק מדברים אחרים, בטח שלא בטווח קצר.

מלח, הוא גם משהו שאתה לא צריך כתוספת, כלומר מי שאוכל מסודר יקבל את הנתרן שלו דרך האוכל, ואין באמת צורך להוסיף מלח לארוחות, אבל גם מלח, בשביל חלק מהאנשים הוא הכרחי: בין אם זה חובבי בישול, אנשים שלא יכולים בלי ירקות כבושים או בייגלה, או סתם מי שמכור לפיצוחים. אתה יכול לנסות כמה ימים בלי, ולראות איך אתה מסתדר, אבל כמו שאמרתי מעט מכל דבר ישפיע עליך בצורה זניחה (בהנחה שאתה אדם בריא), ועל כן אל תמנע מעצמך דברים שטעימים לך, כי בסופו של דבר "נפש בריאה - גוף בריא."

שיהיה הרבה בהצלחה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם משהו רע עושה לי טוב, אני לא צריך להמשיך לצרוך בשביל להמשיך להרגיש טוב.

אחרי שנגמלים מפסיקים להרגיש בחסרונו, ומרוויחים גוף בריא יותר ויכולת שליטה עצמית.

פורסם

פשוט תדאג ש'הנצילות' שלך תהיה מעל ל100% וזה הכל. שה Wout שלך יהיה גבוה יותר מה Win. :wink:

זה לא ממש משנה מה לאכול או כמה כל עוד אתה שומר על הכלל הזה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
אם משהו רע עושה לי טוב, אני לא צריך להמשיך לצרוך בשביל להמשיך להרגיש טוב.

אחרי שנגמלים מפסיקים להרגיש בחסרונו, ומרוויחים גוף בריא יותר ויכולת שליטה עצמית.

להיגמל ממלח יהיה לך הרבה הרבה יותר קשה מסוכר. זה משהו שמיידית מרגישים בחסרונו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...