Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוכלים ממתקים פעם בששבוע בסופש.

אישית אחרי השירות הצבאי שלי בגלל פריקת קתף העלתי 26 קילו תוך חצי שנה בערך...

התחלתי לאכול כמו בן אדם, פעם בשבוע ביום שישי הייתי קונה לעצמי קילו גלידה ואוכל אותה, היה מספיק לי לשבוע שלם בערך ויום שישי אחרי זה זה היה חוזר על עצמו.

התחלתי לשים פחות סוכר בתה, במקום 4 כפיות לספל גדול התחלתי לשים 3 בשבוע הראשון וראיתי שזה לא כל כך נורא, אחרי זה התחלתי לשים 2 וגם אז זה לא היה כזה נורא.

הורדתי 16 קילו תוך 3 חודשים.

כיום משתדל שלא לאכול ממתקים באמצע השבוע. וגם בסופשים כימעט ולא יוצא לי לאכול את הקילו גלידה שלי בשקט.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין כלכך דרכי קסם בדבר הזה. היכ קל זה פשוט לא להכניס הבייתה. ברגע שאין בבית אז אין לך למה להתפתות אליו.

לאחר בערך 3 שבועות אתה תתחיל להרגיש את הטעם הנהדר של הפירות והם יספקו לך את הטעם המתוק שאתה זקוק לו... עד אז התעזר בסבלנות ונסה שלא יהיה לידך מתוק (וכן אני יודע שזה קשה. אני עכשיו בתהליכי דייטה חזקה, זה מה יש).

פורסם

זה עניין של אימוץ הרגל. אפשר להחליף עם פירות ואם המצב ממש גרוע אז אפשר להכין בבית "מתוקים" למינהם שלא יגרמו לך לתחושת אשמה. לדוג' עוגיות על בסיס שיבולת שועל עם שימוש בתחליף סוכר לאפיה.

אפשר לאמץ הרבה רעיונות מהאתר הבא:

http://www.bodybuilding.com/fun/4-whey-wonders-secret-behind-protein-muffins-and-pancakes.html

אישית לא אכלתי עוגה כבר מס' שנים (5-6).

פורסם

אין גם שום סיבה להפסיק לאכול מלח כל עוד ואינך סובלל ממחלה שמחייבת זאת

מעט מלח לסלט או לתבשיל לא יגרמו לשום כלום

הבעיות הם בחטיפים המומלחים שאם הם נצרחים באופן תדיר ודי קבוע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני עושה ספורט 4 פעמים בשבוע, ריצה,שחייה,אופניים , ופקלים של מתח/בטן/מקבילים/שכיבות שמיכה בים/בבית.

שומר על גוף שרירי ובריא (גיל 30)

אבל...

מכור כבדדדד למתוקים, אבל ענין טעם לא סתם מתוקים.

עוגות, שעשויות על בסיס חמאה בלבד ממאפיות איכותיות כמו "לחמים", "שני" "שמו"

אוכל 2-3 פרוסות דקות ביום (בוקר קפה), בעבודה עם תא, וערב קפה. ככה כבר שנתיים וחצי ולא משמין (ויש לי נטייה קשה להשמנה, אני פשוט משתדל לעקוב ולהגיב בהתאם אם אני מרגיש שיש חריגה , נותן יותר פוש על הספורט באותו שבוע).

אני לא מרשה לעצמי כמובן לפתוח ולחסל חצי עוגה במכה, הכל מדוד כדי לא להשתגע.

לא מחסל חצי דלי גלידה, שם לי כמות בצלוחית ומחזיר למקפיא. יש משמעת, כי אני מודע לגוף וכמה קשה צריך לעבוד כדי להוריד שומנים מיותרים.

הפסקתי כמעט לגעת בגבינות שמנות, ופחות שוקולד (גם כאן רק משהו שוויצרי/בלגי/איטלקי פחות תוצרת הארץ).

כך שמבחינתי אלה חלק מתענוגות החיים, נכון שזה לא מעט מתוק, אבל אני משתדל כמעט כל יום לשתות מיץ סחוט טבעי שאני סוחט בבית עם מסחטת זקסנברג (אלה שיש בבתי עסק), מכין סלטים בריאים , בבוקר לחם שיפון 100% עם שיבולת.

כלומר לוקח את כל הויתמינים שאני צריך.

מאז שהתחלתי לעשות ספורט כמעט ולא יוצא לי להיות מצונן, וגם אם כן זה עובר אחרי יומיים.

אז לכל אדם יש אומנם את הגוף והצרות שלו, אבל אחרי שמגיעים לגוף של ספורטאי, ומתמידים בפעילות גופנית סדירה, אין שום סיבה להפסיק לאכול מתוק.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

milanista23, נטיה להשמנה זה בולשיט, יש משפט שאומר You are what you eat.

אולי יש לך נטיה לאוכל לא בריא זה יותר הגיוני,

מה שתכניס לגוף שלך זה מה שהוא יהיה, אם תאכל בריא, נכון, ובערך קלורי הנכון אתה תראה כמו שצריך, פשוט מאד.

פותח השרשור קח דוגמא ממני, אבא שלי מנהל בחברת "עלית" כבר 20 שנה +, יש אצלי בבית כמויות אדירות של שוקולד

ונחש מה, אני קרוב ל 12 שנה לא נגעתי בקוביה אחת של שוקולד. זה פשוט לא מדבר אלי..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

נטיה להשמנה זה משהו מדעי וגנטי.

הפחתה של הצריכה היומית של הסוכר זה אחד הדברים הטובים שעשיתי לגוף שלי. אני אוכל מה שאני רוצה אם אני הולך למסעדה, אבל לא מכניס את הדברים האלו הביתה (חוץ משוקולד מריר וגם שם היתרונות הבריאותיים ברורים, אז יש פחות רגשות אשם).

פירות חופשי. זה תחליף מצויין (תותים, תמרים, תפוזים וכו').

מה שעוד, אני מוכן לאכול כל דבר כל עוד אני צריך לעבוד בשבילו. כלומר, לרדת לפיצוציה ולקנות קולה אחת (בקבוק זכוכית, תמיד) זה לגיטימי לגמרי. להחזיק בקבוקי ליטר וחצי בבית - ממש לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הפחתה של הצריכה היומית של הסוכר זה אחד הדברים הטובים שעשיתי לגוף שלי.

+1, לכן רצוי שגם תפסיק לשתות קולה :wink: אפילו הזכוכית הקטנה..

417484_432880840086833_1969183006_n.jpg

בסופו של דבר כל פחמימה שנכנסת לגוף הופכת לסוכר, יש מקורות שמספיקים לזה

וזה עוד סיבה ללמה אני לא שותה מתוק או שם סוכר בנס או צורך את זה דרך מקורות חיצוניים..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

יש את התימנים האלה ( :wink:NO OFFENSE) מהצבא שהיתי רואה אותם מחסלים כמויות מטורפות מכל הבא ליד, ו0 שומן בגוף.

יחסית לאלה לכל אחד יש נטייה להשמנה :)

נכון יש הרבה דברים לא בריאים שאני אוכל, אבל זה מסתכם בהמבורגרים איכותיים (לא מקדונלדס), עוגות,גלידה ועוגיות.

מה שירד מהתפריט של השנים האחרונות זה צ'יפס, שניצלים מהסופר, נקניקים,זבל שמטוגן בשמן, גבינות שמנות, ושנים שאין מיצים מתוקים.

כל יום אוכל מרק, סלטים, דייסת שיבולת ,אורז, אם זה בשר אז חזה עוף או ממולאים מבשר טחון.

גבינות 5-9% עם לחם שיפון 100% (לא צבוע או לבן)

הרבה תא ירוק ואספרסו במכונה ידנית מקצועית שיש לי בבית.

אחרי שמסגלים עורך חיים ספורטיבי, מפסיקים לעשות את החישובים האלה של "ואי אכלתי סופגניה, עכשיו 10 קמ בחדר כושר"

השאלה מה יקרה בגיל 50-60 , אני מניח שאצטרך להפחית בהתאם למצב הרפואי ולמצב הגופני. מה שכן על ספורט אני כבר לא אוותר לעולם.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
milanista23, נטיה להשמנה זה בולשיט, יש משפט שאומר You are what you eat.

זו הצהרה מוטעית

אם אני יהיה בפלוס קלורי של 1000 ומישהו אחר יהיה בפלוס קלורי של 1000 (זה לא משנה מה אכלנו ומה נתוני הגוף שלנו כי אנו באותו פלוס)

אחד מאיתנו ישמין יותר

יודע למה? כי יש לו יותר נטיה להשמנה

יודע למה? כי אחד מאיתנו יותר רגיש\סביל לאינסולין

יודע למה? כי רמות האינסולין בגוף קובעות את יכולת ניצול האנרגיה ויכולת המרת האנרגיה לשומן

זה למה מיחסים למזונות "מלאים" (קמח מלא וכו) סגולות של דיאטה כי האינדקס גליקמי שלהם נמוך יותר וזה מאפשר לנו לשמור על רמת אינסולין נמוכה ולהיות יותר רגישים לאינסולין (כמו שאדם שאינו שותה קפאין\אלכוהול יהיה יותר רגיש אליהם, כנל גם לתרופות)

בכל אופן השליטה ברמת אינסולין דרך המזון זה משהוא אחד, אדם שמטבעו (גנטי) יותר סביל לאינסולין יהיה שמן יותר נקודה.

פורסם

התמונה של הסניקרס מבאסת אותי לגמריי.. :bigcry:

סוכר בקפה או שתיה חמה בכלל אני לא שם בכלל כבר מעל לשנתיים וזה מדהים כמה שזה פשוט עניין של הרגל וטעם.

מבחינתי הקפה גם יותר טעים בלי סוכר.

כשאתה אומר לאנשים בלי סוכר והם בכל זאת דוחפים חצי כפית (..מה זה קפה בלי סוכר..) זה פשוט הורס לי.

כמובן שעניין הפחתת הסוכר מגיע ביחד עם 3-4 פעמים בשבוע של חדר כושר אינטנסיבי ו/או ריצות ארוכות. :sleeping:

ואם כבר מתוקים - אז זאת "המחלה" שלי -

אני תמיד נזהר ובוחר רק את אלה בלי הצבע מאכל ונטולי הסוכר.. :wink:

%7B45D51D82-F428-472F-BD81-EE13A68384F5%7D.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
יש את התימנים האלה ( :wink:NO OFFENSE) מהצבא שהיתי רואה אותם מחסלים כמויות מטורפות מכל הבא ליד, ו0 שומן בגוף.

יחסית לאלה לכל אחד יש נטייה להשמנה :)

זה עדיין לא אומר שהם בריאים. כולסטרול, שומנים ורמות סוכר בדם אינם נשקפים על הגוף, אך הם סכנה גדולה בפני עצמם. יש המון אנשים רזים שיש להם שומנים וסוכר גבוההים בדם, מדובר על כל אלה שאוכלים כל יום ופל בלגי, או טוסטים עם גבינה צהובה, או 7 שקיות במבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין שומדבר מזיק בגבינה צהובה אם אתה בריא/עושה פעילות גופנית

• תוכן חדש...