Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר קמתי וגיליתי שנהג/ת של רכב שברולט קווליר חצוף, פשוט חנה בדאבל, חסם את הרכב שלי ועוד אחד נוסף, ונעלם. זה כמובן מנע מעוד רכבים (רחבים) לעבור ברחוב, כגון נהג משאית הגז של סופרגז, שהיה צריך לסחוב את הבלונים משום שלא יכל לעבור ברחוב.

בעירייה אף אחד לא ענה ב- 106, אבל במשטרה דווקא מאוד עזרו, שלחו ניידת שניסתה לאתר את הנהג, ולאחר שלא מצאו אותו - נתנו דוח והזמינו גרר מהעירייה.

כה לחי!

IMG_3683.JPG

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

החוצפה של אנשים! לא להאמין! מה עובר לבנאדם בראש כשהוא מחנה פשוט באמצע הרחוב? כאילו מה הוא חושב - "המממ כן ניראה לי שזו חניה טובה, בדיוק פה באמצע" טימטום של אנשים!! :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :mad2::vamp::snipersmi

לפחות הפעם המשטרה עשתה עם זה משהו ולא התבטלה.

ד"א - יפה הצבע של הגולף שלך :wink:

פורסם

זה שם כבר מהלילה, אגב, פשוט מישהו שהתעצל לחנות במרחק 100מ' , ברח' ליד.

לפעמים חבל שהמקצוע שלי לא מאפשר לי להתנהג כמו שהייתי רוצה להתנהג, אבל לפחות אני יודע שבלי לשלם את הגרר, הוא לא יקבל את הרכב, מה גם שמדוח משטרה לא קל "להתעלם" כמו מדוח עירייה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כיף לשמוע.

האמת שמאז שהתחלתי לעסוק בעבודתי בתפקיד בטחוני יוצא לי להיתקל הרבה במשטרה ואני חייב לציין שהם עושים עבודה נהדרת.

מה שמעצבן אותי זה דווקא משטרת תנועה, שלפחות עפ"י הרושם הנוצר משמם אמורים להבין דבר או שניים בעבודתם אך לצערי יוצרים הרגשה (אצלי בכל אופן) שהם מתעלמים מהעיקר ומתעסקים בטפל.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

לפעמים חבל שהמקצוע שלי לא מאפשר לי להתנהג כמו שהייתי רוצה להתנהג, אבל לפחות אני יודע שבלי לשלם את הגרר, הוא לא יקבל את הרכב, מה גם שמדוח משטרה לא קל "להתעלם" כמו מדוח עירייה.

אתה רוצה להגיד לי שהוא הצליח לחנות ככה כל הלילה בתל אביב בלי שהעירייה גררה לו את הרכב? :shock:

כבוד! :wink:

מגאן 265

פורסם

יפה ששמרת על קור רוח והתאפקת, אני ככל הנראה הייתי משיאיר לו איזה מזכרת על הרכב...

פורסם

כל הכבוד,

גם קנס, גם גרירה, - נשאה שהאדיוט הזה אכל יפה את הדיסה שבישל לעצמו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

גם אני רוצה לתת מילה טובה למשטרה, שהחלה לאכוף את החוק כנגד מוניות השירות.

אתמול בתחנה בדרך נמיר, ניידת עם שתי שוטרות עצרה שתי מוניות שירות ונתנה להם דוחות. אין לי מושג על מה, לפי מה שהצלחתי לשמוע זה היה על נסיעה ללא טסט בתוקף אבל אינני בטוח.

אחד מנהגי השירות שעצבן במיוחד את השוטרת כמעט קיבל קנס נוסף על השלכת פסולת בציבור.

aaa.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אולי נתקע ?

כל הלילה? לא הזמין גרר? לא מצא מי שיעזור לו לדחוף את הרכב? באמת. כשנתקעתי עם הרכב במקום קשה ליציאה בבת ים (לא שהיא פחות צפופה באנשים מתל אביב אבל לא משנה) לקח לי בערך 15 דקות למצוא מי שיזעור לי עם הרכב.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לפעמים חבל שהמקצוע שלי לא מאפשר לי להתנהג כמו שהייתי רוצה להתנהג,

בתי הכלא מלאים בבעלי מקצוע זהה למקצוע שלך, אשרינו שאצלך זה המצפון והחינוך ולא "המקצוע".

גם אני רוצה לתת מילה טובה למשטרה...

למה אי אפשר לתת דו"ח לאלה שמעלים לפורום תמונות על הצד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...