Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 70K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש עזרה בייעוץ לרכישת רכב.

תקציב: עד 70 אלף ש"ח

צרכים: בעיקר עבור נסיעה מהמרכז לירושלים 4 פעמים בשבוע (להתייחס לזה שהוא צריך לסחוב את העליות לי"ם)

ושיכנס בתא מטען עגלת ילדים

חיסכון בדלק: עדיפות מעל 1 ל 12

עלות אחזקה: נמוכה

רכב עם קילומטראז נמוך (היות ואני הולך לנסוע איתו הרבה)

מנוע: 1.25 ל' אוטומט לפחות

עדיף רכב משנתון 2008 ומעלה

-

בנוסף אומר שהרכב ישמש בעיקר לנסיעה לעבודה, ולכן אני נוטה לכיוון הסופר-מיני, אף על פי שהצריכת דלק תיפגע,

קיבלתי יותר מידי רעיונות לגבי איזה גודל של רכב לקנות:- מיני, ואז אני מרוויח צריכת דלק ואחזקה.

או סופר-מיני ואז אני מקבל מרווח רכב טוב יותר למשפחה....

ובמגרש מכוניות קיבלתי 2 הצעות מליסינג:

1. קיה ריו 2010 עשה 70 אלף ק"מ ב 59K ש"ח

2. קיה פורטה 2010 עשה 75 אלף ק"מ ב 68K ש"ח - שזה כבר משפחתי ונראה לי לא מותאם מספיק לצרכי האמיתיים

הצעה מפרטי:

1. יונדאיI20 שנת 2010 עשה 54 אלף ק"מ ב 72K ש"ח

2. סוזוקי סוויפט יד 2 שנת 2008 עשה 53 אלף ק"מ מחיר 54K ש"ח

3. סוזוקי סוויפט יד 1 2009 עשה 9 אלף ק"מ מחיר 62K ש"ח - זה נראה לי קצת חשוד הקילמטראז הנמוך...

קשה לי להחליט לאיזה כיוון ללכת

תודה מראש

פורסם

חשבתי עליו, אמרו לי שהוא יתקשה בעליות של י"ם. ושהמנוע שלו יהיה במצב לא טוב עוד 3 שנים כשארצה להחליפו

לא יודע האם מה שאמרו לי נכון, אבל זה הרתיע אותי

פורסם

מנוע של סיריון אמין מאוד.

אין שום בסיס למה שרשמת.

למעשה, המנוע זהה לזה של טויוטה יאריס.

אין שום בעיית סחיבה. הרכב אמין וחסכוני.

יש לו שני חסרונות אחרים - הוא לא ממש נוח לנסיעות ארוכות והבגאז' קטן.

אני אישית, אילו הייתי צריך רכב לצרכים שלך, הייתי מחפש בסבלנות הונדה ג'אז מודל 2007 (השנה האחרונה של הצורה הישנה) או 2009 צורה חדשה עם גיר רציף ( 2008 היה רובוטי).

רכב מרווח, אמין וחסכוני. בגאז' יחסית גדול וסלון מתקרב למשפחתית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי לא נכון

הסיריון שלי עשה 100,000 ק"מ ללא בעיה

מנוע יחסית חזק לזמנו ועדיין היוום נחשב מנוע פשוט וטוב

זול לביטוח \ אחזקה ודלק

זול מאד לקניה

מרווח מאד מאד מבפנים

אצלי החיסרון הכי גדול שלו היה הוא שנקנה אחרי שהיה לי רכב צרפתי מפנק אז הוא בעייני לא נוח.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הסיריון יכולה לשרת אותך נאמנות להרבה זמן ,אך מכיוון שאתה צריך יותר מרווח בתא המטען אני הייתי ממליץ ללכת לכיוון היונדאי I20 או הפורד פיאסטה שהן יותר מרווחות מבחינת תא מטען ,יותר בטיחותיות (מבחני ריסוק ,כריות אוויר וכו..)וגם יחסית חסכוניות בקטגוריית הסופר מיני.

בהצלחה

פורסם

אני חושב שנסיעות כאלה ארוכות בכבישים מהירים יהיה נוח יותר להעביר בקיה פורטה שהיא שקטה ונוחה יותר מכל הסופר מיני שהוצעו, גם הביצועים עדיפים.

אפשרות שהיא בין סופר מיני למשפחתית היא יונדאי I25 אבל בהסתייגות, דגם ה-1.6 עדיף משמעותית הוא מציע ביצועים זריזים בהרבה והופך את הנסיעה לנעימה וזורמת. ה-1.4 דורש בכל תאוצה הכי קטנה קיק דאון ולאורך זמן צריכת הדלק עולה. הרכב קיים גם בחברות הליסינג וגם בשוק הפרטי ולדעתי שווה בדיקה.

אני ממליץ לנסות גם את יונדאי I30, מאזדה 2 סדאן, סוזוקי SX4, קיה סיד וניסאן טידה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...