Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקנית מנוע subaru wrx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי המנוע ברכב מחפש מנוע אחר אני חושב ללכת לכיון של מנוע sti יש למישהו מה להמליץ לי

אולי להזמין מנוע מיבוא אולי משופר אני רוצה לגדול בכוח היום אני יודע שהמנוע של הwrx לא ממש מספיק לשום שיפור

פורסם

למרות הדימיון בין הSTI ל WRX הן שונות מהותית ,הגיר של הWRX לדוגמא מאוד עדין ובכלל הרכב רחוק מלהתנהג כמו איזה נינג'ה,אולי כדאי לסדר את הרכב למצב תקין ופשוט להחליפו בSTI אם מטרתך לשפר ולחזק.

פורסם

תלוי. את זה צריך לשאול את יבואן המנועים.

אם אתה מביא מנוע שאינו זהה למנוע המותקן היום כדאי שתזמין גם את המחשב שלו. לא כל מה שנראה אותו דבר הוא אותו דבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד כמה שאני יודע, ללירן מארגונטיקס יש מנוע STI חדש ומחוזק. גם אם לא, בטוח שהוא יוכל לעזור לך.

יש לו גם כל מני חלקים מSTI שעשויים לעניין אותך, בנוסף לקיט מלא להסבת גיר שישה הילוכים וברקסים של STI לGT\WRX.

בחור טוב עם ידיים זהב לכל הקשור. אני שולח לך מספר בה"פ, תגיד לו שמאור ברכה שלח אותך.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מצתי מנוע של sti אבל אני לא יודע איך האוטו יגיב הגיר של wrx אולי ישבר מה אתם אומרים מומלץ מנוע של sti או לא ?

• תוכן חדש...